ABD Haberleri

ABD haberleri ve güncel ABD gelişmeleri, ABD ile ilgili tüm video, ABD fotoğrafları ve ABD haberleri Salihli Sektör Gazetesi - Manisa'nın En Büyük Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Yemen’deki Husiler, Kızıldeniz’de İsrail bağlantılı olduğunu iddia ettikleri iki ticari gemiyi füze ve insansız hava araçlarıyla hedef aldıklarını açıkladı.

GÜNDEM

ABD’nin başkenti Washington DC’de binlerce kişi Filistin’e destek için toplandı, İsrail'in saldırıları protesto edildi.

EKONOMİ

ABD Merkez Bankası (Fed) jeopolitik riskler, yükselen tahvil faizleri ve güçlü ekonomik aktivitenin gölgesinde kasım ayı faiz kararını açıkladı.

GÜNDEM

ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Lübnan’da bulunan ABD vatandaşlarının “öngörülemeyen güvenlik durumu” nedeniyle hemen ülkeden ayrılmaları istendi.

GÜNDEM

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Ürdün’ün başkenti Amman’da Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya geldi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyaretinde Tesla'nın patronu Elon Musk'la görüşmüş ve ''Tesla'nın 7. fabrikasını Türkiye'de kur'' teklifinde bulunmuştu.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta "13. Concordia Yıllık Zirvesi"nde soruları yanıtladı.

BİLİM VE TEKNOLOJİ

ABD’li teknoloji devi Apple’ın, yılın en çok beklenen akıllı telefonları arasında yer alan iPhone 15’i tanıtmasına sayılı günler kaldı. İşte...