Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı dizi Hudutsuz Sevda’nın kadrosunda; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Hudutsuz Sevda 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak (2)-1

Now TV’nin reyting rekortmeni dizisi Hudutsuz Sevda, 34. bölümüyle 30 Mayıs 2024 Perşembe günü sezon finali yapmıştı. Sevilen dizinin 2.sezonu için de onay çıktı. Dizinin set ekibi Ağustos ayında çekimlere başladı. Halil İbrahim ve Zeynep’in yaşadığı olayları konu alan dizinin oyuncu kadrosuna da yeni isimler dahil olacak. Peki Hudutsuz Sevda yeni sezon ne zaman başlıyor, 2. Sezon oyuncuları kimler? İşte cevabı…

Hudutsuz Sevda Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor (2)-1

Hudutsuz Sevda Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Now TV ekranlarında 21 Eylül 2023 Perşembe günü 1. bölümüyle beraber izleyicisi ile ilk kez buluşan Hudutsuz Sevda dizisi, 34. bölümüyle 30 Mayıs 2024 Perşembe günü sezon finali yapmıştı.

Hudutsuz Sevda Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor (3)

Hudutsuz Sevda'nın yeni sezonu için de geri sayım başladı. Yapımcılar, Eylül ayının ilk haftası itibarıyla yeni sezonun ekranlara gelmesinin planlandığını duyurdular. Ancak, dizinin net yayın tarihi konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Now TV yetkilileri, kesin bilgileri yakın zamanda dizinin takipçileri ile paylaşacaklarını belirtiyor.

Hudutsuz Sevda 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak (2)

Hudutsuz Sevda Yeni Sezon Oyuncuları

Daha önce Atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekibi tarafından kaleme alınan Hudutsuz Sevda, bir Karadeniz dizisi olarak izleyiciyle buluşmuştu. Kan donduran bir intikam hikayesini konu alan dizinin yapımcılığını Bahadır Özdener ve Fatih Aksoy üstleniyor. Dizide, Halil İbrahim’in Leto ailesine karşı beslediği intikamın hikayesi işlendi.

Hudutsuz Sevda Hangi Gün (1)

Dizinin sezon finalinde Halil İbrahim’in mahkeme çıkışında vurulması heyecanı zirveye taşımıştı. Halil İbrahim’in akıbetinin merak edildiği dizinin yeni sezon oyuncuları da merak ediliyor. Hudutsuz Sevda yeni sezon oyuncuları tam kadro aşağıdaki gibidir;

  • Deniz Can Aktaş - Halil İbrahim
  • Miray Daner – Zeynep
  • Esra Dermancıoğlu – Asiye
  • Burak Sevinç - Fikret Leto
  • Asuman Dabak – Nedime
  • Burak Sergen - Rızvan Leto
  • Erdem Kaynarca - Tarık Leto
  • Taha Bora Elkoca – Tamer
  • Hüseyin Soysalan - Nihat Marten
  • Hayal Köseoğlu – Damla
  • Hülya Gülşen – Sakine
  • Naz Çağla Irmak – Edanur
  • Emir Çiçek – Reşit
  • Berkay Aydın – Muzaffer
  • Emre Bulut – Turan
  • Özlem Başkaya – Fatma
  • Canan Atalay – Ayşe
  • Taner Turan – Nesim

Hudutsuz Sevda Konusu (2)

Hudutsuz Sevda Dizisi Konusu

“Hudutsuz Sevda yeni sezon ne zaman başlıyor, Hudutsuz Sevda 2. sezon ne zaman başlayacak” sorularını cevapladık. Peki dizinin konusu nedir, sezon finalinde neler yaşandı? İşte detaylar…

Hudutsuz Sevda 2. Sezon Oyuncuları Kimler (3)

Now TV ekranlarında yerini alan Hudutsuz Sevda, ana karakterler olan Halil İbrahim, Zeynep ve Leto arasındaki olay örgüsüne odaklanıyor.

Hudutsuz Sevda Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor (1)-1

Halil İbrahim, kan davası sebebiyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen küçük bir çocuktur. Bu olaydan 20 yıl sonra yakışıklı ve güçlü bir delikanlı olarak memleketi Karadeniz’e geri döner. Dönme amacı kan davasını sürdürmek değil, sevdiği kız olan Yasemin ile evlenip mutlu bir yuva kurmaktır.

Hudutsuz Sevda Oyuncuları (3)

Halil İbrahim memleketine döner dönmez oradan gitmesi ile ilgili uyarılar alır. Yaşanılanlar ise Halil İbrahim’in sevdiği kız ile evlenmesine izin vermez. Böylece Halil İbrahim kendisini bir intikam yolculuğu içerisinde bulur. Bu intikam yolculuğu ise karşısına Leto’larden Zeynep’in çıkmasıyla bambaşka bir hale bürünür…

İlginizi çekebilir;

Hudutsuz Sevda Konusu, Oyuncuları ve Nerede Çekiliyor?

