Kenan İmirzalıoğlu'dan açıklama;

Başarılı bir ilerleme kateden İşler, 1 milyon liralık soruda Filistin'e uygulanan zulme de vurgu yaptı. 

karpuz dilimi

 Soruda, "İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?" için Eyüp İşler'den yanıt beklendi. İşte, dün gece Kim Milyoner Olmak İster'de yaşananlar ve 1 milyonluk sorunun yanıtı.

Kim Milyoner Olmak İster'de yöneltilen 1 milyon liralık anlamlı soru, son zamanlarda İsrail'in Filistin'e yönelik uyguladığı zulüme de dikkat çekti. Soruda, "İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?" denildi.

kırmızı karanfil

Sorunun şıklarında ise,

A) Hulk posteri

B) Karpuz dilimi

C) Kırmızı karanfil

D) Sedir ağacı dalı

cevapları yer aldı.

Yarışmacı Eyüp İşler, soruya B) Karpuz dilimi yanıtını verdi. Soruyu doğru cevaplayan yarışmacı, büyük öldül 5 milyon TL değerindeki soruyu açtırmaya hak kazandı.

Filistin'de yaşananlara ilişkin duygularını aktaran Kenan İmirzalıoğlu, "İnşallah o topraklara barış gelir, oradaki sivil insanların ölümü son bulur. Şu sivillerin ölmesi hepimizin içini acıtıyor. Gazze'deki sivilleri, bütün dünya bir gözünü kapatarak, bir kulağını tıkayarak izliyor. Gerçekten haklının yanında olmuyorlar. İnşallah kendini büyük gören ülkeler, insani vicdani bir şekilde son bulur. Oradaki insanlar için dua ediyoruz." şeklinde konuştu.

İbrahim Tatlıses'in kızı uçakta olay çıkartmıştı! Gözyaşlarıyla kendini böyle savundu İbrahim Tatlıses'in kızı uçakta olay çıkartmıştı! Gözyaşlarıyla kendini böyle savundu

Kaynak: hurriyet.com.tr