Son yıllarda yıldızı parlayan kadın oyunculardan biri olan Hilal Altınbilek, güzelliği ve yer aldığı projelerdeki başarılı oyunculuk performansıyla adından söz ettiriyor. Hilal Altınbilek kimdir sorusu ise internette araştırılıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ‘Züleyhası’ olarak akıllarda yer edinen Hilal Altınbilek, şimdilerde Şahane Hayatım dizinde ‘Şebnem’ rolünde ortaya koyduğu başarılı performansıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

Hilal Altınbilek kimdir kaç yaşında ve nereli gibi soruları merak ediyorsanız sizler için derlediğimiz içeriği okuyabilirsiniz….

hilal-altinbilek-kimdir-1

Hilal Altınbilek Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Güzel ve başarılı oyuncu oyuncu Hilal Altınbilek’in özel hayatı kim olduğu merak konusu haline geldi.

Oyunculuk kariyerine 2011 yılında adım atan Altınbilek, oyunculuk yeteneği sayesinde yıllar içerisinde kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde çıktı.

İlk olarak Derin Sular dizisi ile ekranlarda boy gösteren güzel oyuncu o dönemdeki performansı dikkatlerden kaçmadı. Dizi film sektöründe başrole kadar yükselmeyi başardı.

Adından söz ettiren dizi projelerinin yansıra, ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın Çocuklar Sana Emanet filminde Engin Akyürek ile başrol paylaştı.

30 yaşındaki yetenekli oyuncunun özel hayatı, kariyeri ve eski hali birçok kişi tarafından merak ediliyor.

Hilal Altınbilek kimdir sorusunun detayları için, sizler için hazırladığımız içeriği okumadan geçmeyin…

hilal-altinbilek-kimdir-5

Hilal Altınbilek Biyografisi

21 Ocak 1991 yılında İzmir’de dünyaya gözlerine açan Hilal Altın Bilek, Kosova kökenli bir aileden geliyor.

Hilal Altınbilek, Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okurken, oyunculuk kariyerine adım attı.

O dönemde bir güzellik yarışmasına da katılan Altınbilek, yarışmada ilk 5’e girdi ve fotomodel oldu.

Hilal Altınbilek’in boyu 1.68 olup, 50 kilo ağırlığındadır. Burcu ise kovadır.

Hilal Altın Bilek Evli Mi?

Güzel oyuncu Hilal Altınbilek, bekar olup, 2021 yılının son aylarında kişisel gelişim uzmanı Metin Hara ile birliktelik yaşadığı iddia edilmişti.

Altınbilek, şimdilerde Mehmet Can Uzun ile aşk yaşıyor.

Hilal Altınbilek Oyunculuk Kariyeri

hilal-altinbilek-kimdir-3

Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk hayali kuran Altınbilek, tiyatro eğitimine ilkokuldan hemen sonra başladı. 2009 – 2010 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk dersleri aldı.

2011 yılında Şükrü Özyıldız ile beraber başrol oynadığı “Derin Sular” dizi ile profesyonel anlamda ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Ardından Karagül dizinde canlandırdığı Özlem karakteri ile tanındı.

2018 yılında Çağan Irmak’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ‘Çocuklar Sana Emanet’ filminde Engin Akyürek ile başrolde oynadı.

Mehmet Ali Erbil Kaç Kere Evlendi? Ünlü Şovmenin Eski Eşleri Kim? Mehmet Ali Erbil Kaç Kere Evlendi? Ünlü Şovmenin Eski Eşleri Kim?

Bir zamanlar Çukurova dizinde canlandırdığı ‘Züleyha’ karakteriyle ise yıldızı daha çok parlayan oyuncu, tüm Türkiye’de tanındı.

Güzel oyuncu şimdilerde Şahane Hayatım dizinde Şebnem karakterine can veriyor.

Hilal Altınbilek’in Oynadığı Dizi ve Filmler

Hilal Altınbilek'in oyunculuk kariyerinde yer aldığı projeler aşağıdaki gibidir:

  • 2011 Derin Sular (İrem)
  • 2013 – 2015 Karagül (Özlem)
  • 2016 Hayatımın Aşkı (Nil)
  • 2018 Bir Zamanlar Çukurova (Züleyha)
  • 2018 Çocuklar Sana Emanet (Yeşim)
  • 2023 Şahne Hayatım (Şebnem)

Şahane Hayatım Şebnem Kimdir?

hilal-altinbilek-kimdir-6

Şahane Hayatım, son dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olmaya başladı. Konusu ve oyuncuları ile dikkat çekmeyi başaran ‘Şahane Hayatım’ dizisinin ana karakteri olan Şebnem’in hayatı hikayesi ise oldukça merak ediliyor.

Dizinin baş karakteri Şebnem Gümüşçü, cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden biridir. Şebnem, şatafatlı yaşamı, mükemmel eşi ve iki çocuğuyla rüya gibi bir hayat sürmektedir.

Esasında şanssız başladığı hayat yolculuğunu kendi çabalarıyla iyileştirmeye çalışmıştır. Ayrıcalıklı hayatının keyfini süren Şebnem’in mazisi ise hiç temiz değildir.

Şebnem’in herkesten sakladığı karalık ve sırlarla dolu geçmişi zamanla gün yüzüne çıkmaya başlar ve bu noktadan sonra hayatında adeta bir dönüm yaşar.

Şahane Hayatım dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında bilgi edinmek isterseniz, göz atabilirsiniz: Şahane Hayatım Dizisi | Şahane Hayatım Uyarlama Mı, Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

hilal-altinbilek-kimdir-4

Şahane Hayatım Şebnemin Küçüklüğünü Kim Oynuyor?

Son dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan Şahane Hayatım dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Dizide Şebnem karakterinin küçüklük halini canlandıran oyuncunun kim olduğu diziyi takip edenler tarafından araştırılıyor.

Şebnemin küçüklük haline can veren oyuncu Zeynep Yüce’dir. Şebnem estetik ameliyat geçirmiştir.

İnstagram’da ‘zeynep_yuce’ ismiyle paylaşımlar yapan Yüce’nin 3.198 takipçisi bulunmaktadır.

 

Kaynak: Ayşenur Yılmaz