İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Salihli Sektör Gazetesi - Manisa'nın En Büyük Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

Gazze Şeridi'nde sona eren insani aranın ardından İsrail ordusunun bölgeye gerçekleştirdiği saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 178’e yükseldi.

GÜNDEM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze'ye gönderilen yardımları taşıyan geminin saat 23.00 itibarıyla hareket edeceğini açıkladı.

GÜNDEM

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gazze'de katliam yapan Siyonist İsrail'i destekleyen firmaların ürünlerini kullanmamaları, yerli ürünleri tercih etmeleri çağrısında...

GÜNDEM

ABD’nin başkenti Washington DC’de binlerce kişi Filistin’e destek için toplandı, İsrail'in saldırıları protesto edildi.

GÜNDEM

7 Ekim'den beri Filistin'e saldırıların dozunu artıran İsrail'in Gazze'nin batısındaki Nasr Çocuk Hastanesi'nin girişini bombaladığı duyuruldu.

YAŞAM

İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden Filistinli hamile annenin karnındaki bebek, Nasır Hastanesi’ndeki doktorlar tarafından kurtarıldı.

SİYASET

İYİ Parti, İsrail-Hamas çatışması üzerine Mehmetçiğin Gazze'ye gönderilmesi çağrılarıyla ilgili açıklama yaptı.

GÜNDEM

Engin Arslan’dan cuma günü Suriye sınırını geçtikten sonra bir daha haber alamayan ailesi yetkililere evlatlarının bulunması için çağrıda bulundu.

EKONOMİ

İsrail-Filistin savaşının ardından yükselişe geçen Dolar/TL, bugün 28,3159 seviyesine çıkarak tarihi zirveyi gördü.

ASAYİŞ

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında hayatını kaybeden 10 yaşındaki çocuğun annesinin feryadı yürekleri parçaladı. Acılı anne, evladının kefenini açarak, "beni de onunla...

GÜNDEM

Gazze'ye yönelik saldırılar devam ederken savaşı İsrail'den takip eden Romen kadın muhabir, sirenler çalarken yere yatarak yayın yaptı. O sırada...

GÜNDEM

İzmir’de bulunan oto çekiciler ve 6. Sanayi Sitesi esnafları, 60 çekici ve 10 otomobilden oluşan konvoyla İsrail’i kınadı.