İzleyicileri hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarına çeken Kan Çiçekleri dizi konusu ve dizinin oyuncularıyla oldukça merak ediliyor. Başrollerini Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş’ın oynadığı Kan Çiçekleri, istemeden yapılan bir evlilikten doğan aşk hikayesini anlatıyor.

Kan Çiçekleri dizi konusunu ve oyuncu kadrosu bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. Kan Çiçekleri final mi oluyor sorusuna dair merakları da giderdik!

Kan Çiçekleri Dizisinin Konusu Nedir?

Kan Çiçekleri dizi konusu ile ilgi çekici ve şaşırtıcı bir hikaye sunuyor. Dizi, uzun süredir kan davası yaşayan iki ailenin çocuklarının istemeden de olsa, kan davasını bitirmek için evlenmeleriyle başlıyor. Karabey ve Demir aileleri arasında yıllardır süren kan davasını iki genç bitiriyor.

Kan Çiçekleri dizi konusunun özeti ise şu şekildedir:

  • ‘’Aile içerisinde sözü geçen, ailenin başı olan Baran, kan davası nedeniyle yaşanan ölümleri durdurmak ister. Böylece aile büyükleri Baran’ın, Dilan ile evlenmesini kararlaştırır. Dilan hayallerini bir kenara bırakarak kardeşi için bu evliliği kabul etmek zorunda kalır. Başta ikisi için de bir hapishane olan bu evlilik, dizi ilerledikçe başta gönülsüz olan Dilan ve Baran için büyük bir aşk hikayesine dönüşür. ‘’

Kan Çiçekleri Dilan Kimin Kızı?

Kan Çiçekleri başrol oyuncusu olan Dilan’ın hikaye gereği üvey babasının olduğu bilinmektedir. Bu sebeple Dilan’ın gerçekte kimin kızı olduğu ve biyolojik babasının kim olduğuna dair izleyicilerde merak oluşmuştur.

Seyit ve Hanife çifti ile büyüyen Dilan’ın babası, Seyit’in suçunu üstlendiği için kızını da ona bırakmıştır.

Kan Çiçekleri dizi konusunu ayrıntılarıyla anlattık. Şimdi de oyuncu kadrosunun tam haline yakından bakalım…

Kan Çiçekleri Dizi Oyuncuları

Kan Çiçekler konusu itibariyle Kanal 7’nin en çok izlenen gündüz dizilerinden biridir. Oyuncu kadrosundaki genç ve yeni isimler de rollerine başarıyla hayat vermektedir. Kan Çiçekleri dizisinde kimler oynuyor sorusunu sizin için derledik.

Sevilen günlük dizi Kan Çiçekleri oyuncuları şöyle sıralanabilir:

  • Yağmur Yüksel
  • Barış Bektaş
  • Berkay Çınar
  • Nalan Örgüt
  • Erol Yavan
  • Selinay Taşol
  • Dilek Güler
  • Hasan Ballıktaş
  • Hilal Kuvvet
  • Ekrem Aral Tuna
  • Göksel Kayahan
  • Buse Bedir
  • Levent Türkan

Kan Çiçekleri dizisinin başrol oyuncularına daha yakından göz atalım...

Barış Baktaş (Baran)

Barış Bektaş 1997 doğumludur. Yetenekli oyuncu İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde muhasebe ve denetim bölümünde okumuştur.

Barış Baktaş, oyunculuğa ilgisi olduğu için Bülent Çolak, Ayşen İnci ve Bülent Emin Yarar gibi isimlerden sahne ve doğaçlama eğitimi almıştır. Baktaş, özellikle TRT’de yayınlanan Savaşın Efsaneleri belgeselindeki oyunculuğuyla göz doldurmuştur.

Barış Baktaş’ın yer aldığı yapımlar şunlardır:

  • Yağmur’un Gözyaşları
  • Ceberruh
  • No: 26
  • Ölüm Çığlığı

Barış Baktaş, oyunculuğun yanında müzikle de ilgilenmektedir ve bu konuda eğitimler almaktadır.

Yağmur Yüksel (Dilan)

Kan Çiçekleri dizi konusu ile dikkat çekerken Dilan karakteri de merak konusudur. Dizide Dilan karakterini canlandıran Yağmur Yüksel, 21 Ocak 2002 doğumludur.

Yüksel, Amasya’nın Merzifon ilçesinde dünyaya gelmiştir fakat İstanbul’da büyümüştür. Kova burcu olan genç yetenek, oyunculuğa Kan Çiçekleri dizisi ile başlamıştır.ü

Berkay Çınar (Ali)

Kan Çiçekleri dizisinde Ali karakterini canlandıran Berkay Çınar ise 25 Haziran 1996’da doğmuştur. Yengeç burcudur ve 1.80 boyundadır.

Berkay Çınar, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Kamera Önü Oyunculuk eğitimi almıştır. Kariyeri boyunca birçok reklam filminde yer almıştır. İlk rol aldığı dizi ise “Mahrem” dizisidir.

Kanal 7 de Kan Çiçekleri Saat Kaçta?

Kanal 7’de Kan Çiçekleri saat kaçta başlıyor sorusuna dair merakı giderelim...

Hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Kan Çiçekleri saat 16:10’da başlayıp akşam saat 18:00’da sona ermektedir.

Kan Çiçekleri Kaç Sezon?

Kan Çiçekleri dizi konusu hikayenin sürükleyiciliğine de dikkat çekmektedir. Dizi ise ekranlarda 2. Sezonuyla izleyici karşısına çıkmaktadır.

Hayranları tarafından Kan Çiçekleri 3.sezon olup olmayacağı merak edilse de henüz yönetmen ve yapımcılar tarafından bu konuda açıklanan kesin bir bilgi bulunmuyor.

Kan Çiçekleri Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kanal 7’nin beğenilen dizisi Kan Çiçekleri’nin çekimleri farklı yerlerde yapılmaktadır.

Dizinin yapımcılığını Unik Film ve Rains Pictures üstlenmektedir. Yönetmen koltuğunda ise Levent Türkan ve Ömer Baykul oturmaktadır. Sanat yönetmenliği ise Çiğdem Şerefoğlu tarafından yapılmaktadır.

Mardin'de çekilmeye başlanan dizinin çekimleri İstanbul'da devam etmektedir.

Dizinin geçtiği Mardin mekanlarından bazıları aşağıdaki gibidir:

  • Zinciriye Medresesi
  • Mardin’in Taş Evleri
  • Mardin’in Artuklu ilçesinde bir villa

Kan Çiçekleri Bitiyor Mu? Kan Çiçekleri Final Mi Yapıyor?

Birçok izleyici tarafından Kan Çiçekleri final mi sorusu merak konusu olmaktadır. Dizi, en çok izlenen ilk 100 dizi arasına girmese de Kanal 7’de kendisine has bir kitle oluşturmayı başarmıştır. Bu doğrultuda henüz Kan Çiçekleri’nin final yapıp yapmadığına dair bir bilgi bulunmamaktadır.

Yusuf Dikeç’e Bollywood’dan büyük teklif! Yusuf Dikeç’e Bollywood’dan büyük teklif!

Kan Çiçekleri hala yayınlanmaya devam etmektedir. Nisan 2024 itibariyle 300. bölümlere yaklaşan diziyi hafta içerisinde her gün 16.10’da izleyebilirsiniz.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz