Vatandaş Haberleri

Vatandaş haberleri ve güncel Vatandaş gelişmeleri, Vatandaş ile ilgili tüm video, Vatandaş fotoğrafları ve Vatandaş haberleri Salihli Sektör Gazetesi - Manisa'nın En Büyük Gazetesi sitemizde


EKONOMİ

Tapu sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Milli Emlak, belirli şehirlerde uygun fiyatlı arsa satışları...

ASAYİŞ

Abartı egzoz kullanarak gürültü kirliliğine neden olan, insanları uykusunda eden, hasta yaşlı dinlemeyen sürücülere ceza yağdırdı.

KIRKAĞAÇ

Kırkağaç belediye başkanı Yaşar İsmail Gedüz, hafta sonunda vatandaşların etkinliklerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

ASAYİŞ

Edirne'nin Enez ilçesinde birkaç gündür etkili olan lodosun ardından sahile inen vatandaşlar karaya vurmuş dev caretta caretta ile karşılaştı.

ALAŞEHİR

İklim değişikliği ile birlikte kuraklık her geçen gün etkisini arttırarak gösterirken, Manisa’nın Alaşehir ilçesinde ‘Yağmur duası’ yapıldı.

EKONOMİ

Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, temel ihtiyaç ile temizlik ürünlerini kapsayan yüzde 50'ye varan indirim kampanyasına, vatandaşlar tepki gösterdi.

DEMİRCİ

Manisa’nın Demirci ilçesinde evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan bir vatandaş, yapılan çalışma sonucu bulundu.

ASAYİŞ

Salihli’de bir vatandaş “İlle de kendimizi mi yakalım?” deyince itfaiye, sağlık ve polis ekipleri harekete geçti.

GÜNDEM

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Mollaahmetler Mahallesi'nde bulunan dere geçiş noktasında menfez yapım çalışmalarını sürdürüyor.

ASAYİŞ

Salihli’de faaliyet ulusal bir zincir marketin şubesinde yaşanan etiket oyununu duvarlı vatandaş fark etti.

ASAYİŞ

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde mağaraya düşen adam ekiplerin yardımıyla bulunduğu yerden kurtarıldı.

SİZİN SESİNİZ

Salihli’nin Bahçecik Mahallesi sakinleri bozulan yollarının düzeltilmesini talep ediyor.