İrem Helvacıoğlu’nun başrolde yer alacağı Karadut dizisi 2024 yılının en çok beklenen yapımları arasında. ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak dizinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekillenirken birçok kişi Karadut dizisi konusu nedir diye soruyor.

Şimdiden sosyal medyada çok konuşlan diziyle ilgili merak edilenlere birlikte bakalım.

Karadut Dizisi Konusu 4

Karadut Dizisi Konusu Ne?

Reytinglerdeki başarısını devam ettirmek isteyen ATV, yeni sezona oldukça iddialı bir yapımla hazırlanıyor. Başrolünde İrem Helvacıoğlu’nun oynayacağı Karadut dizisi milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitlemek istiyor.

Eylül ayında ATV’de yayınlanmaya başlaması beklenen dizi şimdiden gerek oyuncu kadrosu gerekse dizi afişiyle büyük ses getirdi. Dizide İrem Helvacıoğlu dışında Aslı İnandık, Burak Dakak, Selin Türkmen ve Naz Elmas gibi ünlü isimler de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde paylaşılan dizi afişi de sosyal medyada haftanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Dizinin daha yayınlanmaya başlamadan bu kadar popüler olmasıyla birçok kişi Karadut dizisi konusu nedir diye merak etmeye başladı. Başrolünü İrem Helvacıoğlu’nun canlandıracağı Karadut dizisinin konusunu merak edenler için detaylıca ele alalım. Güzel oyuncu, dizide kişisel yaşam koçu ve yazar olan Zuhal Erdem karakterine hayat veriyor.

Zuhal, asker bir babanın ve öğretmen bir annenin kızıdır. Dışarıda güçlü ve modern bir kadın imajı çizse de evdeki durum farklıdır. Henüz 17 yaşındayken annesini kaybetmiş ve bu olay neticesinde hayatını kız kardeşlerine ve babasına adamıştır. Aradan geçen yaklaşık 20 yıldan sonra bile hala takıntılı ve sert bir karakteri olan babasının sözünden çıkamaz.

Zuhal’in üç kız kardeşi var. Figen, Zuhal’den sadece birkaç yaş küçüktür. Aslı henüz 20’li yaşlarında. Begüm ise lise öğrencisidir. Zuhal, kardeşlerini büyütmek için saçını süpürge eder. Zuhal bir gün aşk ve ilişkiler üzerine danışmanlık verip kitaplar yazarak şöhrete kavuşur. Ancak terzi kendi söküğünü dikemez. Henüz evli olmadığı için de çevresinden baskı görür ve “kız kurusu” yaftası yer.

Karadut Dizisi Konusu 3

Karadut Dizisi Oyuncuları Kim?

Karadut dizisi konusu nedir diye soranların merak ettiği bir diğer konu ise dizinin oyuncu kadrosu. Şu ana kadar dizide kimlerin rol alacağı az çok belli oldu.

Dilan Polat, cezaevinde geçirdiği günleri anlattı Dilan Polat, cezaevinde geçirdiği günleri anlattı

Karadut dizisinde yer alması kesinleşen isimler şu şekilde:

  • İrem Helvacıoğlu
  • Aslı İnandık
  • Burak Dakak
  • Selin Türkmen
  • Ebrar Karabakan
  • Onur Gürçay
  • Naz Elmas
  • Rami Narin
  • Elif Nur Kerkük
  • İpek Ayaz Kortunç
  • Engin Şenkan

Yukarıdaki isimlere ek olarak Engin Altan Düzyatan ya da Akın Akınözü’nün diziye İrem Helvacıoğlu’nun partneri olarak katılması bekleniyor.

Karadut Dizisi Konusu

İrem Helvacıoğlu Kimdir?

Karadut dizisi konusu nedir diye soranlar dizinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu’nu da yakından tanımak istiyor.

İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 tarihinde Almanya’da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa ilgi duyan güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim aldı.

2010 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı diziyle oyunculuğa adım attı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde oynadı.

2018 yılında yayınlanmaya başlayan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes Zorlu karakteriyle ilk kez başrolde yer aldı. Dizide başarılı oyunculuğuyla büyük ün kazandı.

Daha sonra sırasıyla Seni Çok Bekledim, Baş Belası, Annenin Sırrıdır Çocuk ve Yürek Çıkmazı dizilerinde başrol oynadı. Güzel oyuncu son olarak Karadut dizisine başrol oyuncusu olarak dahil oldu. Dizide kişisel yaşam koçluğu ve yazarlık yapan Zuhal Erdem karakterine hayat verecek.

Karadut Dizisi Nerede Çekiliyor?

Dizinin başlamasını iple çekenler, Karadut dizisi nerede çekiliyor diye merak ediyor. Dizinin çekimleri İstanbul’da, ağırlıklı olarak Nişantaşı’nda yapılıyor.

Karadut Dizisi Konusu 6

Karadut Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Özellikle İrem Helvacıoğlu’nun hayranları Karadut dizisi ne zaman başlayacak sorusuna cevap arıyor. Yeni sezonda ATV ekranlarında karşımıza çıkacak dizinin ne zaman başlayacağı henüz kesin olarak duyurulmadı.

Karadut dizinin, yaz dizileri sona erdikten sonra Eylül ayında ekranlara gelmesi bekleniyor.

Karadut Dizisi İrem Helvacıoğlu Partneri Kimdir?

Karadut dizisi konusu nedir sorusuna cevap bulanlar dizide İrem Helvacıoğlu’nun partnerinin kim olacağını da merak ediyor. Dizinin oyuncu kadrosu büyük ölçüde belli olsa da başrolde güzel oyuncuya kimin eşlik edeceği henüz belli olmadı.

Bu rol için geçen isimler arasında Akın Akınözü veya Engin Altan Düzyatan ön plana çıkıyor.

Bu yazımızda Karadut dizisi hakkında merak edilenleri sizler için cevapladık!

Kaynak: Ayşenur Yılmaz