Kızılay Haberleri

kızılay haberleri ve güncel kızılay gelişmeleri, kızılay ile ilgili tüm video, kızılay fotoğrafları ve kızılay haberleri Salihli Sektör Gazetesi - Manisa'nın En Büyük Gazetesi sitemizde


ALAŞEHİR

Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki jandarma ekipleri Türk Kızılay'ına 56 ünite kan bağışında bulunarak örnek bir davranışa imza attı.

GÜNDEM

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sarıgöl Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen kampanya ile Kızılaya 45 ünite kan bağışı toplandı.

GÜNDEM

Türk Kızılay Salihli Şubesi, Bahçeşehir Koleji ve Özel Salihli Koleji arasında anlamlı iş birliği protokolü imzalandı.

GÜNDEM

Her yıl 29 Ekim-04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası, Manisa'nın Kula ilçesindeki Atatürk İlkokulu tarafından hazırlanan programla kutlandı. Gönüllü...

ALAŞEHİR

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Türk Kızılay Alaşehir Şubesi ve Alaşehir Ortaokulu hazırladıkları programla Kızılay Haftasını kutladı.

EĞİTİM

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Özel Salihli Koleji’nde bilgilendirme semineri düzenlendi.

GÜNDEM

Salihli ilçesinde, ‘Salihli Kanım sana feda’ sloganıyla gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğinde, hedeflenen 1923 kan bağışının üstünde kan toplandı. 

GÜNDEM

“Salihli Kanım sana feda” Kan bağışı etkinliği, Salihli’de Cumhuriyet ilkokulu ile Milli Birlik ve demokrasi meydanında gerçekleştirildi. 2 noktada yapılan...

BİR ZAMANLAR SALİHLİ

Hayat; eski fotoğrafları, anıları paylaşınca güzel...

GÖRDES

Manisa’nın Gördes ilçesinde Manisa Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışına vatandaşlar büyük destek verdi.

SALİHLİ

Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi, hükümlü annelerinin yanında kalan 0-6 yaş gurubu çocuklara oyuncak yardımında bulundu.