İçindekiler


haftalık burç yorumları

Haftalık Burç Yorumları (8 Temmuz – 14 Temmuz)

Ay Aslan burcunda iken haftaya giriyoruz. Bu durum, aşk, çocuklar, keyif ve sanat gibi konuların ön plana çıkacağı, hayatı yönetme arzusunun yüksek olacağı bir haftayı işaret ediyor. Ay Aslan'da iken organizasyon ve hayatımızı düzenleme isteği artar.



Haftanın Öne Çıkan Günleri:

Pazartesi: Merkür'ün Jüpiter ile sekstil açısı; eğitim, seyahat, ticaret gibi konularda olumlu enerjiler getirecek. İlişkilerde özgürleşme ve sanatta teknoloji ile ilgili güzel gelişmeler de yaşanabilir.

Perşembe: Venüs-Neptün ve Güneş-Satürn olumlu açıları; yardımlaşma, sevgi ve sanatsal yeteneklerin ön plana çıkmasını sağlayacak. Aynı zamanda belediyeler ve idari işler için de olumlu bir dönem.

Cuma: Venüs'ün Aslan burcuna geçişi ile birlikte ilişkilerde kıskançlık ve güç mücadeleleri artabilir. Bu durum, manipülasyon ve gizli ilişkiler gibi sorunları gündeme getirebilir.



Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

Hafta Sonu: Venüs-Plüton dik açısı, ilişkilerde kıskançlık ve baskı kurma eğilimlerini artırabilir. Cinsellik ve şiddet içeren haberlerde artış görülebilir.

8 Temmuz – 14 Temmuz haftalık burç yorumlarını burç burç sizler için derledik. Detaylar haberimizde…

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 8 – 14 Temmuz



Koç ve yükselen Koçlar, haftaya eğlenceli etkinliklere ve kişisel ilgi alanlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Çocuğunuzla zaman geçirmek veya özel hayatınızdaki konuları çözmek için iyi bir zaman. Spekülatif yatırımlarınız varsa, bu hafta hızlı gelişmeler yaşanabilir.

İletişim ve Şans

Merkür’ün Jüpiter ile olumlu bir açısı var ve bu, iletişimle ilgili her türlü işinizde size şans ve başarı getirebilir. Yakın çevrenizden alacağınız destekler yüksek olacak ve tanıdığınız bir kişinin yardımıyla işleriniz yoluna girecek. Özel hayatınızda, yakın çevrenizden birinin sizi biriyle tanıştırması veya yakınınızda olup fark etmediğiniz bir kişiyle romantik bir ilişkiye başlamanız mümkün. Eğitim, seyahat, ticaret ve dijital alanlarda önemli girişimler veya sonuçlar hafta başında karşınıza çıkabilir.



Ev ve Aile

Ev, aile ve yuva konularında keyifli gelişmeler var. Evde boya badana, tadilat veya düzenleme gibi işlere girişmek için uygun bir zaman. Pazartesi günü evinize yapacağınız harcamalarla ilgili konularda da destek göreceksiniz. Bu hafta sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz ve bu da ruhunuzu rahatlatacak, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Ayrıca, başkalarına yapacağınız yardımlar ön plana çıkabilir.

Aşk ve İlişkiler

Venüs Aslan burcuna geçiyor, bu da aşka, keyfe ve mutluluğa daha fazla vakit ayıracağınız 3 haftalık bir dönemi işaret ediyor. Çocuğunuzla olan ilişkileriniz kuvvetlenirken, hayatınıza daha fazla aşk katmak isteyeceksiniz. Sanatsal ve kreatif işlerinizde herkes sizi konuşabilir. Ancak, Cuma günü ve birkaç gün boyunca dikkatli olmalısınız. Sosyal çevrenizdeki hareketlilik, yeni tanıştığınız insanlarla gerilimlere neden olabilir. Eğer hayatınızda biri varsa, sosyal ortamlarda kıskançlık ve baskılar yaşanabilir. Arkadaşlarınızdan birinin sizi kıskandığını veya özel ilişkinize müdahale ettiğini fark edebilirsiniz.


Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 8 – 14 Temmuz



Bu hafta Boğa burçları için ev, aile ve yuva konuları ön planda olacak. Organizasyonel işler ve idarecilikle ilgili görevler de dikkat çekecek. Haftanın büyük bir kısmında evinize ve yakın çevrenize vakit ayıracak, onlara ilginizi göstereceksiniz.

Pazartesi:

Merkür-Jüpiter Açısı: Evinizle ilgili önemli girişimler için fırsatlar doğabilir. Evinize harcamak istediğiniz bir para veya mal mülk alımı gibi durumlarda destek göreceksiniz.

Venüs ve Uranüs Etkisi:

Yakın Çevre İlişkileri: Yakın çevrenizle işlerinizi esnek, rahat ve özgür bir şekilde yürüteceksiniz. Ailenizden veya yakın çevrenizden gelecek güzel haberlerle kısa vadeli planlarınıza odaklanabilirsiniz.



Perşembe:

Görev ve Sorumluluklar: Sorumlulukları yerine getirme konusunda sorun yaşamayacaksınız. Çevrenizdeki insanların desteğiyle girişimleriniz, satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlar, haberleşme, ulaşım, eğitim ve ticaret alanlarında kalıcı adımlar atabilirsiniz.

Yardımlaşma: Arkadaşlarınızla yardımlaşmak veya onların çocuklarıyla vakit geçirmek size mutluluk verecek ve işlerinizi de yoluna koymanıza yardımcı olacak.

Venüs Aslan Burcunda:

Eve Odaklanma: Perşembe gününden sonra 3 hafta boyunca evinizde boya badana, tadilat gibi işlere girişebilir, ev ortamınızda özel ilişkilerinizin daha da güzelleştiğini görebilirsiniz. Evinizde keyifli ve aksiyon dolu bir parti verebilirsiniz.

Cuma:

Dikkat Edilmesi Gerekenler: Göz önünde olacağınız ortamlarda kıskançlık, baskı, manipülasyon, anne baba arasındaki çekişmeler veya sevdiğiniz insanla yaşayacağınız kavgalar olabilir. Sevdiğiniz insanın sizi anlamaması veya yönlendirmeye çalışması gerginlik yaratabilir. Hafta sonu bu etkilerden kaçınmaya dikkat edin.


İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları | 8 – 14 Temmuz



Bu hafta İkizler burçları için iletişimsel işler hızla ilerleyecek ve yakın çevreden güzel haberler alınacak. Pazartesi günü özellikle dikkat gerektiriyor; agresif ve sinirli olabileceğiniz haberler alabilirsiniz, kazalara karşı da dikkatli olmanızda fayda var.

Pazartesi:

Merkür-Jüpiter Olumlu Açısı: İletişimle ilgili işlerinizde beklediğiniz haberleri getirecek. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama ve dijital platformlar gibi alanlarda şanslı olacaksınız. Olumlu gelişmelerle önünüzdeki yılı daha net planlayabileceksiniz.

Parasal Konular:

Ekonomik Davranma: Parayla ilgili şanslı olsanız da ekonomik davranmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bu dönemde evinize, ailenize yapacağınız harcamalar yüksek olabilir.

Beklenmedik Para Girişi: Pazartesi günü yakın çevrenizden birine destek olmak isteyebilirsiniz ve beklenmedik yerlerden güzel etkileşimler ve para girişi olabilir.



Perşembe:

Para ve Kariyer: Para ile ilgili işler ve kariyerinizde parasal konuşmalarda güzel gelişmeler olacak. Beklediğiniz işlerin sonuçlarını alabilir ve kalıcı işler başlatabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara yardım etmek isteyebilirsiniz.

Narin Cinayetine tepkisini, otobüsün arkasına yazdığı yazıyla gösterdi Narin Cinayetine tepkisini, otobüsün arkasına yazdığı yazıyla gösterdi

Venüs’ün Aslan Burcuna Geçişi: İletişimsel işlerinizde bağlantılarınızı kuvvetlendirecek. Güçlü insanlarla bir arada olacaksınız ve yakın dostlar, akrabalarla olan ilişkilerinizde cömert ve tutkulu olabilirsiniz.

Cuma:

Gerilimler: Tanımadığınız ortamlarda veya yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı gerilimler olabilir. İş yaptığınız ama daha az samimi olduğunuz birinin üzerinizde baskı oluşturduğunu fark edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara bu tepkinizi gösterebilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla tartışmalardan kaçının ve sorunları uzatmamaya çalışın.


Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 8 – 14 Temmuz



Bu hafta para ile ilgili konular ön planda olacak. Organizasyon yeteneğinizi kullanmanız ve özellikle parasal konuları düzenlemeniz gerekecek. Aşk hayatınız, çocuklarınız için yapacağınız harcamalar veya keyif alacağınız sanatsal ve kreatif işler için yapacağınız harcamalar bu hafta öne çıkabilir.

Pazartesi:

Parasal Destekler: Beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekler ve uzak yerlerden beklediğiniz haberler uzun zamandır istediğiniz bir işin karşınıza çıkmasına vesile olabilir. Bu haberlerin yurt dışından gelme potansiyeli yüksek.

Arkadaş Çevresi: Arkadaş çevrenizden bazı insanlarla ilişkileriniz bu hafta başı fazlasıyla kuvvetli olacak. Hayata esnek ve özgür bakacak, arkadaşlarınızla keyifli ve rahat ilişkiler kuracaksınız.

Perşembe:

Sorumluluklar ve Kararlar: Eğitim hayatı, seyahatler ve ticari faaliyetler alanında önemli sorumluluklarınız olacak. Bu sorumlulukları ne kadar iyi ele alırsanız uzun vadede o kadar rahat edersiniz. Eğitim hayatınızda vereceğiniz önemli kararlar uzun soluklu ve kalıcı olacaktır.

Uzak Yerlerden Haberler: Uzak yerlerden gelecek önemli haberler devreye girecek. Daha az tanıdığınız insanlara yardım etmek ve işinizle ilgili konularda yol göstermek sizi mutlu edecek.



Venüs Aslan Burcunda:

Aşk ve Para: Perşembe gününden sonra Venüs Aslan burcuna geçecek ve 3 haftalık döngü boyunca aşka, keyfe, mutluluğa ve çocuğunuzla ilgili konulara daha fazla para harcayacaksınız. Kazançlarınız artabilir ve elinize güzel paralar geçebilir. Bu dönemde paranızı katlayabilir veya yatırımlara yönelebilirsiniz.

Cuma:

Parasal Zorluklar: Venüs’ün Plüton’la olan karşıt açısı, parasal işlerinizde bazı kayıpları, manipülasyonları ve çıkarcılık enerjisini karşınıza getirebilir. Başkalarının size bu enerjiyle davrandığını görebilirsiniz ve bu yüzden bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Parasal işlerinizde şüpheye yer vermemelisiniz. Eğer bir iş yapacaksanız veya ticari bir faaliyette bulunacaksanız, Cuma gününü tercih etmeyin.

İlişkilerde Çekişmeler: Hayatınızdaki insanla cinsellikten veya aranızdaki bazı anlaşmazlıklardan kaynaklı çekişmeler yaşayabilirsiniz.


Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları | 8 – 14 Temmuz



Pazartesi:

Kendinize Odaklanma: Bu hafta keyfinize düşkün olacak, kendi istek ve beklentilerinize odaklanacaksınız. Hareketli bir gün sizi bekliyor. Akşam saatlerinde kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olun.

Aile İlişkileri: Ailenizle olan ilişkilerde agresif ve tartışmacı tutumlardan kaçının, aksi takdirde haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

Sosyal Destekler: Arkadaşlarınızdan önemli konuşmalar ve anlaşmalar için destek alabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlar birçok konuda fayda sağlayacak. Planlarınızı harekete geçirme konusunda arkadaşlarınızdan destek almayı ihmal etmeyin.

Hafta Boyunca:

Çevre Değişimleri ve Toplumsal Konular: Güzel şans ve fırsatlar çevre değişimlerinden ve sosyal çevre alanlarından karşınıza çıkacak. Geri planda durduğunuz ve kafanızı dinlemek istediğiniz bu dönemde, toplumsal konular ve olaylar ilginizi çekecek. Bu konulara farklı bir perspektiften bakmayı tercih edebilirsiniz.

Kariyer ve Sorumluluklar: Kariyer alanlarında güzel açılımlar olabilir. Kendinizi mutlu ve iyimser hissedeceksiniz. Perşembe günü sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz ve işleri yoluna koyma potansiyeliniz yüksek olacak. Sağlığınız da bu dönemde iyi olacak, neler yapmanız gerektiğini net bir şekilde biliyorsunuz.



Venüs'ün Aslan Burcuna Geçişi:

Kendinize Bakma: Perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçecek ve 11 Temmuz'dan itibaren 3 haftalık bir dönemde kendinize bakmak, güzelleşmek, alışveriş yapmak, sosyalleşmek ve gezmek ön plana çıkacak. Bu dönemde herkes sizin enerjinizi fark edecek ve sizi konuşacak. Bekarsanız, bu dönemde biriyle tanışma ihtimaliniz çok yüksek.

Cuma:

İlişkilerde Gerginlik: Hayatınızda biri varsa, o kişinin kıskançlık ve baskısı sizi rahatsız edebilir. Sevdiğiniz insanla küçük bir kriz büyük olaylara dönüşebilir. Kıskançlık ve manipülasyondan kaçının, bu tür davranışlara karşı tepkilerinizi normal bir şekilde göstermeye çalışın.


Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 8 – 14 Temmuz



Haftaya Genel Bakış:

Durgun Başlangıç: Haftaya daha sakin ve içe dönük bir ruh haliyle başlayabilirsiniz. Planlı ve programlı çalışmak, üretmek ve araştırmak bu dönemde sizin için önemli olacak.

Pazartesi:

Merkür-Jüpiter Etkisi: Pazartesi günü Merkür’ün Jüpiter’le olan olumlu açısı kariyer alanlarınızdan güzel haberler getirebilir. Hiç beklenmedik bir şekilde şanslı etkileri hayatınıza alabilirsiniz. Patronunuzdan veya üstlerinizden güzel haberler alabilir, onların yakınlarıyla güçlü bağlantılar kurabilirsiniz.

Aile ve Sosyal İlişkiler: Anne tarafı, akrabalar ve kardeşlerden gelecek güzel haberler keyfinizi yerine getirecek. Sosyal çevreniz hareketli olacak, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde daha duygusal ve koruyucu bir yapıyla hareket edebilirsiniz.

Aşk ve İlanlar: Hayatınızda biri yoksa, arkadaş çevrenizden birinin size ilan-ı aşk etmesi veya bir seyahat planı esnasında size açılması gibi etkiler devrede olabilir.



Hafta Boyunca:

Özel İlişkiler ve Sorumluluklar: Perşembe günü özel hayatınızda güçlü ve sağlam adımlar atabilirsiniz. Hayatınızda biri varsa, bu kişinin çocuğunuza karşı olan ilişkilerinde istediğiniz gibi hareket ettiğini görebilirsiniz. Taşınmayı düşünüyorsanız, bu dönemde atacağınız adımlar uzun soluklu ve sağlam olacaktır.

Venüs'ün Aslan Burcuna Geçişi:

Yalnızlık ve Yaratıcılık: Perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçiyor ve elinizi ayağınızı önemli işlerden çekmek, enerjinizi yenilemek ve yalnızlığı sevmek gibi etkiler devreye girecek. Bu 3 haftalık dönemi iyi değerlendirin. Yazmak, çizmek ve yaratıcı girişimlerde bulunmak açısından oldukça faydalı bir dönem olacak.

Cuma:

İş Yerinde Gerginlik: Cuma günü, beraber çalıştığınız insanların üzerinizde kuracağı baskılar nedeniyle tepki gösterebilir ve çabuk pes edebilirsiniz. İş yaptığınız birinin sizi kıskandığını, manipüle ettiğini veya yönlendirmeye çalıştığını fark edebilirsiniz. Şartları ve koşulları çok zorlamayın. Beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz, bu yüzden birkaç gün kendinize süre tanıyın ve tartışmalardan, kavgalardan uzak durun.


Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları | 8 – 14 Temmuz



Haftaya Genel Bakış:

Sosyal Çevre ve Arkadaşlıklar: Bu hafta sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz oldukça aktif olacak. Onlarla yapacağınız planlar devreye girecek ve güzel etkileşimler alacaksınız. Pazartesi günü para harcamalarınız konusunda dikkatli olun.

Pazartesi:

Merkür-Jüpiter Etkisi: Merkür’ün Jüpiter ile olumlu açısı, seyahat, eğitim ve yurtdışı bağlantılı işler konusunda alacağınız haberlerin sizi mutlu edeceğini gösteriyor. Hem işinizle hem de geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir dönemdesiniz.

Seyahat ve Tatil Planları: Pazartesi günü, arkadaşlarınızdan gelecek güzel bir haberle kısa vadeli bir seyahat veya tatil planı yapabilirsiniz. Kendinizi göstereceğiniz, aile ilişkilerinizin kuvvetli olduğu ve toplumsal konulara daha fazla ilgi gösterdiğiniz bir dönemdesiniz. İş hayatınızda patronlarınız tarafından takdir edileceksiniz.



Hafta Boyunca:

Güneş-Satürn Üçgeni: Perşembe günü iş hayatınızda sorumluluklarınızı rahat bir şekilde halledeceğiniz bir gün olacak. Sağlığınızla ilgili değiştirmek istediğiniz konular varsa, bu gün harekete geçmek için uygun. Beraber çalıştığınız insanlarla empati ve anlayışla çalışmak öne çıkacak.

Venüs'ün Aslan Burcuna Geçişi:

Sosyal Hareketlilik: Perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçiyor ve sosyal çevreniz hareketleniyor. Arkadaşlarınıza daha fazla önem verecek, yeni insanlarla tanışacak ve işten elde edilen gelirlerinizi artıracaksınız. Bu 3 haftalık döngüde gireceğiniz ortamlarda gözler sizin üzerinizde olacak.

Cuma:

Popülerlik ve Kıskançlık: Cuma günü popüler olmanız, sevdiğiniz insanın dikkatini çekebilir ve kıskançlık yaşayabilirsiniz. Bu durum üzerinizde bir baskı hissetmenize neden olabilir. Sosyal çevreniz çok hareketli olduğu için çocuğunuza veya partnerinize yeterince ilgi gösteremeyebilirsiniz. Bu durumu önlemek için Cuma günü kavgalardan ve çekişmelerden uzak durmaya özen gösterin.


Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları | 8 – 14 Temmuz



Haftaya Genel Bakış:

Toplumsal ve İş Hayatı: Bu hafta göz önünde olacağınız ve toplumsal konularla ilgileneceğiniz bir dönem başlıyor. İş hayatınıza daha fazla odaklanacak ve güçlü yapınızla basamakları hızlı bir şekilde tırmanma fırsatları yakalayacaksınız.

Pazartesi:

İş ve Para Konuları: Pazartesi günü, iş hayatınızda patronunuzla parayla ilgili konuları konuşmak için uygun bir zaman. İsteklerinizin karşılığını rahat bir şekilde alabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından gelecek destekler yüksek görünüyor. Annenizin sosyal çevresinden destek alma potansiyeliniz de var.

Özel Hayat: Özel hayatınızda da destekleneceğiniz bir dönemdesiniz. Pazartesi günü özel hayatınızdaki insan ve onun yakın çevresiyle daha fazla vakit geçirebilir, yenilikçi tavırlarınızla gönüllerini fethedebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde önemli anlaşmalar ve konuşmalar karşınıza gelebilir. Parayla ilgili işlerde esnek yapınızı ortaya koyarak istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

Hafta Boyunca:

Geleceğe Yönelik Planlar: Perşembe günü geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerde bazı konuları ele almanız gerekebilir. Bunları doğru bir şekilde ele aldığınızda büyük bir güç elde edebilirsiniz. Spekülatif işlerde para bekliyorsanız Perşembe günü bunları yapma potansiyeliniz yüksek.

Yaratıcılık ve Yardımlaşma: Başka insanlara ve sevdiklerinize yardımlaşma etkiniz de yoğun olacak. Yaratıcı tarafınızı işinizde kullanmayı ihmal etmeyin.



Venüs'ün Aslan Burcuna Geçişi:

Kariyer İlişkileri: Perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçiyor ve kariyer ilişkilerinize daha fazla önem vereceğiniz bir dönem başlıyor. Eğlenceli konular öne çıkarken işinizi aşkla yapacaksınız. Üstlerinizle ilişkilerinizi kuvvetlendirmek için önünüzde 3 haftalık güzel bir süreç var. Zam, prim istemek veya gelecek dönem neler yapabileceğiniz konuşmak için bu dönemi iyi değerlendirin.

Cuma:

Aile ve İlişki Dinamikleri: Cuma günü popülerliğiniz ailenizdeki bir insanın üzerinizde baskı kurmasına neden olabilir. Sevdiğiniz insanın yönlendirmeleri hoşunuza gitmeyebilir. Anne baba arasındaki çekişmelere, sevdiğiniz insanla birbirinizi anlayamamaya ve kıskançlık etkisine dikkat edin. Ev ortamlarınızda kavgadan ve gürültüden uzak durmaya özen gösterin.


Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları | 8 – 14 Temmuz



Haftaya Genel Bakış:

Uzak Bağlantılar ve Seyahatler: Bu hafta uzak yerlerden gelecek haberlerle başlıyorsunuz. Hayatınızı düzenleme, ticari faaliyetler ve seyahatlerle ilgili işlerde organize olmanız gereken bir dönem olacak. Beklenmedik güzel haberlerin sizi şaşırtabileceği bir hafta olabilir.

Pazartesi:

Özel Hayat ve İlişkiler: Merkür’ün Jüpiter ile olumlu açısı, özel hayatınızda size destek olacak. Taşınma, ortaklı işler gibi konularda güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Sevdiğiniz insanla uyum içinde olduğunuzu göreceksiniz. Parayla ilgili konularda da destekleyici unsurlar var. Maddi açıdan kendinizi güvende hissedeceğiniz bir dönemdesiniz.

Hafta Boyunca:

İş Hayatı ve Esneklik: İş hayatınızda esnek olmanız işlerin daha rahat ilerlemesini sağlayacak. Güzel gelişmeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ödemeler ve harcamalarla ilgili konular ön planda olacak.



Perşembe:

Sorumluluklar ve Huzur: Perşembe günü Güneş’in Satürn ile olumlu açısı, aile ilişkilerinizde ve parasal konularda sorumlulukları başarıyla ele alabileceğinizi gösteriyor. Ev için yapılacak harcamaları bu dönemde yapmak doğru olabilir.

Venüs'ün Aslan Burcuna Geçişi:

Seyahatler ve Kültürel Faaliyetler: Perşembe günü Venüs'ün Aslan burcuna geçmesiyle seyahatleriniz hızlanabilir. Farklı kültürlerle ve insanlarla bir araya gelmek, ticari faaliyetlerde bulunmak için önemli bir 3 hafta başlıyor. Ayrıca davalarla ilgili olumlu sonuçlar da bu dönemde karşınıza çıkabilir.


Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 8 – 14 Temmuz



Haftaya Genel Bakış:

Maddi Konular ve İlişkiler: Haftaya maddi konular ön planda olarak başlıyorsunuz. Para, banka ödemeleri, faturalar gibi konular hafta boyunca önemli olacak. Ayrıca özel hayatınızda sevdiğiniz insanla esnek ve uyumlu bir dönemde olacaksınız.

Pazartesi:

İş Hayatı ve Maddi Kazançlar: Merkür’ün Jüpiter ile olumlu açısı, iş hayatınızda pratik çözümler bulmanıza ve maddi kazançlar elde etmenize destek olacak. Uzun zamandır beklediğiniz işlerle ilgili maddi konuların çözümü önünüze gelebilir. İş ortamınızda önemli bir konuşma veya anlaşma gündeme gelebilir.

Hafta Boyunca:

Özel Hayat ve İlişkiler: Venüs’ün Uranüs ile olumlu açısı, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla özgür ve esnek bir döneme girdiğinizi gösteriyor. İlişkinizdeki uyum ve özgürlük hissi artabilir. Ayrıca akraba ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde yardımlaşma ve uzlaşma önem kazanacak.



Perşembe:

Parasal Konular ve İş Girişimleri: Güneş’in Satürn ile olumlu açısı, özel hayatınızda ve iş girişimlerinizde destekleyici bir etki sağlıyor. Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle birlikte 3 hafta boyunca maddi konular önem kazanacak. Kazançlarınızda artışlar ve parasal konularda çözümler bulabilirsiniz.

Cuma:

Dikkat Edilmesi Gerekenler: Cuma günü maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir gün olacak. Üzerinizde güç uygulamaya çalışan veya kıskançlık gösteren birinin etkisi altında kalabilirsiniz. Para ile ilgili konularda çekişmelerden kaçınmalısınız.


Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları | 8 – 14 Temmuz



Haftaya Genel Bakış:

İkili İlişkiler ve Özel Hayat: Haftaya özel hayatınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insanın hayatına göre şekillenme ve destek sağlama gereksinimi hissedebilirsiniz. Pazartesi günü bazı anlaşmazlıklar yaşama eğiliminde olabilirsiniz, bu durumda sinirlerinizi kontrol altında tutmaya özen gösterin.

Pazartesi:

İletişim ve Özel Hayat: Merkür’ün Jüpiter ile olumlu açısı, özel hayatınızda mutlu ve şanslı bir dönemi müjdeliyor. Sevdiğiniz insanla ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilir, destek görebilirsiniz. İşbirlikleri ve ortak projeler de bu dönemde olumlu sonuçlar verebilir.

Hafta Boyunca:

Aile İlişkileri ve Destek: Eviniz, aileniz ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde esnek olmanız ve sorumluluklarınızı yerine getirmeniz olumlu sonuçlar doğurabilir. Aile içindeki ilişkilerde güzel gelişmeler ve desteklerle karşılaşabilirsiniz.



Perşembe:

İş Hayatı ve Özel Hayat: Perşembe günü işle ilgili sorumluluklar artabilir. Görevlerinizi tamamladıkça kendinizi daha mutlu ve iyimser hissedebilirsiniz. Özel hayatınızda ise Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle romantik ve keyifli bir dönem başlıyor. İlişkinizde ilerleme kaydedebilir veya yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Cuma:

Dikkat Edilmesi Gerekenler: Cuma günü sevdiğiniz insan veya hoşlandığınız kişiyle ilişkilerde zorlayıcı veya manipülatif davranışlara dikkat etmeniz gerekebilir. İlişkilerde kıskançlık veya kontrol eğilimleri söz konusu olabilir. Bu tür durumlarda sakin kalmaya ve olayları büyütmekten kaçınmaya özen gösterin.


Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları | 8 – 14 Temmuz



Haftaya Genel Bakış:

Sağlık ve Çalışma Koşulları: Haftaya sağlık durumunuz ve günlük işlerinizle ilgili konuları ele alarak başlıyorsunuz. Özellikle sırt problemleri, tansiyon dalgalanmaları veya kalp sağlığıyla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir.

Pazartesi:

İş ve Aile Hayatı: Merkür’ün Jüpiter ile olumlu açısı, iş hayatınızda ve aile ilişkilerinizde güzel haberler alabileceğinizi işaret ediyor. Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde esnek olmanız gereken bir dönemdesiniz.

Hafta Boyunca:

Özel Hayat ve Yaratıcılık: Perşembe günü Güneş’in Satürn ile olumlu açısı, hayata bakış açınızı güçlendirecek ve spora başlama, eğitim konularına yönelme gibi kararlar almanızı destekleyecek. Sanatsal ve yaratıcı işlerinizde ön planda olacaksınız. Jüpiter’in İkizler burcunda olması kararsızlık hissi verebilir, ancak yaratıcı projelerinizi hayata geçirme konusunda cesur olmalısınız.



Perşembe:

Üretkenlik ve Sağlık: Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle üretkenlik ve çalışma konularında şanslı bir döneme giriyorsunuz. Sağlıkla ilgili konularda da olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızdaki problemleri bu dönemde çözme şansınız yüksek.

Cuma:

İş Ortamı ve İlişkiler: Cuma günü beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizde manipülatif veya kıskançlık dolu durumlarla karşılaşabilirsiniz. Küçük tartışmaların büyümemesi için dikkatli olmalısınız. İş alanınızda bu tür enerjilerden uzak durmaya çalışın.



12 burcun, 8 Temmuz – 14 Temmuz haftalık burç yorumlarını sizlere sunduk. Umarız yeni hafta sizler için güzel ve keyifli geçer. İyi bir hafta geçirmeniz ümidiyle…

Editör: Haber Merkezi