Ntv'de yer alan habere göre; Ay Yengeç burcunda hareketine devam ediyor. Bugün özellikle yaşlılarla ilgilenmeniz gerekiyorsa bunu yapmanız için ideal bir gün.  

Günlük burç yorumları (6 Ekim 2023) - 2

KOÇ

Güzel ve başarılı ortaklıklara adım atabilir, onur duyacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Günlük burç yorumları (6 Ekim 2023) - 3

BOĞA

Sahip olduğunuz değerin ve onları kaybettiğinizde başka nelerinde kaybolacağının henüz tam olarak farkında olmadığınız için bugünlerde sahip olduğunuz en güzel şeylere tutunun.  

Günlük burç yorumları (6 Ekim 2023) - 4

İKİZLER

Anlamsız sanrılar hissedebilirsiniz, başkalarından kolay etkilenen bir ruh halinde olabilirsiniz. 

Günlük burç yorumları (6 Ekim 2023) - 5

YENGEÇ

Muhatabınızın ne kadar agresif olduğunu çok iyi biliyor ve yine de onunla iletişimi yüz yüze yapmak için diretmeyin. Belki bu kişilerle telefon veya e-posta yoluyla konuşmak daha iyi olur. 

Günlük burç yorumları (6 Ekim 2023) - 6

ASLAN

Farklı deneyim alanlarına ihtiyaç duyabilirsiniz. Etrafınızda iyimserliğinizi paylaşacağınız insanlar artış gösterebilir. 

Günlük burç yorumları (6 Ekim 2023) - 7

BAŞAK

Birinin fikirlerini gizlemesi bile bazen iyi bir amaç için bir yalanı temsil edebilir, bu yüzden bugüne karşınızdaki insanları çok daha iyi dinleyerek başlayın.  

Günlük burç yorumları (6 Ekim 2023) - 8

TERAZİ

Nefes aldığınızı hissettiren kısa mesafeli yer değişimlerini arzuluyor olabilirsiniz. Sizi anlayan insanlarla bir arada olmak isteyebilirsiniz. 

Günlük burç yorumları (6 Ekim 2023) - 9

AKREP

Hayattan aldığınız keyfi arttıracak düzenlemeler yapabilir, kendinizi değerli hissetmenizi sağlayacak harcamalarda bulunabilirsiniz. 

Günlük burç yorumları (6 Ekim 2023) - 10

YAY

Bugün projelerinizden birini bitirmeye çalışmak önceliğiniz olmamalı, aynı anda birçok işe başlamayı tercih etmemelisiniz. Bir öncekine çok fazla zaman harcadıysanız aceleci olun. 

Günlük burç yorumları (6 Ekim 2023) - 11

OĞLAK

Günlük burç yorumları: 12 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 12 Eylül 2024

Son derece saygın ve sevilen biri olmak için çalışmalar yapabilir, hak ettiklerinize umduğunuzdan da kısa sürede ulaşabilirsiniz. 

Günlük burç yorumları (6 Ekim 2023) - 12

KOVA

İşinizi makul bir sürede tamamlamak için ciddi bir şekilde çalışmanız gerekiyor, aksi takdirde çevrenizdeki insanlar kapasitenizden şüphe etmeye başlayacak. 

Günlük burç yorumları (6 Ekim 2023) - 13

BALIK

Tıkır tıkır işleyen planlar söz konusu. Hedefe kitlenmiş bir oğlak burcunun başaramayacağı bir şey olmamalı. 

Kaynak: ntv.com.tr