Gazze Haberleri

gazze haberleri ve güncel gazze gelişmeleri, gazze ile ilgili tüm video, gazze fotoğrafları ve gazze haberleri Salihli Sektör Gazetesi - Manisa'nın En Büyük Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 15 bin 523’e, yaralıların sayısının ise...

ASAYİŞ

Gazze Şeridi'nde sona eren insani aranın ardından İsrail ordusunun bölgeye gerçekleştirdiği saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 178’e yükseldi.

GÜNDEM

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri'nde AK Parti'den il genel meclisi ve belediye meclis üyeliği aday adaylığı için...

GÜNDEM

Gazze Şeridi’nden Türkiye'ye getirilecek 27 hastayı taşıyan uçak Mısır'dan havalandı

GÜNDEM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze'ye gönderilen yardımları taşıyan geminin saat 23.00 itibarıyla hareket edeceğini açıkladı.

GÜNDEM

7 Ekim'den beri Filistin'e saldırıların dozunu artıran İsrail'in Gazze'nin batısındaki Nasr Çocuk Hastanesi'nin girişini bombaladığı duyuruldu.

TÜRKİYE'DE TREND HABERLER

İsrail'in 26 gündür Filistin halkına yönelik ağır bombardımanına Angelina Jolie'den bir tepki daha geldi.

SAĞLIK

Manisa Eczacılar Odası Başkanı Devrim Balı “Masum çocukların-kadınların ve sivillerin yaralarını sarmalıyız. Manisalı eczacılar olarak kampanya başlatıyoruz” dedi.

GÜNDEM

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İzani Turan, İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze için Türkiye genelinde yardım kampanyası düzenleneceğini açıkladı.

SİYASET

İYİ Parti, İsrail-Hamas çatışması üzerine Mehmetçiğin Gazze'ye gönderilmesi çağrılarıyla ilgili açıklama yaptı.

GÜNDEM

Engin Arslan’dan cuma günü Suriye sınırını geçtikten sonra bir daha haber alamayan ailesi yetkililere evlatlarının bulunması için çağrıda bulundu.

GÜNDEM

Gazze'ye yardım malzemelerini ulaştırmak için Mısır'a gidecek olan iki askeri uçak daha yola çıktı.