Marmaris Haberleri

marmaris haberleri ve güncel marmaris gelişmeleri, marmaris ile ilgili tüm video, marmaris fotoğrafları ve marmaris haberleri Salihli Sektör Gazetesi - Manisa'nın En Büyük Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın Marmaris v Datça ilçeleri için şiddetli yağış uyarısında bulundu.

ASAYİŞ

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Yunanistan sahil güvenlik unsurlarınca Türk karasularına geri itilen 39 düzensiz göçmen kurtarıldı.

BÖLGESEL

Marmaris Belediyesi öncülüğünde bu yıl 3.’sü düzenlenen ‘Yerel Medya Çalıştayı Anadolu Buluşması’ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşması ile...

ASAYİŞ

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 41 düzensiz göçmen kurtarıldı.

ASAYİŞ

Muğla’nın Marmaris ilçesi Emniyet Müdürlüğünde değişiklik yaşanırken, ilçede ilk defa kadın emniyet müdürü görev yapacak.

ASAYİŞ

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen drone destekli trafik denetimlerinde kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.

ASAYİŞ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, bir evden 30 bin dolar çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

BÖLGESEL

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan gerçekleştirilen yoğun müdahale ile kısa sürede kontrol altına alındı.

ASAYİŞ

Gökova Körfezinde yıldırım kaynaklı başlayan oran yangını havadan gerçekleştirilen müdahale sonrası kontrol altına alındı.

ASAYİŞ

Gökova Körfezi Marmaris Karacasöğüt mevkiinde ormanlık alanda yangın başladı. Yangına kara ve hava ekipleri yönlendirildi.