Asayiş Haberleri

Asayiş haberleri ve güncel Asayiş gelişmeleri, Asayiş ile ilgili tüm video, Asayiş fotoğrafları ve Asayiş haberleri Salihli Sektör Gazetesi - Manisa'nın En Büyük Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

Samsun merkezli İstanbul, Trabzon ve Çorum illerinde düzenlenen "change" operasyonundan adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklanırken, 13 kişi ise adli...

ASAYİŞ

Sosyal medya hesabından uygunsuz video içeriği paylaşan yabancı uyruklu bir şahıs polis ekiplerince Beylikdüzü'nde gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kasım ayı içinde haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 852 şahsın yakalandığı bildirildi.

ASAYİŞ

Ankara’da daha önce husumetli olan komşular arasında çıkan tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Ankara’da iki kişi arasında çıkan kavgada bıçaklanan 29 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Bursa’da mevsimlik işçi taşıyan servis aracı seyir halindeyken alev alev yandı.

ASAYİŞ

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde çeşitli suçlardan aranan 52 şahıs kıskıvrak yakalandı.

ASAYİŞ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına ve sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. İlçede 10 dakikalık yağış, cadde ve sokakları...

ASAYİŞ

Asrın felaketinden etkilenen illerin başında gelen Malatya’da ağır hasarlı 16 katlı bina, 120 kilogram dinamit kullanılarak patlatma yöntemiyle yıkıldı.

ASAYİŞ

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimleri tarafından 14-15 Kasım tarihlerinde elektrikli bisiklet ve skuterlara...

ASAYİŞ

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, çeşitli suçlara karışmış 11 şahsı yakaladı.

ASAYİŞ

Isparta’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik levhalarına çarparak şarampole yuvarlanan otomobilde 1’i ağır 2 kişi yaralandı.