Gördes Haberleri

gördes haberleri ve güncel gördes gelişmeleri, gördes ile ilgili tüm video, gördes fotoğrafları ve gördes haberleri Salihli Sektör Gazetesi - Manisa'nın En Büyük Gazetesi sitemizde


GÖRDES

Gördes İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Gördes Gençlik Merkezinin genç gönüllüleri yılın ilk zeytin hasadını gerçekleştirdi.

GÖRDES

Manisa’nın Gördes ilçesinde sonbahar mevsiminin renk cümbüşü kartpostallık görüntüler oluşturdu.

GÖRDES

Manisa’nın Gördes İlçesine bağlı Kıranköy mahallesinde bu yıl 18’incisi düzenlenecek olan Uçurtma, Ayva ve Üzüm Şenliği için geri sayım başladı.

GÖRDES

Gördes ilçe merkezinde ‘Ak Otopark ve Akpark İş Merkezi’ projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Projenin kısa sürede tamamlanıp hizmete girmesi...

GÖRDES

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördesli mahalle muhtarlarını makamında ağırladı. Mahallelerine kazandırılan hizmetlerden mutluluk duyduklarını belirten muhtarlar, Başkan Ergün’e...

SALİHLİ

Manisa’nın Gördes ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki Azmi Can’ın akülü tekerlekli sandalye hayali Samsunlu hayırseverin girişimleri ile gerçek oldu.

GÖRDES

Manisa’nın Gördes ilçesinde Manisa Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışına vatandaşlar büyük destek verdi.

GÜNDEM

Manisa Büyükşehir Belediyesinin üreticiye yönelik desteklemeler doğrultusunda hayata geçirdi. Gördes ilçesinde 900 üreticiye kasaları teslim edildi.

GÜNDEM

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, yapımı devam eden Akhisar-Gördes karayoluyla ilgili olarak, "Akhisar-Gördes ve Güneşli-Demirci arasında...

GÖRDES

Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.