Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere aralarında Coğrafya, Matematik, Bale ve Ritmik Jimnastik olmak üzere toplam 8 personel alımı yapılacak. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuruda bulunabilecek? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Detaylar haberimizde...

İş İlani (3)

(GÖLMARMARA) Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Alımı İlanı (1)

BAŞVURU ŞARTLARI NELER ?

5593 Sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.  Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmak.  21 yaşından küçük, 45 yaşından büyük olmamak.  Ayrıca en az üniversite mezunu olma şartı aranıyor. Bununla birlikte  Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Programlarının; Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Programlarından mezun olması gerekir. Formasyon Eğitimini tamamlaması ve askerliğini de tamamlamış olması aranan şartlar arasında.

İş İlani (1)

(SARIGÖL-SOMA) Coğrafya Öğretmeni Alımı İlanı (2)

BAŞVURU ŞARTLARI NELER ?

5593 Sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.  Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmak.  21 yaşından küçük, 45 yaşından ise büyük olmamak.  En az Üniversite Mezunu olmak.  Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Programlarının; Coğrafya Öğretmenliği Programlarından mezun olmak.  Formasyon Eğitimini tamamlamış olması ve askerliği ile ilgili ilişiği olmadığına dair belgesi olması.

(TURGUTLU-SARIGÖL) Matematik Öğretmeni Alımı İlanı (2)

BAŞVURU ŞARTLARI NELER ?

5593 Sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen genel şartları taşımak. Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmak.  21 yaşından küçük, 45 yaşından büyük olmamak. En az Üniversite Mezunu olmak.  Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Programlarının; Matematik Öğretmenliği Programlarından mezun olması, formasyon Eğitimini tamamlamış olması. Ayrıca askerliği ile ilgili ilişiği olmadığına dair belge.

(SARIGÖL) Bale ve Ritmik Jimnastik Öğretmeni Alımı İlanı (1)

BAŞVURU ŞARTLARI NELER ?

5593 Sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.  Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmak.  21 yaşından küçük, 45 yaşından büyük olmamak.  Alanında uzman/yetkin olduğu gösterir bir belgesi olması ve askerliği ile ilgili ilişiği olmadığına dair belge. Ayrıca başvuru yapan adayların İŞKUR kaydının bulunması zorunlu.

İş İlani (2)

(SARIGÖL) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmeni Alımı İlanı (1)

BAŞVURU ŞARTLARI NELER ?

5593 Sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen genel şartları taşımak. Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmak.  21 yaşından küçük, 45 yaşından büyük olmamak. En az Üniversite Mezunu olmak.  Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Programlarının; Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü veya Felsefe-Sosyoloji Mezunu olup Rehberlik Sertifikası olması ve formasyon Eğitimini tamamlamış olması gerekiyor. Bu belgelerle birlikte yine askerliği ile ilgili ilişiği olmadığına dair belgesi olması zorunlu. Başvuru yapan adayların İŞKUR kaydının bulunması zorunlu.

(SOMA) Tarih ve Sosyal Öğretmeni Alımı İlanı (1)

BAŞVURU ŞARTLARI NELER ?

5593 Sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen genel şartları taşımak. Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmak.  21 yaşından küçük, 45 yaşından büyük  olmamak.  En az Üniversite Mezunu olması,  Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Programlarının; Tarih-Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Programlarından mezun olması.  Formasyon Eğitimini tamamlamış olması da aranana şartlar arasında. Yine askerliği ile ilgili ilişiği olmadığına dair belgesi istenirken, başvuru yapan adayın İŞKUR kaydının bulunması zorunlu.

Dolar ve Euro güne hareketli başladı Dolar ve Euro güne hareketli başladı

Başvurular ise 8 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve 10 Temmuz Çarşamba günü 17:30’a kadar Manisa Büyükşehir Belediyesi İş İlanları Portalı adresinden yapılabilecek.

Muhabir: Onay Ozan