Mithatpaşa Mahallesi 3. Sokak No: 19’da kapılarını aralayan Hera Sanat Merkezi ilk etapta dans ve dans dalları ile ilgili Salihlilere hizmet verecek.  İlerleyen süreçte ise merkez, resim ve müzik alanında da kendisinden söz ettirecek.

dans (4)

Bülent Ecevit Üniversitesi uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Bölümü’nden mezun olan ayrıca dans konusunda da kendisini geliştiren Hera Sanat Merkezi’nin kurucusu Tuğçe Özcan açılış öncesinde merkezle ilgili kısa bir değerlendirmede bulundu.  Özcan, “Salihli’nin geçmişten gelen bir sanat kültürü olduğunu ve amacının bu kültürü yaşatmak istediğini ifade ederek şu açıklamalara yer verdi; “Burası sanat merkezi. Özellikle dans alanında geliştirmek istediğim bir merkez olacak. Daha sonrasında resim, müzik eklemek istediğim bir merkez haline gelecek. Salihli’nin tarihine bakacak olursak 2 bin 500 yıl öncesine dayanan sanat merkeziydi. Ben şimdi bu kültürü devam ettirmek amacıyla Salihli’de böyle bir adım attım. Dans salonunda ben kendim şuan eğitmenim. Çocukluk yıllarımda dansa ilgim vardı ve Üniversite de de bunu devam ettirmeye çalıştım. Bunun üzerine antrenörlüğümü aldım.”

dans (8)

Çeşme Festivali “90’larda Çeşme” teması ile başladı Çeşme Festivali “90’larda Çeşme” teması ile başladı

ÇOŞKULU AÇILIŞ, BÜYÜLEYİCİ DANS GÖSTERİSİ

 Hera Sanat Merkezi yoğun bir katılımla açılışını gerçekleştirirken, açılışta çocukların dans etkinliği açılışa katılım sağlayanları büyüledi. 

dans (9)

MERKEZDE YER ALAN DANS KURSLARI

Latin dansları, Hing Heels, kadın ve erkek zumba, çocuk modern dansları ve düğün dansları.

dans (14)

dans (13)

dans (12)

dans (11)

dans (10)

dans (7)

dans (6)

dans (3)

dans (2)

dans (1)

Kaynak: Onay Ozan