Haluk Bilginer Korona'ya Yakalandı

Geçtiğimiz günlerde Angelina Jolie ile kamera karşısına geçeceği haberleri ile gündemde olan Haluk Bilginer bu sefer üzücü bir haberle gündeme geldi. 

Yıllardır Türk Sineması'nı uluslararası mecralarda başarıyla temsil eden Haluk Bilginer'den hayranlarını üzen haber geldi. Bilginer'in Korona Virüsü'ne yakalandığı haberi hızla yayıldı.

koronavirus-dha-2026366

Haluk Bilginer Hastane'ye Kaldırıldı

Haluk Bilginer yoğun tempo ve yurt dışı seyahetlerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun koronavirüse yakalandığı ağır bir grip geçirdiği iddia edildi.

Haluk Bilginer'in sağlık durumunu hayranları da merak etti, sevenleri haberi duyunca endişelendi. 

Haluk Bilginer'in hastalığı dinlenerek ve ilaç kullanarak atlatmaya çalıştığı öğrenildi.

haluk bilginer

Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay yıllar sonra bir arada : Kel Şarkıcı

Haluk Bilginer ve  Zuhal Olcay ile sahneleyeceği Kel Diva oyunu heyecanla bekleniyordu. 2004’te boşanan Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer yıllar sonra tekrar "Kel Şarkıcı" oyununda bir araya gelecekti. 

Korkutan virüs Türkiye'de | İstanbul'da maymun çiçeği paniği! Bir kişi karantinaya alındı Korkutan virüs Türkiye'de | İstanbul'da maymun çiçeği paniği! Bir kişi karantinaya alındı

Oyuncu Haluk Bilginer'in korona virüsüne yakalanmasının ardından Zuhal Olcay’la yer aldığı 'Kel Diva' oyununun gösterimleri ertelendi. 

Bilginer, Angelina Jolie ile başrolü üstlendiği "Maria" filminin Avrupa’daki çekimleri nedeniyle 'Kel Diva' oyununu daha önce de ertelemişti. 

zuhal olcay

Kaynak: Haber Merkezi