Program Horasan erenlerinden olan Bağdatlı Sultan Türbesi’nin ziyaret edilmesi ile başladı.

program (9)

Erdem Sünbül tarafından  ‘Gülbenk’ duasının okunmasıyla devam eden programa Kula Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

program (8)

Encekler Mahallesi muhtarı Tuncay Demir’in konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun "Anadolu'nun özü sevgidir, barıştır, hoşgörüdür, kardeşliktir. Bağdatlı Sultan’ın, Yunus Emre'nin, Mevlana'nın, Hacı Bektaş-ı Veli'nin yüzyıllar öncesinden bizlere bıraktığı bu birlik ve beraberliğe hoşgörüye her zamankinden daha çok ihtiyacımız var" dedi.

program (7)

Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir de ilçede göreve yeni başladığını hatırlatarak kapısının her zaman vatandaşlara açık olduğunu söyledi. Encekler Muhtarı Tuncay Demir Konuşmacılara şükran plaketi verdi.

program (6)

Program protokol konuşmalarının ardından, Salihli Türkü Dostlarının konseri ile devam etti. Grup Mira eşliğinde Gonca Ezer konser verdi. Program İzmir Buca Cemevi Semah Ekibi ve Salihli Cemevi Semah Ekibi’nin semah gösterileri ile son buldu.

program (5)

Motosikletlere özel denetim; 65 bin TL ceza yazıldı Motosikletlere özel denetim; 65 bin TL ceza yazıldı

program (2)

program (4)

program (1)

Kaynak: Fatma Uysal