Üreticilere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, tarımsal ve kısal kalkınmaya yönelik Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

kasa (3)-1

Merkez Bankası faiz kararı belli oldu Merkez Bankası faiz kararı belli oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Meyve Üreticilerine 120 Bin Kasa Desteği Projesi’ kapsamında, Turgutlu ilçesi Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda dağıtım programı düzenlendi. Programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Turgutlu Muhtarlık İşleri Müdürü Necati Abalı, mahalle muhtarları ve üreticiler katıldı.

Turgutlulu meyve üreticilerine yönelik olarak düzenlenen kasa dağıtım programında konuşan Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamlarını getirdim, meyve kasası dağıtım programımıza hoş geldiniz. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kırsal ve tarımsal kalkınmaya destek olmak amacıyla 38 farklı kalemde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

kasa (2)-1

Meyve kasalarının dağıtımının ardından zeytin toplama örtülerini dağıtacağız. Sulama kooperatiflerine yönelik olarak PVC boru dağıtımlarımız olacak. Projelerimiz ve desteklerimiz bitmiyor. Katılımınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Usta’nın konuşmasının ardından 800 meyve üreticisine yüzde 100 hibeli 8000 adet kasanın dağıtımı gerçekleştirildi.

Kaynak: Behzat AKCAN