6 Eylül Cuma günü Now TV ekranlarında ilk bölümüyle izleyiciyle buluşan Kötü Kan dizisi başrollerini Damla Sönmez ve Ertan Saban paylaşıyor. Kötü Kan dizisi konusu ve oyuncularıyla büyük ilgi görerek reytinglerde ilk üçe girmeyi başardı. Bu yazımızda Kötü Kan dizisi konusu ve oyuncularını derledik. İşte Kötü Kan hakkında tüm merak edilenler…

Kötü Kan Oyuncu Kadrosu

Kötü Kan Dizisi Konusu Ve Oyuncuları

NOW’ın yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dram ve aksiyon türündeki iddialı yeni dizisi “Kötü Kan” sezona iddialı bir giriş yaptı.

Kötü Kan Dizisi Konusu (4)

Başrollerini Ertan Saban ve Damla Sönmez’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol, Tolga Güleç, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez, Ziya Kürküt, Halil İbrahim Kurum, Deniz Bolışık, Meltem Gülenç, Nazlı Senem Ünal, Mina Koyuncular, Doğa Karakaş, Bilgesu Kural, Hakan Vanlı, Cihat Parıltı, Merve Sevin, Bekir Erdem Öz, Mutluhan Kasap gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. M. Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınıyor.

Kötü Kan Dizisi Oyuncuları (2)

Kötü Kan, eski bir polis memuru olan Kartal'ın, tehlikeli bir mafya grubuyla mücadelesini ve ailesiyle yeniden bağ kurma çabasını konu alıyor. Kartal (Ertan Saban), bir gece kulübünde güvenlik müdürü olarak çalışırken kendisini mafya dünyasının ortasında bulur. Aynı zamanda, yıllardır uzak kaldığı çocuklarıyla tekrar bir araya gelmeye çalışan Kartal, bir yandan ailevi sorumluluklarını yerine getirmeye çalışırken diğer yandan mafya tehlikesiyle yüzleşir. Dizide, güçlü aile bağları, ihanet, intikam ve fedakarlık temaları öne çıkıyor.

Kötü Kan Dizisi Hangi Kanal

Kötü Kan dizisi hakkında daha detaylı bilgilere haberimizde yer verdik. İşte Kötü Kan dizisi konusu ve oyuncuları…

Kötü Kan Dizisi Konusu (3)

Kötü Kan Dizisi Konusu Nedir?

Kartal bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yapan eski bir polistir. Bir gece kulüpte reşit olmayan bir kızın hayatını kaybetmesiyle kulüpteki işlerin göründüğü gibi olmadığı gerçeğiyle yüzleşir ve asla parçası olmayacağı bu karanlık ağın peşine düşer.

Kötü Kan Dizisi Konusu Ve Oyuncuları (2)

Aynı gece iki çocuğuna bakan kayınvalidesinin ölüm haberini alır. Yıllardır uzak kaldığı çocuklarına sonunda kavuşacak olmanın heyecanı bir yana, annelerinin ölümü yüzünden Kartal’ı suçlayan çocuklarıyla karşı karşıya gelmek onu az da olsa tedirgin etmektedir.

Kötü Kan Dizisi Oyuncuları (3)

Kartal kulüpteki ölüme sebep olanların izini sürerken kendisini korkunç bir ihanet sarmalının merkezinde bulur ve gayrimeşru dünyanın en tehlikeli isimlerinden Fevzi Kaya ve ailesinin hedefi haline gelir.

Kötü Kan Dizisi Konusu (5)

Fevzi Kaya’nın kızı Nazan bu karanlık dünyada ayakta durabilen güçlü bir kadındır ve ailesinin istediğini Kartal’dan almaya kararlıdır. Yetmiyormuş gibi Kartal’ın yıldızının bir türlü barışmadığı babası emekli başkomiser Burhan geri dönmüş ve Kartal’ın her yaptığını, özellikle de babalığını sorgulayan bir yargıç gibi eve çökmüştür.

Kötü Kan Dizisi Konusu (1)

Kartal içine çekildiği bu kaostan çocuklarını korumak için çırpındıkça, kaderin sadece kahramanlara reva gördüğü zor ikilemlerle karşı karşıya kalacaktır.

Kötü Kan Dizisi Konusu Ve Oyuncuları (1)-1

Kötü Kan Dizisi Oyuncuları

Başrollerinde Ertan Saban ve Damla Sönmez’in bulunduğu dram ve aksiyon türündeki dizinin oyuncu kadrosu aşağıdaki gibidir;

  • Ertan Saban – Kartal
  • Damla Sönmez – Nazan
  • Hüseyin Avni Danyal – Fevzi Kaya
  • Levent Ülgen – Burhan Karaoğlu
  • Savaş Özdemir – Metin
  • Tolga Güleç – Oktay
  • Zafer Algöz – Muzaffer
  • Sermet Yeşil – Tuncay
  • Mert Doğan – Zeynel
  • Gökçe Özyol – Yekta
  • Gonca Sarıyıldız – Nurgül
  • Halil İbrahim Kurum – Azad
  • Nazlı Senem Ünal – Şule
  • Bilgesu Kural – Ece
  • Doğa Karakaş – Tolga
  • Deniz Bolışık – Kumru
  • Hakan Vanlı – Behzat
  • Meltem Gülenç – Türkan
  • Cihat Parıltı – Rıdvan
  • Alayça Öztürk
  • Murat Göçmez
  • Ziya Kürküt
  • Mina Koyuncular

Kötü Kan Dizisi Nerede Çekiliyor (2)

Kötü Kan Dizisi Nerede ve Hangi Gece Kulübünde Çekiliyor?

