Ev Haberleri

Ev haberleri ve güncel Ev gelişmeleri, Ev ile ilgili tüm video, Ev fotoğrafları ve Ev haberleri Salihli Sektör Gazetesi - Manisa'nın En Büyük Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde aile içi anlaşmazlıklar sonucu kocasının evde olmadığı sırada evi yakmaya kalkan kadın son anda kurtarıldı.

ASAYİŞ

Aydın’ın Efeler ilçesinde 77 yaşındaki yaşlı kadından haber alamayan komşuları şüphelerinde haklı çıktı, yaşlı kadın evinde ölü bulundu.

ASAYİŞ

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde evinde yakınları tarafından ölü bulunan 48 yaşındaki şahsın alkol komasına girdiği iddia edildi.

LIFE

Mevsim değişimi bazen hem bizde hem de çevremizde uyum sorunları yaratabilir. Peki bu değişimi keyifli bir sürece çevirmeye ne dersiniz?...

ASAYİŞ

Komşuların CİMER’e şikayeti üzerine yetkililer tarafından temizlenen evden 2 kamyon çöp çıktı. Tek benim evim böyle değil.

ASAYİŞ

Aydın'da jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimler çerçevesinde gerekli izni almadan evini günübirlik kiraya veren bir şahsa 59 bin 994 TL...

ASAYİŞ

Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri silah kaçakçılığına geçit vermezken, bir şüpheli şahsın evinde yapılan aramalarda çok sayıda silah ele geçirildi.

EKONOMİ

Tapu sahibi olan herkesi ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Bunu yapan tapu sahiplerine rekor bir ceza geliyor.

ASAYİŞ

Ocakta bırakılan yağdan dolayı çıkan yangında evde mahsur kalan yaşlı çifti komşusu kurtardı.

ASAYİŞ

Aydın'ın Efeler ilesinde bir kişi yalnız yaşadığı evinde ölü olarak bulundu.

ASAYİŞ

Kağıthane’de evini ilaçlayıp çıkan yaşlı bir çiftin 2 gün sonra döndükleri evde dehşeti yaşadı. Anahtar kilidine kadar bantlanan evde kapı...

ASAYİŞ

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde ‘Günü birlik evlerin denetlenmesi ve Manisa Güven Huzur Uygulaması’ gerçekleştirildi.