Koç Günlük Burç Yorumu

Koç burcu

Şu anda bir akış halindesiniz, dans ediyorsunuz. Bir kap, bir ortam, bir kanal olduğunuzun farkına varıyorsunuz. Müsaade ederseniz evren coşkulu bir hareket halinde sizinle olacak! Bu nedenle, size gelenleri ve sizin aracılığınızla gelenleri kendi benzersiz tarzınıza 'çevirmek' için elinizden gelenin en iyisini yapın. Kusurların hayat hikayemize esrarengiz bir güzellik ve zarafet katma yöntemi vardır, unutmayın!

Koç'a evrenin mesajı: Akış!

Boğa Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu

Günlük burç yorumları: 17 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 17 Eylül 2024

Yolculuğunuzda her zaman yaptığınız şeyi yapabileceğiniz ya da farklı hareket etmeyi, farklı bir şekilde ilerlemeyi seçebileceğiniz bir nokta gelir. İkincisini seçeceğinizi umuyoruz Boğa! Korku yerine inancı seçeceğinizi umuyoruz! Hayallerinizi inşa etme sürecinizde tam olarak desteklendiğinizi ve risk alma yeteneğinizin zamanla karşılığını alacağınızı düşünün ve buna inanın. 

Boğa'ya evrenin mesajı: Hayatının cehennem gibi bir maceraya dönüşmesine izin ver!

İkizler Günlük Burç Yorumu

İkizler, kendinizden, evrenden, zamanın başlangıcından bu yana yıldızlarda sizin için yazılan büyük plandan şüphe ediyorsunuz. Bırakın bu şüpheyi! Burada olmanız gerektiği için burada olduğunuzu ve uyumadan önce katetmeniz gereken kilometrelerin olduğunu bilin. O halde ileri ve ileriye doğru yürümeye hazırlanırken bir miktar cesaret kullanın! Gücünüze ve potansiyelinize inandığınızda yerinden oynatamayacağınız dağ yok.

İkizler'e evrenin mesajı: Yolunuza çıkan zorluklara hazırlıklısınız.

Yengeç Günlük Burç Yorumu

Kanser

Bu yazı neyin iyi ya da kötü, neyin doğru ya da yanlış olduğuyla ilgili değil. Bu, size neyin 'doğru' geldiği, kalbinizin tellerini neyin çektiği, ruhunuzun şarkısıyla neyin yankılandığı ile ilgili. Yengeçler, yolunuz size özeldir. Tanıyın o yolu. Onurlandırın. Bu yolda yalnız hissetseniz bile, bu büyük riski alın ve kendinize izin verin. Yakında bu zamanı hayat hikayenizde bir dönüm noktası olarak göreceğinize eminiz.

Yengeç'e evrenin mesajı: Kendi amigo kızınız olun. Bilinmeyene doğru o cesur adımı atın.

Aslan Günlük Burç Yorumu

Maneviyat kutsal yazılar ve kutsal metinlerle ilgili değil. Karmaşık ritüeller veya uygulamalarla ilgili de değil. Bu, bakışlarınızı içinize gerçek kendinize doğru çevirmekle ve varlığınızın tam merkezinden yayılan, sürekli saçılan ışık kaynağıyla bağlantı kurmakla ilgili! Öyleyse bunu yapın, dönüp içinize bakın. Kendiniz ve kendiniz aracılığıyla tüm evren hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmanıza izin verin. Bunu yaparken emniyet kemerinizi takmayı unutmayın! İçimizden bir ses çılgın bir yolculuğa hazır olduğunuzu söylüyor Aslan!

Aslan'a evrenin mesajı: Tüm evren hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmanın zamanı geldi. Hadi o çılgın yolculuğa çıkın!

Başak Günlük Burç Yorumu

Başak

Şansınızı denemelisiniz Başak. 'Hayır' demekten çok 'evet' demek lazım. Kendinize esneme ve büyüme izni vermelisiniz. Evren size "Kafanızdan çıkıp kalbinize girmenin zamanı geldi" diyor. Bunu yaparken, bir izlenim bırakma fikrinden vazgeçin ve kusurları kucaklayın. Bu zamanda ne kadar özgün olursanız, o kadar iyi parlayabilirsiniz.

Başak'a evrenin mesajı: Şansını denemelisin, Başak!