Kötü Kan dizisi, eski bir polis memurunun mafya dünyasından kurtulma mücadelesini ve ailesiyle yeniden bağ kurma çabasını anlatıyor. Başrol karakteri Kartal'ın güvenlik müdürü olarak görev yaptığı Kulüp 7 adlı gece kulübü, dizinin önemli bir merkezini oluşturuyor.

Ancak, dizinin çekimlerinin hangi gerçek mekanda veya gece kulübünde yapıldığı hakkında henüz resmi bir bilgi verilmedi. İzleyicilerin bu detayları ilerleyen bölümlerde öğrenmeleri bekleniyor.

Kötü Kan Dizisi Kulüp 7 Neresi (2)

Kötü Kan Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Ertan Saban – Kartal

Kötü Kan Kartal Ertan Saban

Eski polis. Kulüp 7’nin güvenlik müdürü. İki çocuk babası. Durumsal farkındalığı yüksek. Gözlem yeteneği kuvvetli. İnsan sarrafı. Genelde uyumlu ama kontrol edilmekten hoşlanmaz. Gerektiği yerde, gerektiği kadar konuşur, gevezelik sevmez. “Az ve öz” onun hayat prensibidir.

Sakin, soğukkanlı ve uzlaştırıcıdır ama iş belli bir çizgiyi aşarsa deli tarafı ortaya çıkar. Çok arkadaşı yoktur. Zaten olanlar sıkı dostlarıdır ve onu canlarını verecek kadar severler. O da dostlarına, sevdiklerine karşı beklentisiz bir şekilde vericidir. Geldiğimiz noktada hayatta tek amacı vardır, annesiz iki çocuğunu ne pahasına olursa olsun korumak.

Damla Sönmez – Nazan

Kötü Kan Nazan Damla Sönmez

Zeki, eğitimli, ne istediğini bilen bir kadın. Ailesinden dolayı derde, belaya çocukluğundan alışkın. Başına gelenleri garipsemez en zor durumda bile karalar bağlamaz. Vazgeçmemek, denemekten yorulmamak ve hedefine ulaşmak için gösterdiği inat ve azim en büyük özellikleri. Ailemiz kaderimizdir. Onu biz seçemeyiz. Nazan da bunu kısa zamanda anlamış ve erkeklerin egemen olduğu bu alemde oyunu kurallarına göre oynamış.

Kendine biçilen rolü kabul etmemiş, kendi hikayesini kendi yazmış. Babasından sonra bu ailenin lideri olmaya hazır. Ailenin işlerini legal bir zemine çekmek en büyük hayali ama içinde oldukları yeraltı dünyası hepsinin öyle içine işlemiş ki, Nazan’ın en büyük sınavı aynada her gün baktığı kadının da aslında bu yolun yolcusu olduğunu anladığında başlayacak.

Hüseyin Avni Danyal – Fevzi Kaya

Kötü Kan Fevzi Kaya Hüseyin Avni Danyal

Yaşlı kurt. Sert mizaçlı, çabuk parlayan, sinirlendiğinde gözü dönen bir adam. Bu alemde ilk öğrendiği kurallardan biri: Asla boş gezme. Boş gezmez, silahı hep yanındadır. Gerekirse yakalatır, ceza alır ama kimseye “Fevzi boş geziyormuş” dedirtmez. Fakirlik içinde geçen zor bir çocukluğu olmuş.

Çalışkan, dürüst ama hep ezilen, hakkı yenen bir babanın çocuğu. Babasından dürüstlüğü, doğruluğu, hak hukuku öğrenmiş ama şunu da öğrenmiş, güçlü değilsen hepsi nafile. O yüzden hep güçlü olmayı seçmiş, bedeli neyse de ödemiş. Fevzi’ye göre mutlu olunan, gülünen anlar sadece kısa molalardır. Hayat sadece savaş ve mücadeleden ibarettir.

Levent Ülgen – Burhan Karaoğlu

Kötü Kan Burhan Karaoğlu Levent Ülgen

Şeytan tüyü vardır. Ağzı iyi laf yapar. İkna kabiliyeti şaşırtır. Fiziğine, giyim kuşamına dikkat eder. Hayatta en önem verdiği şey neşesidir. Ona göre ne olursa olsun ne yaşarsa yaşasın neşesini kaybeden, hayattaki pusulasını kaybeder. Emekli başkomiserdir.

