Akdeniz'de korkutan deprem! Akdeniz'de korkutan deprem!

540 metrekare taban alanı üzerine 2 kat olarak inşa edilecek olan çok amaçlı salonun zemin katı pazaryeri, zemin üstü  içerisinde tuvaletler, gelin odası, yemek pişirme odası olacak.

AW091562_01

Temel atma töreninde konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Göreve geldiğimizde  134 milyon lira borç vardı. Buna rağmen hem borç ödedik, hem de yatırımlarımıza ara vermeden devam ettik. Kemaliye Mahallesi’nin çok amaçlı salon eksikliğini giderebilmek için, bu gün temel atıyoruz ve 2024 yılı Şubat ayı sonlarına doğru tamamlamayı planlıyoruz.  Çok şükür belediyemiz her gün yeni bir yatırım yapabilecek hale geldi.  Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir belediyeciliğe imza attık. Artık borç döndüren bir belediyemiz yok. Hem iş yapan, hem  tıkır tıkır çalışan, aynı zamanda da borcunu ödeyen bir belediyemiz var. Bu evladınız size hizmet etmek için var. Düğün salonumuz 600  metrekare taban alanı olan, iki katlı salonun zemin katı Pazar yeri olarak hizmet verecek, zemin üstü yine 540 m2 olup  içinde gelin odası, tuvaletler, yemek pişirme odası olan ve çok amaçlı bir salon olacak. Hayırlı olsun” dedi.

ALAŞEHİR (5)

Temel atma töreninde konuşan mahalle muhtarı Mehmet Alakent ise "Mahalle sakinleri olarak, mahallemizde eksikliğini  yaşadığımız çok amaçlı  düğün salonu  yapılması  için bu yatırımda başta belediye başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Temel atma töreninde mahalle muhtarı Mehmet Alakent tarafından  kurban kesilirken,  Kemaliye Seymen ve Zeybek ekibi  tarafından halk oyunları gösterileri  yapıldı.

Kaynak: Behzat AKCAN