Terazi Günlük Burç Yorumu

Terazi

Siz Kaynak'sınız. Siz coşkulu hareket halindeki Evrensiniz. Siz insan formunda yaşam dansını yapan Ruh'sunuz. Tek yapmanız gereken gerçeği tanımaktır. Terazi Evren size bedeniniz ve nefesinizle bağlantı kurmanızı, içe doğru ilerlemenizi ve içinizde yatan sonsuz sihir kaynağına erişmenizi söylüyor. Sihirden bahsetmişken, ilahi olanla bağlantı kurmanın doğru ya da yanlış bir yolu olmadığını unutmayın.  Yolunuz size özel Venüs'ün çocuğu.

Terazş'ye evrenin mesajı: Benzersiz yolunuz size açılıyor!

Akrep Günlük Burç Yorumu

Akrep

Hayat sizin için neyin en iyi olduğunu biliyor ve hayat size her zaman büyümeniz, çiçek açmanız, gelişmeniz, bu dünyada kendinizin en somutlaşmış versiyonları olarak ortaya çıkmanız için mükemmel bir fırsat sunuyor. Asıl soru şu: Farklı büyümeye, farklı hareket etmeye istekli misiniz? Yoksa olanlar uğruna korkularınıza ve engellenmelerinize yenilmeye mi isteklisiniz? Şu anda Evren, kendinize dayattığınız sınırlamalardan kurtulmanız ve refah tarafına kolaylıkla adım atmanız için alan açıyor size. İşte çılgınca bir düşünce: Ya yeni başlıyorsanız hayata?

Akrep'e evrenin mesajı:  Kendi kendinize empoze ettiğiniz sınırlamalardan kurtulmanızın zamanı geldi.

Yay Günlük Burç Yorumu

oğlak

Siz Yaylar için cebe atılabilecek türden bir gün! Kendinizi konfor ve lükslerle kuşatma havasındasınız. Hem gardırobunuza hem de stüdyonuza yeni bir görünüm kazandırma havasındasınız. Aşırıya kaçmamak için bir bütçe tutmayı unutmayın. Sanatsal yönünüzü şımartmak gündem arasında olacak. Evren size, yaratıcı dürtülerinizi takip etmeniz ve onların sizi büyüme yönünde, genişleme yönünde yönlendirmesine izin vermenizi söylüyor.

Yay'a evrenin mesajı: Hayat sanattır ve sanat hayattır.

Oğlak Günlük Burç Yorumu

Oğlak

İçinizde bulunan yeteneklerden şüphe etmek işinize mi geliyor Oğlak? Sizi siz yapan benzersizliğiniz değil mi? Evren size, görünmezlik pelerinini katman katman çıkarmanızı ve bu dünyada kendinizin en parlak, en ışıltılı versiyonu olarak görünmenizi söylüyor. Gücünüze ve potansiyelinize inandığınızda göz ardı edilemeyecek bir güçsünüz!

Oğlak'a evrenin mesajı: Gücünüzü hatırlayın!

Kova Günlük Burç Yorumu

Peki ya 'amacınızı gerçekleştirmek' varış noktasıyla değil yolculukla ilgiliyse? Ya içinizdeki pusulayı takip etmek sizi büyüme yönünde ilerletecek küçük, basit görevleri yerine getirmenizi gerektiriyorsa? Ya 'yolda yürümek', dünyanın ağırlığını taşıma eyleminden ziyade, masallardaki coşkulu bir dans gibi hissettirirse? Evren size olmanız gereken yerde olduğunuzu söylüyor. Kendinize güvenin, yola güvenin ve büyümeniz ve hareket etmeniz için çağrıldığınız tüm yollara güvenin Kova.

Kova'ya evrenin mesajı: Yola ve yolunuza güvenin.

Balık Günlük Burç Yorumu

Kimin gerçekten sizinle olduğunu ve kimin yakın çevrenize erişmenin bir yolu olarak gevezelik ettiğini her zaman biliyorsunuz zaten. Samimiyetsiz pohpohlamaların kurbanı olmayın Balık. Nazik, sevgi dolu ve sınırları olan o sağlıklı tavrınızı sürdün. Gönül meseleleri söz konusu olduğunda istekleriniz, ihtiyaçlarınız, arzularınız konusunda net olun ve aynısını başkalarına da ifade edin. Unutmayın, siz kendinizi net olarak açmadığınız sürece partneriniz sizi nasıl seveceğini, size nasıl görüneceğini bilemeyecektir.

Balık'a evrenin mesajı: Gerçeğinizi ve duygularınızı en net şekilde ifade edin.

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat)
  • Balık Burcu (20 Şubat – 20 Mart)
Kaynak: Ayşenur Yılmaz