29 Eylül- 8 Ekim 2023 tarihleri arasında Antalya Kemer de düzenlenen, 65 Ülkeden bin sporcunun katıldığı 2023 IFMA Gençler Dünya Muay Thai Şampiyonasında Dünya 2.si olan Yiğitbaş İmam Hatip Ortaokulu 8/A sınıf öğrencisi Mirza Erden’e Huzur İnşaat’tan para ödülü verilirken, çıkacağı maçlar içinde sponsorluk desteği söz verildi.

DSC_0261

Babası İbrahim Erden ile Mirza Erden’i Bürosunda konuk eden Huzur İnşaat’ın kurucusu müteahhit Murat Görücü, genç sporcuyu tebrik ederek şunları söyledi: “Antalya’da düzenlenen 2023 IFMA Gençler Dünya Muay Thai Şampiyonasında Dünya 2’ciliği ile Salihlililerin göğsünü kabartan genç kardeşimizi Huzur İnşaat olarak gönülden tebrik ediyoruz. Bizler göğsümüzü kabartan kardeşimize dünyaları versek az. Bizler kendisini onurlandırmak, başarısını tebrik etmek için büromuzda misafir ettik. Çam sakızı Çoban armağanı hediyemizi kendisine taktim ederken, Huzur inşaat olarak kendisine desteklerimizi devam ettireceğimizi belirtmek isteriz. O yeni başarılara imza atsın bizlerde Huzur inşaat olarak daima kendisinin yanında olacağız Allah’ın izniyle”

Binlerce mağdur vardı... Akbank, habersiz EFT ve Kredi iddialara ilişkin ODA TV'ye açıklama yaptı! Binlerce mağdur vardı... Akbank, habersiz EFT ve Kredi iddialara ilişkin ODA TV'ye açıklama yaptı!

DSC_0265-1

 Ziyarette Huzur İnşaat kurucuları Murat Görücü ile Nihat Görücü hazır bulunurken, Huzur İnşaat tarafından genç sporcuya bundan sonraki müsabakalarda her türlü desteğin verileceği ifade edildi.  Ayrıca genç sporcu ile resmi sponsorluk anlaşması yapıldı. 

DSC_0254

Kaynak: Onay Ozan