Ömer ve Arzu Sabancı çiftinin oğlu olan Hacı Sabancı, ülkenin en köklü ve zengin ailelerinden birinin torunu olarak biliniyor. Yıllardır ilişkileriyle de magazinin sık sık gündemi olan Hacı Sabancı, 2021 yılında Nazlı Kayı Sabancı ile dünyaevine girdi. Peki, Hacı Sabancı kimdir? İşte, detaylar…

Haci Sabanci Kimdir 4

Hacı Sabancı Kimdir?

Dedesiyle aynı ismi taşıyan Hacı Sabancı, Ömer ve Arzu Sabancı’nın en büyük oğludur. 1987 yılında İstanbul’ doğdu. Lise eğitimini İstanbul’daki Saint-Benoit Fransız Lisesi’nde okudu. Daha sonra yüksek öğrenimi için yurt dışında çıktı ve Amerika’nın Boston eyaletinde yer alan TUFTS University’de ekonomi eğitimi aldı.

2010 yılında mezun olduktan sonra 6 ay askerlik görevini de yerine getirdi. Röportajlarında üniversiteden mezun olmadan önce Sabancı bünyesinde denizcilik işini kurduklarından ve kendisinin de hep o denizcilik işinde çalışacağını hayat ettiğini anlatmıştır.

Eski ismi DENSA olan ve Ömer Sabancı’nın Yönetim Kurulu Başkanı görevini yürüttüğü Marinsa Denizcilik’te rol aldığı bilinmektedir. Denizcilik üzerine daha da eğilen Hacı Sabancı, Londra’daki City University’de Denizcilik ve Finans üzerine yüksek lisans eğitimi almıştır.

Hacı Sabancı evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Hacı Sabancı kimdir sorusuna istinaden internette dedesine dair bilgiler de çıkmaktadır. Şimdi Ömer Sabancı’nın oğlu olan Hacı Sabancı’ya dair diğer bilgilere değinelim…

Haci Sabanci Kimdir 3

Hacı Sabancı Kaç Yaşında?

İsimlerinin aynı olması sebebiyle internette yaşı aratıldığında sıklıkla yanlış cevaplarla karşılaşan kullanıcılar 1987 yılında doğan iş insanı Hacı Sabancı’nın yaşını merak ediyor. Kendisi 2024 itibarıyla 37 yaşındadır.

Hacı Sabancı Nereli?

Hacı Sabancı, dedesinin ismini taşımaktadır. Dedesi Kayseri’de, Babası ise Adana’da doğmuştur. Doğma büyüme İstanbullu olan Hacı Sabancı da köken olarak Kayserilidir. Dedesi Hacı Sabancı, 1935 yılında Kayseri’nin Akçakaya Köyü’nde dünyaya gelmiştir.

Haci Sabanci Kimdir 2

Hacı Sabancı’nın Çocukları

Hacı Sabancı 10 Ekim 2021 yılında Zeynep Nazlı Kayı ile dünyaevine girdi. Arzu ve Ömer Sabancı’nın yalısında sade bir tören gerçekleşti. Pandemi sonrasında ise Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğün yaptılar. Hacı ve Nazlı Sabancı çiftinin ilk bebekleri 15 Ağustos 2023’te dünyaya geldi. Kızlarına Arzu Alara ismini verdiler.

Geçtiğimiz aylarda ise Hacı Sabancı ile geçmişte bir birliktelik yaşadığını ve bu ilişkiden bir erkek çocuk dünyaya getirdiğini iddia eden F.D, Sabancı hakkında babalık davası açmasıyla gündeme gelmişti. Bu sebeple Hacı Sabancı’nın kaç çocuğu var sorusu da gündeme geldi. Hacı Sabancı’nın 2024 itibarıyla bir kız çocuğu bulunmaktadır.

Haci Sabanci Kimdir

Hacı Sabancı Babalık Davası

F.D isimli bir kadının 3 yaşındaki oğlu U.D’nin babasının Hacı Sabancı olduğunu iddia etmesiyle birlikte akabinde de ünlü iş insanına babalık davası açmıştı.

Sosyal medyada ‘’DNA testi sonucunda U.D’nin Hacı Sabancı’nın babası olduğu kesinleşti’’ haberlerinin yayınlanmasının ardından Hacı Sabancı’nın avukatı da bu iddialara yanıt verdi.

Avukat Yunus Egemenoğlu’nun iddialar hakkında yaptığı açıklama aşağıdaki gibidir:

‘’Değerli kamuoyu,

Müvekkilim sayın Hacı Sabancı, U.D. isimli bir çocuğun babası olduğu iddiası ve iftirasıyla karşı karşıyadır. Şüphesiz bu tür asılsız iddialar ve iftiralar toplumumuzda tanınmış ve ülkemiz değerleriyle bütünleşmiş aileler ve fertler için ne ilktir ne de son olacaktır. İftiraların amacının ne olduğunu biliyoruz ve buna karşı sessiz kalmayacağız. Müvekkilimin eşi ve kızıyla mutlu aile birliğine ve şahsına yönelik bu iftiralara karşı her türlü yasal yollara başvuracak ve sürecin en yakından takibi olacağız. Müvekkilim Hacı Sabancı’nın gerçeklerin ortaya çıkacağına ve adaletin yerini bulacağına inancı tamdır.

Kokteyl Serum Nedir? Zararları Neler? Evde Serum Çılgınlığı Hayati Tehlikelere Yol Açabiliyor! Kokteyl Serum Nedir? Zararları Neler? Evde Serum Çılgınlığı Hayati Tehlikelere Yol Açabiliyor!

Saygılarımızla,

Avukat Yunus Egemenoğlu’’

Hacı Sabancı’nın Eşi Nazlı Sabancı Kimdir?

1994 doğumlu olan Nazlı Sabancı, 2024 itibarıyla 30 yaşındadır. İlkokul ve ortaokul eğitimini Bursa’da alan Nazlı Kayı, lise eğitimi için İstanbul’a taşınmıştır. Koç Lisesi’nden mezun olduktan sonra Londra’da yer alan University of Westminster’da okumuştur. İstanbul’a döndükten sonra modern sanat tarihiyle ilgilenmiş ve dersler almıştır.

İlgili İçerik: Hacı Sabancı Eşi Kimdir? Nazlı Sabancı Nereli, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor?

Haci Sabanci Kimdir 8

Hacı Sabancı’nın Babası

Sabancı ailesinin üyeleri hem merak ediliyor hem de çoğu zaman karıştırılabiliyor. Hacı Sabancı kimdir sorusu internette araştırıldığında ise çoğu zaman dedesi Hacı Sabancı hakkında bilgiler çıkıyor. Haliyle Hacı Sabancı’nın babasının kim olduğu da merak ediliyor.

Ömer Sabancı, ailesinin diğer üyeleri gibi Türk iş insanıdır. 1959 yılında Adana’da doğmuştur. Hacı Sabancı ve Özcan Sabancı’nın oğludur. Tarsus’ta Amerikan Koleji’nde okuyup mezun olmuş, ardından da Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Delaware Üniversitesi’nde eğitim almıştır. Mezuniyetinin ardından 6 sene Almanya’da çalışmıştır.

1986 yılında Arzu Sabancı ile evlenmiştir. En büyük çocukları Hacı Sabancı’dır. Ardından Hakan Sabancı ve Kerim Sabancı adında iki oğlu da olmuştur.

Hacı Sabancı kimdir sorusuyla birlikte tüm detayları yanıtladık!

Kaynak: Ayşenur Yılmaz