2024 Türkiye Güzeli seçilen İdil Bilgen Bingöl'e atandı 2024 Türkiye Güzeli seçilen İdil Bilgen Bingöl'e atandı

Hudutsuz Sevda 2. Sezon Oyuncuları Kimler (2)

Hudutsuz Sevda Dizisi Sezon Finalinde Neler Oldu?

"Hudutsuz Sevda" dizisi, nefes kesen sezon finali bölümüyle ekranlara veda etmişti. Dizinin sezon finalinde; Nihat, Halil İbrahim'i kaçırarak ona işkence ediyor. Ancak Halil İbrahim, Nihat'ın elinden kurtulmayı başarıyor. Bu sırada Zeynep ve Halil İbrahim, boşanmak için mahkemeye gidiyor. Ancak çiftin birbirlerine olan aşkları hala çok güçlü. Mahkeme çıkışında ise beklenmedik bir olay yaşanıyor ve Halil İbrahim vuruluyor. Zeynep, Halil İbrahim’e yerde sarılıyor. Halil İbrahim’in akıbeti ise yeni sezon için en çok merak edilenlerden bir tanesi olacak.

Hudutsuz Sevda 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak (1)

Hudutsuz Sevda Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor (2)

Hudutsuz Sevda Oyuncuları ve Karakterleri

Hudutsuz Sevda dizisi oyuncu kadrosu ile son dönemin popüler yüzlerini bir araya getiriyor. Başrolleri yakından tanıyalım…

Hudutsuz Sevda Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor (3)-1

Deniz Can Aktaş - Halil İbrahim

Hudutsuz Sevda Halil Ibrahim

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim, 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı,güçlü bir delikanlı olarak geri döner.

Halil İbrahim sevdiği zaman tam seven korkusuz ve yakışıklı bir adamdır. Halil İbrahim çocukluğundan beri Yasemin’e aşıktır; belki Yasemin’i alacak parası yoktur ancak hiç bitmeyecek bir sevgisi vardır.

Miray Daner – Zeynep

Hudutsuz Sevda Zeynep

Letoların kızı Zeynep, ailesinden farklı  idealist, genç ve güzel bir kadın.  Yurtdışından, Artvin’e dönmesiyle beraber ilk aşkı Halil İbrahim’le tekrar karşılaşan Zeynep’in tüm hayatı tamamen değişecektir.

Esra Dermancıoğlu – Asiye

Hudutsuz Sevda Asiye

Rızvan’ın nikahsız olan çocuklarının annesi.  İkinci kadın olmanın öfkesi hep içinde. Çocuklarının, ailedeki hakkı söz konusu olduğunda Rızvan Leto’nun bile karşısında durabilecek, dişli bir kadın.

Burak Sevinç - Fikret Leto

Hudutsuz Sevda Fikret Leto

Letoların büyük oğlu. Sevdikleri onun için kıymetli ama bir o kadar da kurnaz biri. Bir gün babasının kurduğu imparatorluğun başına geçmek için sabırla beklemektedir.

Asuman Dabak – Nedime

Hudutsuz Sevda Nedime

Rızvan’ın nikahlı karısı, Zeynep’in annesi.  Hayatını çocuklarına ve evine adamış bir kadın.

Burak Sergen - Rızvan Leto

Hudutsuz Sevda Rızvan Leto

Karadeniz’in en köklü ailesinin başındaki kişi. Güçlü, kaya gibi sağlam yeri geldiğinde sevdiklerine bile acımasız olabilen Rızvan Leto için Halil İbrahim’in Karadeniz’e dönmesi karmaşa sebebi olacaktır.

Hudutsuz Sevda Konusu (3)

Sık Sorulan Sorular

Hudutsuz Sevda dizisi hakkında sık sorulan sorular aşağıdaki gibidir;

Hudutsuz Sevda Hangi Gün (2)

Hudutsuz Sevda Nerede Çekiliyor?

Hudutsuz Sevda dizisinin ilk bölümleri Artvin'in Şavşat ilçesinde çekildi. Dizinin Artvin'deki çekimleri harici diğer kısımları ise İstanbul'da çekiliyor.

Hudutsuz Sevda Oyuncuları (4)

Hudutsuz Sevda Hangi Günler Var?

Yeni sezon tarihi henüz belli olmayan Hudutsuz Sevda dizisi geçtiğimiz sezon Perşembe akşamları izleyiciyle buluşuyordu. Dizinin yine aynı gün yayınlanacağı ön görülüyor.

Hudutsuz Sevda 2. Sezon Oyuncuları Kimler (4)

Hudutsuz Sevda Evi Nerede?

Hudutsuz Sevda nerede çekildi konusuna dair bir diğer soru da dizide Leto ailesi tarafından kullanılan evin konumudur. Evin İstanbul'da olduğu bilinmekle birlikte, hangi ilçede yer aldığı konusunda detaylı bir bilgi bulunmamaktadır.

Hudutsuz Sevda 2. Sezon Oyuncuları Kimler (1)

Bu yazımızda “Hudutsuz Sevda yeni sezon ne zaman başlıyor?” sorusunu cevapladık.

Hudutsuz Sevda 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak (1)-1

Kaynak: Ayşenur Yılmaz