Hayatın kitaplara, yönetmeliklere sığdırılamayacak karmaşıklıkta olduğunu çok eskiden kavramıştır. O da buna göre davranır. Ona göre ne mutlak bir iyi ne mutlak bir kötü vardır. İnsanın her şeyi yapabileceğini yaşayarak görmüştür. Bazen kendine özgü yöntemleri teamüllerle örtüşmemiş, bazen sınırları zorlayıp çizgileri ucundan aştığı olmuştur ama sonuca ulaşmayı da hep başarmıştır.

Cinayet şubede en çetrefilli cinayetleri çözdüğü, narkotik şubeye sürüldüğü zaman Beyoğlu hattında kurduğu istihbarat ağıyla sokak satışını tamamen bitirdiği teşkilatta hala anlatılır. Ona göre her şart yeni durumlar, her yeni durum da kendine has önlem ve tedbir gerektirir. Prensipler de kurallar da yeri gelir eğilir, yeri gelir bükülür. Bir de şunu hep kendine de dostlarına da hatırlatır: Hayat kısadır ve değiştiremeyeceğin şeylere takılıp kalmak insanı çürütür.

Savaş Özdemir – Metin

Kötü Kan Metin Savaş Özdemir

Mafya dünyasında önemli bir isim olan Metin, Kartal’ın başına bela açan karakterlerden biri.

Tolga Güleç – Oktay

Kötü Kan Oktay Tolga Güleç

Tolga Güleç Kötü Kan dizisinde Oktay karakterine hayat veriyor.

Zafer Algöz – Muzaffer

Kötü Kan Muzaffer Zafer Algöz

Muzaffer, hikayenin önemli karakterlerinden biri olarak öne çıkıyor. Kartal’ın karşısına çıkan tehlikeli bir karakter olarak diziye heyecan katıyor.

Sermet Yeşil – Tuncay

Kötü Kan Tuncay Sermet Yeşil

Tuncay, Kartal’ın geçmişindeki gizemli karakterlerden biridir.

Gökçe Özyol – Yekta

Kötü Kan Yekta

Dizide, mafya dünyasında geçen olayların merkezindeki karakterlerden biri olarak dikkat çekecektir.

Gonca Sarıyıldız – Nurgül

Kötü Kan Nurgül Gonca Sarıyıldız

Gonca Sarıyıldız, dizide Nurgül karakterini oynuyor. Nurgül, Fevzi’nin imam nikahlı genç karısı olarak hikayede yer alıyor.

Halil İbrahim Kurum – Azad

Kötü Kan Azad Halil İbrahim Kurum

Azad, Kartal’ın mücadele ettiği mafya dünyasında yer alan genç bir karakterdir.

Bilgesu Kural – Ece

Kötü Kan Ece Bilgesu Kural

Bilgesu Kural, dizide Kartal’ın büyük kızı Ece karakterini canlandırıyor. Ece, babasıyla uzun yıllardır süren ayrılığı aşmaya çalışır.

Deniz Bolışık – Kumru

Kötü Kan Kumru Deniz Bolışık

Kumru, dizide Nazan’ın yakın çevresinden biri olarak karşımıza çıkar.

Hakan Vanlı – Behzat

Kötü Kan Behzat Hakan Vanlı

Behzat, dizide güçlü ve acımasız bir mafya lideridir.

Kötü Kan dizisi konusu ve oyuncularını öğrendik. Kötü Kan dizisi hakkında merak edilen diğer sorulara değinelim…

Kötü Kan Dizisi Kulüp 7 Neresi (1)

Kötü Kan Hangi Gün, Hangi Kanal?

Now TV’nin iddialı dizisi Kötü Kan her Cuma 20:00’de seyirciyle buluşuyor.

Kötü Kan Dizisi Hangi Gün

Kötü Kan Dizisi Gerçek Bir Hikaye Mi? Yaşanmış Bir Olay mı?

Dizi severlerin sıkça sorduğu sorulardan biri de "Kötü Kan" gerçek bir hikaye mi? sorusu. Kötü Kan dizisinin gerçek bir olaydan esinlenip esinlenmediği ya da uyarlama olup olmadığına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, mafya ve suç temalı birçok dizi gibi, Kötü Kan da tamamen kurgusal bir hikayeye dayanıyor olabilir.

Kötü Kan Dizisi Konusu (2)

Kötü Kan Dizisi Uyarlama mı?

Dizinin bir uyarlama olup olmadığı konusunda da kesin bir bilgi bulunmuyor. Fakat "Kötü Kan", genellikle orijinal yapımlarıyla dikkat çeken Türk dizi sektörünün bir ürünü olarak karşımıza çıkıyor.

Kötü Kan Dizisi Oyuncuları (1)

Yusuf Dikeç’e Bollywood’dan büyük teklif! Yusuf Dikeç’e Bollywood’dan büyük teklif!

Bu yazımızda Kötü Kan dizisi konusu ve oyuncularını paylaştık.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz