Haftalık Burç Yorumları (13 – 19 Mayıs)

Pazartesi günü, Ay Yengeç burcunda olacak, milli değerler, aile, güvenlik ve duygusal konular ön planda olacak. Venüs'ün Satürn ile olumlu açısı, ilişkilerde güvenin ve istikrarın vurgulanacağı bir dönemi işaret ediyor. Ancak Güneş'in Uranüs ile kavuşumu beklenmedik olaylar ve ani değişimler getirebilir, özellikle toplumsal konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.


haftalık burç yorumları

Çarşamba günü, Merkür Boğa burcuna geçerek daha verimli ve üretken bir döneme işaret ediyor. Ancak Cuma günü, Mars ve Satürn kavuşumu ekonomide istikrarsızlık ve belirsizlikler getirebilir, satışlarda düşüşler görülebilir.

Cumartesi günü Güneş ve Jüpiter Algol takım yıldızında kavuşum halinde olacak, büyük şans ve fırsatları getirebilir, ancak beklenmedik olaylara da açık olabiliriz. Venüs ve Uranüs kavuşumu ise ilişkilerde heyecan ve değişim arayışını vurguluyor.



Özetle, hafta boyunca ilişkilerde güven ve istikrar ön planda olacak, ancak beklenmedik olaylar ve ani değişimler de yaşanabilir. Finansal konularda dikkatli olmak ve fırsatları kaçırmamak önemli olacak.

13- 19 Mayıs haftalık burç yorumlarını sizler için derledik. Detaylar haberimizde…

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 13 – 19 Mayıs



Koç burcu ve yükselen Koçlar, haftaya ailevi konular ön planda olarak başlıyorsunuz. Özellikle eviniz için yapılması gerekenleri ele almak sabah saatlerinde öne çıkıyor. Sonraki birkaç gün keyfiniz yerinde olacak ve çocuğunuzla ilgilenebilir, özel hayatınıza daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Pazartesi öğleden sonra hareketli ve enerjik bir sürece giriş yapıyorsunuz, ancak kendinizi çok fazla yormamaya özen göstermelisiniz.

17 Mayıs Cuma günü sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir, beklenmedik haberler alabilirsiniz. Ancak maddi konularda fırsatlar sizden yana olacak, işleri toparlama aşamasındasınız ve bu hafta maddi açıdan güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Güneş Uranüs kavuşumu ile para aniden gelebilir, ancak ani harcamalardan kaçınmalısınız.



Çarşamba günü Merkür'ün para evinize geçmesiyle birlikte yaşadığınız sıkıntıların geride kaldığını göreceksiniz ve çözüm odaklı düşünmeye başlayacaksınız.

Cumartesi günü maddi açıdan şans ve fırsatları üzerinizde hissedebilirsiniz, birkaç gün önceden etkisi başlayabilir.

Perşembe ve Cuma günleri maddi konularda uzun zamandır uğraştığınız meselelerin çözülmesi ve yeni fırsatlarla karşılaşma olasılığınız yüksek olacak. Maddi yönden keyifli bir dönemdesiniz ancak arkadaşlarınız ve çevrenizle olan parasal ilişkilere dikkat etmeniz önemli.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 13 – 19 Mayıs



Boğa ve yükselen Boğalar için iletişimin yoğun olduğu bir hafta başlıyor. Yakın çevrenizden duyacağınız haberler ya da halletmeniz gereken konular Pazartesi öğle saatlerine kadar vaktinizi alabilir, sonrasında ise Perşembe gününe kadar evinize, yuvanıza ve ailenize odaklanabilirsiniz. Boğa burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile hayatınızda değişim ve yenilenme süreci başlamıştı. Harekete geçme enerjinizin yüksek olduğunu biliyorsunuz, ancak zaman zaman zorlayıcı konularla da karşılaşabilirsiniz. Şimdi ise bütün bu enerjiyi hareketlendirecek bir haftaya giriyorsunuz.

Pazartesi günü Güneş'in Uranüs ile kavuşumuyla, kariyerinizde, ailevi konularda ve kişisel seçimlerinizde beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Merkür'ün Boğa burcuna geçişiyle birlikte Çarşamba'dan sonra fikirlerinizi insanlara aktarmak, konuşmalarınızı hızlandırmak ve anlaşmalara imza atmak ön plana çıkabilir.



Aşk hayatınız ve parasal konular da Çarşamba gününden sonra hız kazanabilir. Arkadaş çevrenizden olgun ve oturaklı insanlardan göreceğiniz destek, yolunuzu belirlemenize yardımcı olabilir. Bu hafta destek almayı ihmal etmeyin.

Cuma günü alacağınız haberler sosyal ortamlarda duraksamaya neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızın yaşadığı sıkıntıları duyabilirsiniz. Ancak Cumartesi günü sizin için oldukça şanslı olacak, çünkü Güneş'in Jüpiter ile kavuşumu önünüzde birçok fırsatın açılacağını gösteriyor. Bugün, aldığınız fırsatları değerlendirmek için harika bir zaman olabilir. Ancak kariyer alanınızda bazı şüpheleriniz varsa, bu şüpheler sizi baskıcı ve kuşkucu bir şekilde ilerlemeye yönlendirebilir. Cuma günü özellikle çalışma ortamınızda sürtüşmelere ve fikir ayrılıklarına dikkat etmekte fayda var.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları | 13 – 19 Mayıs



İkizler ve yükselen İkizler için bu hafta maddi konular öne çıkıyor, ancak öğle saatlerine kadar halledilmesi gereken işler varsa bunları Pazartesi öğlen saatlerine kadar tamamlamanız önemli, çünkü öğleden sonra ay boşlukta olacak ve sonra konular değişecek.

Çarşamba akşam saatlerine kadar ise yakın çevrenizle yapacağınız önemli konuşmalara ve planlara odaklanabilirsiniz. Pazartesi günü, desteklerinizin yüksek olduğunu fark edeceksiniz. İş ortamınızda olgun ve tecrübeli insanların size destek olduğunu görmek sizi motive edebilir. Anne tarafınızın akrabaları da bu dönemde size yardımcı olabilirler.

Hızlı ve beklenmedik gelişmeler altında olabilirsiniz, bu gelişmeler seyahatler, ticari faaliyetler veya yurt dışı bağlantılı konularla ilgili olabilir. Bir davanızın sonucu da bu dönemde belirlenebilir. Bu hızlı ve beklenmedik olaylar karşısında sakin kalmanız önemli, kendinizi fazla yormamaya özen gösterin. Ayrıca, bu dönemde ani bilinç açılımları yaşayabilir ve olayların ardındaki gerçekleri daha net görebilirsiniz.



Merkür'ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki iki hafta boyunca dikkatli olmanız gerekiyor. Konuşmalarınıza ve yaptıklarınıza dikkat etmelisiniz, çünkü dedikodular veya arkadan iş çevirme gibi durumlar gündeme gelebilir.

Bu dönemi kendi içsel detoks süreciniz olarak değerlendirebilirsiniz, kendinize odaklanın ve sürtüşmelerden uzak durun, çünkü alacağınız haberler karşısında fikir ayrılıkları ve manipülasyon gibi etkiler devrede olabilir.

Önemli konuşmalarınızı Cuma gününe denk getirmemeye özen gösterin, çünkü bir duraksama enerjisi devrede olacak. Göz önünde olduğunuz ortamlarda sağlığınıza ekstra özen göstermeyi unutmayın. Annenizin sağlığı veya hayatında yaşanacak bir konuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Jüpiter'in burcunuza geçişine az bir süre kaldı, bu sizin için büyük fırsatlar getirecek. Bu fırsatları değerlendirmek için bolca plan yapın ve planlarınızı kimseyle paylaşmaktan çekinmeyin.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 13 – 19 Mayıs



Yengeç ve yükselen Yengeçler için bu hafta hareketli bir döneme giriyorsunuz çünkü ay Yengeç burcundayken haftaya başlıyorsunuz. Pazartesi öğle saatlerinde büyük işleriniz varsa, bu saatlere denk getirmemeye özen gösterin çünkü öğleden sonra ay boşlukta olacak.

Pazartesi öğleden sonra ve Çarşamba akşam saatlerine kadar olan dönemde maddi konular önem kazanacak. Alacak-verecek dengesi üzerine düşebilir, harcamalarınız hızlanabilir veya özel hayatınızda harcamalarınızın inişli çıkışlı olduğunu fark edebilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta Boğa burcunda bir Yeni Ay gerçekleştiği için sosyal çevrenizde değişimlere açık bir dönemdesiniz. Yeni insanlar ve yeni ortamlar size fayda sağlayabilir. Ayrıca, bu dönemde çevresel alandan hızlı ve beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz, bu olaylar size büyük şans ve fırsatlar getirebilir.



Özellikle Cumartesi günü sosyal ortamlarda tanışacağınız yeni insanlardan veya arkadaşlarınızın size getireceği fırsatlar sizi mutlu edebilir. İşten elde ettiğiniz gelirlerde artışlar olabilir. Önemli bir girişiminiz varsa, bu dönemde duraksamalar veya ertelenmeler yaşanabilir ancak pes etmeyin, çünkü sonunda size fayda sağlayacak bir sonuç elde edebilirsiniz.

Cuma günü, arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalara dikkat edin çünkü hızlıca köprülerinizi yakabilirsiniz. Fikir ayrılıkları ve manipülatif etkiler altında olabilirsiniz, bu nedenle maddi konular ve arkadaşlarınızla giriştiğiniz işlerde ikna etme süreci zor olabilir.

Merkür'ün Boğa burcuna geçişiyle birlikte önümüzdeki 15 gün boyunca yeni insanlar ve çevrelerle tanışacağınız bir döneme giriyorsunuz. Organizasyonlar, davetler, aktiviteler ve takım çalışmaları ön plana çıkabilir.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları | 13 – 19 Mayıs



Aslan ve yükselen Aslanlar için haftanın başlangıcı isteksiz enerjilerle başlıyor gibi görünüyor. Öğle saatlerine kadar hayata adapte olmak pek de kolay olmayabilir, ancak öğleden sonra şans rüzgarlarının esmeye başladığını göreceksiniz.

Birkaç gün boyunca hareketlenme, daha planlı çalışma ve yeni planları devreye koyma zamanı olacak. Meslek alanınızda hızlı gelişmeler yaşanabilir, ani ve beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Eğer evliyseniz veya bir ilişkiniz varsa, eşinizin ailesi veya ilişkilerinizde hızlı değişimler yaşanabilir. Ayrıca, toplumsal konularda da danışılan biri olduğunuzu fark edebilirsiniz.



Maddi konularda bu hafta büyük harcamalar yapmayacaksınız, ancak paranızla ilgili düzenlemeler yaptıkça istediğiniz şartları elde etme şansınız artacak. Çarşamba gününden itibaren iş arıyorsanız veya patronlarınızla konuşmanız gereken bir konu varsa, görüşmeler hızlanabilir ve birden fazla işle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Toplum önünde konuşmalarınız da hızlanabilir.

Özel hayatınızda ise şüpheleriniz olabilir, ancak bu şüphelerin sizi etkilemesine izin vermemeli ve konuşarak sorunları çözmeye odaklanmalısınız. Hafta sonuna doğru kıskançlık, manipülasyon ve baskı gibi etkilerden uzak durmalısınız.

Güneş ve Jüpiter'in kavuşumu kariyer alanınızda büyük fırsatları beraberinde getirecek, bu fırsatları değerlendirmek için ertelememelisiniz. Toplumsal konularda hızlı gelişmeler yaşanırken, Cuma günü maddi konularda büyük adımlar atmaktan kaçınmalısınız.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 13 – 19 Mayıs



Başak ve yükselen Başaklar için hafta, sosyal çevrenizin oldukça hareketli olduğu bir başlangıçla karşılanıyor. Pazartesi öğle saatlerine kadar arkadaşlarınızla yapacağınız planlar ön planda olacak, ancak sonrasında planlarınızda değişiklikler olabilir veya isteksizlik hissedebilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda hızlı gelişmeler ve bilinç açılmaları yaşanabilir, seyahatleriniz hızlanabilir ve işlerinizle ilgili şans ve fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Boğa burcundaki değişimler işinize yarayacak ve kendinizi güvensiz hissetseniz bile durumları hızlıca toparlayabileceksiniz. Sevdiğiniz insanla ilişkinizde durumları toparlama ve aile desteği alma potansiyeliniz yüksek olacak. Merkür'ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte öğrenme, gezi ve keşif dönemi başlıyor. Bu süreçte karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek önemli olacak.



Ancak hafta ilerledikçe bazı şanssızlıklar ve baskılarla karşılaşabilirsiniz. Cuma günü iş arkadaşlarınızın baskısı altında hissedebilirsiniz ve bu durum bazı fikir ayrılıklarına ve anlaşmazlıklara yol açabilir. Hafta sonuna doğru para harcama eğilimi gösterebilirsiniz, ancak üzerinizdeki stresi atmak için dikkatli olmalısınız. Tanımadığınız kişilerle gerginlik yaşamamaya özen gösterin ve parasal konularda dengeli hareket etmeye devam edin.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları | 13 – 19 Mayıs



Terazi ve yükselen Teraziler için bu hafta kariyer ve meslek alanlarında aktif bir dönem başlıyor. Göz önünde olacağınız ortamlar önem taşırken ailenize ve yuvanıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz, ancak sosyal çevrenizden alacağınız haberler bu planları değiştirebilir. Hızlı ve beklenmedik para ödemeleri veya girişleri olabilir, maddi konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir, özellikle uzun süredir uğraştığınız miras veya nafaka gibi konularda ilerleme sağlanabilir.

Çarşamba günü itibariyle Merkür müşterek para alanlarınıza geçiş yapacak, bu da borç ve ödemelerle ilgili konularda çözüm odaklı düşünmenize yardımcı olacak. Miras veya nafaka gibi konular da bu hafta hızlı gelişmelere açık olabilir.



Cumartesi günü Güneş ve Jüpiter müşterek para alanlarınızda kavuşum yapacak, bu da size fırsatlar sunabilir ancak harcamalarınızı kontrol altında tutmanız önemlidir. Sosyal çevreniz, çocuğunuz veya aşk hayatınıza yapacağınız harcamalar arasında gerilimler yaşanabilir, bu nedenle dikkatli olmalısınız. Partnerinizle kıskançlık ve baskı gibi konulardan uzak durmaya çalışın ve güveni arttırmaya odaklanın.

Cuma günü iş hayatınızda ve sağlığınızla ilgili konularda zorluklarla karşılaşabilirsiniz, ancak bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için önlemler almayı unutmayın.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları | 13 – 19 Mayıs



Akrep ve yükselen Akrepler için bu hafta uzak yerlerden gelecek haberler veya dış ortamlardan alınacak bazı haberlerle başlıyor. Pazartesi sabahı dışarı çıkmak isteyebilirsiniz, ancak öğleden sonra işinize odaklanmanız gerekebilir. Bu hafta çok çalışmanız gerekecek ve iyi organize olmanız önemli olacak. Ailevi konular da gündeminize yerleşecek.

Güneş ve Uranüs kavuşumu özel hayatınızda hızla ani ve beklenmedik olaylar yaşamanıza neden olabilir. İlişkilerinizde ani anlaşmazlıklar veya kavuşumlar yaşayabilirsiniz, ancak bu dönem ilişkilerinizde aydınlanma yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınız önem kazanacak.



Merkür'ün bu alana geçmesiyle ikili ilişkiler ve özel hayatınız daha fazla önem kazanacak. İki hafta boyunca aşk hayatınız ön planda olabilir, ilişkinizdeki çıkmazları çözmek için fırsatlar bulabilirsiniz.

