Bakanlık'tan Narin'in köyünde yaşayan çocuklarla ilgili dikkat çeken rapor Bakanlık'tan Narin'in köyünde yaşayan çocuklarla ilgili dikkat çeken rapor

Hacı Sabancı Eşi Kimdir?

“Hacı Sabancı eşi kimdir?” sorusu merak edilen konular arasında. Zeynep Nazlı Sabancı Kayı hayatı ile son günlerin en çok aranan isimleri arasında yer alıyor. Daha önce Hacı Sabancı'nın kuzeni Fethi Kamışlı ile aşk yaşayan Nazlı Kayı, 2021 yılında Hacı Sabancı ile Arzu-Ömer çiftinin yalısında sessiz sedasız evlenmişlerdi.


Hacı Sabancı Eşi Kimdir

Yaşantılarıyla, lüks evleriyle dikkat çeken Sabancı çifti hakkında merak edilen tüm soruları yanıtladık. Peki Hacı Sabancı eşi kimdir? Nazlı Sabancı nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, kimin kızı? İşte tüm merak edilenler…



Nazlı Sabancı Kimdir?

Tam ismi Zeynep Nazlı Kayı olan sosyetik güzel 1992 yılında Bursalı bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi.



Liseye kadar Bursa'da eğitim alan Kayı, lise eğitimi için İstanbul'a yerleşti ve eğitimine Koç Lisesi'nde devam etti.



Nazlı Kayı Koç Lisesi'ni tamamlamasının ardından lisans eğitimi için İngiltere'ye gitti. Londra'da bulunan University Of Westminster'da hukuk bölümünden mezun olan sosyetik güzel Kayı, daha sonra İstanbul Modern'de sanat tarihi üzerine dersler almaya başladı.



Nazlı Kayı'nın tanınırlığı ise Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla arttı. Hacı Sabancı, 2020 Kasım ayında üç yıldır aşk yaşadığı Nazlı Kayı'ya romantik bir akşam yemeğinde, tektaş yüzükle evlilik teklif etti. Çift aynı yıl Aralık ayında nişanlandı, 2021 yılında evlendi.


“Hacı Sabancı eşi kimdir?” yazımıza devam edelim...

Nazlı Sabancı'nın Eğitimi

Nazlı Kayı, Koç Lisesi mezunudur.

Hukuk eğitimini Londra'daki University Of Westminster'da almıştır.

İstanbul Modern'de sanat tarihi üzerine eğitim alan Nazlı Kayı, başarılı eğitim hayatı ve mesleki kariyeri ile tanınıyor.



Nazlı Sabancı Nereli?

Nazlı Sabancı doğma büyüme Bursalıdır. Bursalı ailenin kızı olan Sabancı liseye kadar Bursa’da yaşamış daha sonra liseyi İstanbul’da tamamlamıştır.



Nazlı Sabancı Kaç Yaşında?

1992 yılında Bursalı bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Nazlı Sabancı, 2024 yılı itibarıyla 32 yaşındadır.



Nazlı Sabancı Kimin Kızı?

Nazlı Kayı, aslında Bursa sosyetesinin tanınan ismi Güneş Dimili'nin kızı. Güneş Dimili, İş İnsanı Kaan Dimili ile olan evliliği sayesinde Bursa'nın tanınan isimlerinden biri hâline gelmiş. Nazlı Kayı'nın üvey babası olan Kaan Dimili, Dimili Hukuk Bürosu isimli işyerinin sahibiydi. Kalp krizine yenik düşen Kaan Dimili, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştu.



Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı Ne Zaman Evlendi?

İlişki ne zaman başladı ne zaman evliliğe ulaştı hep merak edilir. Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı çifti 2017 yılından beri birlikteler. Birlikteliklerinin üçüncü yılında 2020 Aralık ayında nişanlandılar.

İş adamı Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı 10 Ekim 2021'de nikah masasına oturarak sessiz sedasız evlendiler.



Çiftin düğünü Nazlı Sabancı'nın üvey babası Kaan Dimili'nin hayatını kaybetmesi nedeniyle ertelendi. Düğünleri ise 2022 yılı Haziran ayında Çırağan Sarayı'nda görkemli bir şekilde gerçekleşti.



Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı Nasıl Tanıştı?

Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı'nın tanışma hikayesi hakkında kamuya açık net bir bilgi bulunmamaktadır. Çift, tanışma ve ilişkilerinin detaylarını medyada çok fazla paylaşmamışlardır. Ancak bilinen, ikilinin sosyal çevreleri aracılığıyla tanışmış olabileceği ve ilişkilerini bir süre özel tuttuklarıdır.



Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı’nın Kaç Çocuğu Var?

10 Ekim 2021’de Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında sade bir törenle dünyaevine giren çift, 25 Haziran 2022’de de Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğün yapmıştı. Çiftin ilk bebekleri de 15 Ağustos 2023 yılında dünyaya geldi.



Nazlı Sabancı kızına kayınvalidesi Arzu Sabancı’nın adını verdi. Bir çocukları olan çiftin kızlarının adı Arzu Alara’dır.



“Hacı Sabancı eşi kimdir?” sorusunu cevapladık. Hacı Sabancı kimdir onu da cevapladık. İşte detaylar…

Hacı Sabancı Kimdir?

Hacı Sabancı 1987 İstanbul doğumlu, Ömer ve Arzu Sabancı'nın en büyük oğludur. İstanbul Saint-Benoit Fransız Lisesi'ni tamamladıktan sonra, Amerika/Boston TUFTS University'de ekonomi eğitimi aldı. Üniversite eğitiminin ardından Londra'da, City University'de Denizcilik ve Finans üzerine master programına katılarak eğitimini tamamladı.

Densa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hacı Sabancı, aynı zamanda Marinsa Denizcilik ve Hayat Tekstil şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi'dir.



Babası Ömer Sabancı'nın 2004-2007 yılları arasında başkanlık yapmış olduğu TÜSİAD'a 2009 yılından beri üyedir. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Hacı Sabancı, aynı zamanda Beşiktaş Kongre Üyesi'dir.

HMarinsa Denizcilik ve Densa Holding Şirketleri'nin bu zamana kadar göstermiş olduğu başarılı ivmeyi daha da yükseltmek için aktif iş hayatına devam etmektedir.



“Hacı Sabancı kimdir, Hacı Sabancı eşi kimdir” sorularından sonra sıkça sorulan sorular olduğunu gördük.

Nazlı Sabancı Hakkında Sıkça Sorulan Sorular


Nazlı Sabancı Boyu ve Kilosu Kaç?

Sosyetenin gözde güzellerinden olan Nazlı Sabancı 170 boyundadır. Kilosun bilinmiyor.



Nazlı Sabancı Burcu Ne?

Nazlı Sabancı Oğlak burcudur.



Nazlı Sabancı Instagram Hesabı Nedir?

431 bin takipçisi olan Nazlı Sabancı’nın Instagram hesabı @nazlisabanci’dir.

Editör: Haber Merkezi