Cuma günü dikkatli olun, kıskançlık ve fikir ayrılıkları yaşanabilir. Spor yaparken enerjiniz düşebilir. Ancak Cumartesi günü Güneş ve Jüpiter kavuşumu ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda gerçekleşecek, bu da ilişkilere dair önemli kararlar almanız için bir fırsat olabilir. Taşınma, ortaklı işler veya hukuki konular gibi alanlarda önemli adımlar atabilirsiniz.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları | 13 – 19 Mayıs



Yay ve yükselen Yaylar için bu hafta maddi konular ön planda olacak gibi görünüyor. Haftaya alacak verecek işlerinizle başlayarak işlerinizi halledeceksiniz. Öğleden sonra Çarşamba akşamına kadar bolca gezeceksiniz. Ancak iş ve sağlıkla ilgili beklenmedik etkilerle karşılaşabilirsiniz.

Aynı ortamda çalıştığınız insanların hayatında hızlı gelişmeler olabilir ve bu durum sizi etkileyebilir. Sıkılganlık düzeyinizin yüksek olduğu bir dönemde olduğunuz için iş hayatınızda bazı farklı kararlar verebilirsiniz. Ailenizdeki insanlardan ise sağlık veya işle ilgili konularda büyük destekler göreceksiniz.

Eğer bir konuda onları ikna etmek istiyorsanız, bu dönemde destek bulabilirsiniz. Ayrıca iş ve sağlıkla ilgili konularda deneyimli aile büyüklerinden tavsiye almak da faydalı olabilir. Amcanızın veya halanızın hayatında da güzel gelişmeler yaşanabilir ve bu da size fayda sağlayabilir.



Çarşamba günü Merkür'ün Boğa burcuna geçişiyle birlikte, 15 gün boyunca çalışmaktan keyif alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu süreçte yeni iş başvuruları yapmak, işinizde güvence altına almak veya yanınıza birilerini almak istiyorsanız, bu değişimlere açık olmanız önem taşıyor.

Evinizdeki yardımcılarla ilgili kararları ise 15 Mayıs Çarşamba gününden sonraya bırakmanız önerilir. Ancak Cuma günü işlerinizde pürüzlerle karşılaşabilirsiniz. İletişimde olduğunuz biri size baskı yapabilir ve işlerinizin akışını engelleyebilir. Fikir ayrılıkları da yaşanabilir. İş ortamlarınızda birilerini ikna etmek istiyorsanız, beklediğiniz sonucu alamama ihtimaliniz bulunuyor.

Mars ve Satürn kavuşumu ev, aile ve yuva alanlarınızda Mart ayındaki etkileri tekrar gündeme getirebilir. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir ve ailenizden birinin sağlık durumuyla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir.

Cumartesi günü Güneş'in Jüpiter'le kavuşumu iş ve sağlık alanlarınızda olumlu etkiler getirebilir. İşle ilgili güzel bir fırsat veya şans kapınızı çalabilir, ancak bu süreçte bazı tatsızlıklar veya kesintilerle karşılaşabilirsiniz. Ancak pes etmemeli ve fırsatları değerlendirmelisiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları | 13 – 19 Mayıs



Oğlak ve yükselen Oğlaklar için bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayat önemli olacak gibi görünüyor. Sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmek istiyor olabilirsiniz, ancak öğleden sonra maddi konular öne çıkabilir ve birkaç gün boyunca bu konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Haftanın başında Güneş'in Uranüs ile kavuşumu aşk evinizde gerçekleşiyor. Alışkanlıklarınızın değiştiği bir dönemde olabilirsiniz ve ani, beklenmedik haberlerle karşılaşabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlama veya mevcut ilişkilerinizde değişiklikler yaşama potansiyeliniz yüksek. Ayrıca, beklenmedik haberler veya gelişmeler çocuklarla ilgili konularda da gelebilir, hatta hamile olduğunuzu öğrenebilirsiniz.



Merkür'ün Boğa burcuna geçişiyle birlikte, aşk eviniz hareketleniyor ve romantik konular gündeme geliyor. Kısa tatiller, hobiler, spor ve sanat gibi keyif aldığınız konular önem kazanabilir. Eğer bir sanatçıysanız, işinizle ilgili önemli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Eğitimle ilgili konularda da terfi veya fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak Cuma günü, sevdiğiniz insanla anlaşmak zor olabilir ve baskı veya kıskançlık gibi etkilerle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca, borsada iniş çıkışlara ve manipülasyona açık bir dönem olabilir, bu yüzden para konularında dikkatli olmanızda fayda var.

Cumartesi günü büyük fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, bu fırsatları değerlendirmekte tereddüt etmeyin. Ayrıca, çocuklarla ilgili hızlı gelişmeler yaşanabilir ve eğitimle ilgili konularda da ilerleme kaydedebilirsiniz. Ancak Cuma gününe dikkat etmenizde fayda var, çünkü yakın çevrenizden bazı aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları | 13 – 19 Mayıs



Kova ve yükselen Kovalar için haftaya gündelik işlerle ve sağlık sorunlarıyla başlayabilirsiniz. Hafta sonunda ise gastrit gibi sıkıntılarınız varsa bunlar öne çıkabilir. Ancak öğleden sonra özel hayatınıza daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz ve sevdiğiniz insanın beklentilerine göre yaşamınızı şekillendirebilirsiniz.

Güneş ve Uranüs'ün kavuşumu, ev, aile ve yuva alanlarınızı etkiliyor. Bu alanlarda beklenmedik hızlı gelişmeler yaşanabilir, ancak bu gelişmelerle başa çıkmak için destek alabilirsiniz. Ayrıca, harcadığınız para konusunda ekonomik davranabilir ve bu dönemde güzel şanslarla karşılaşabilirsiniz.



Merkür'ün bu alanınıza geçmesiyle birlikte, emlak alım satım veya kiralama gibi işleriniz hızlanabilir. Ayrıca, ailevi konularda önemli konuları konuşmanız gerekebilir ve sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.

Cuma günü, ev ortamında aile büyüklerinizle anlaşmazlıklardan kaçınmaya özen göstermeniz gerekebilir, çünkü fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ayrıca, evle ilgili önemli girişimleri bu güne denk getirmemeye özen gösterin. Ancak Cumartesi günü Güneş ve Jüpiter'in kavuşumu, evinizde bolluk ve bereket enerjisi getirebilir. Uzun zamandır beklediğiniz keyifli değişiklikleri fark edebilirsiniz. Bu dönemde yaşadığınız şanssızlıklar geride kalabilir ve önünüze çıkan fırsatları değerlendirmek için harekete geçmeniz önemlidir.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları | 13 – 19 Mayıs



Balık ve yükselen Balıklar için hafta keyifli etkilerle başlayabilir ancak Pazartesi'den sonra çalışma temponuz artabilir. Bu dönemde kalp-damar sistemi, tansiyon ve duruş bozuklukları gibi sağlık sorunlarına dikkat etmeniz gerekebilir. İletişimsel işlerinizde ve yakın çevrenizde güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Düşüncelerinizde hızlı açılımlar yaşayabilir ve yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. İnternet ve dijital platformlarda işleriniz varsa bu dönemde önemli açılımlar yaşayabilirsiniz. Ancak beraber çalıştığınız insanlarla bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.



Çarşamba gününden itibaren Merkür'ün bu alanınıza geçmesiyle akrabalarınızla iletişiminiz hızlanabilir ve sıkıntılarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz. Ancak Cuma günü Merkür'ün Plüton ile dik açısı beklenmedik olaylara neden olabilir. Endişeleriniz ve korkularınız artabilir, yakın çevrenizle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Manipülasyon ve baskılardan uzak durmaya özen gösterin.

Cumartesi günü Güneş'in Jüpiter ile buluşması hayatınızda büyük açılımlara işaret ediyor. Ancak bu dönemde hırslı yapınızı koruyarak fırsatları değerlendirmeniz önemlidir. Uzun vadeli hedeflerinize odaklanın ve işlerinizin peşini bırakmayın.



12 burcun, 13 Mayıs – 19 Mayıs haftalık burç yorumlarını sizlere sunduk. Umarız yeni hafta sizler için güzel ve keyifli geçer. İyi bir hafta geçirmeniz ümidiyle…
Editör: Haber Merkezi