Şu anda, evren boş bir tuval sunuyor. Paletinizdeki en parlak ve en cesur renklerle boyamak için boş bir tuval. Bu nedenle, HD'de hayal kurun ve yürütme sürecinde sınırsız bir politika benimseyin.

burç (3)

Koç Günlük Burç Yorumları

Yüreğinizle liderlik ettiğinizde hesaba katılması gereken bir güçsünüz. Bu nedenle, rehberler de mükemmellik fikrinden ayrılmanızı istiyor. Kendinize ulaşırken 'olması gerekenleri' ve 'zorunluları' bırakmalısınız.

Kozmik ipucu: Kalbinizle liderlik edin.

koç

Boğa Günlük Burç Yorumları

Sevgili Boğalar, sizin için arzu ettiğiniz şekilde ortaya çıkıyorlar mı, ihtiyaçlarınıza öncelik veriyorlar mı? Bunun cevabını zaten bildiğinizi düşünüyoruz. Bu yüzden kendinize bir iyilik yapın. Netlik alanına geçin ve ardından ihtiyaçlarınızı, isteklerinizi karşınıza iletin. Unutma, sen bir sihirsin. Ayı ve yıldızları hak ediyorsun. Daha fazlası değil. Daha azı değil. Razı olma!

Kozmik ipucu: Duygularınızı kelimelere dökmekte zorlanıyorsanız, meditasyon yapın.

boğa

Günlük burç yorumları: 11 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 11 Eylül 2024

İkizler Günlük Burç Yorumları

Düşünce için içini yiyecek! Akışa karşı kendinizi mi zorluyorsunuz? Evrenin şu anda size gösterdiği şeye mi direniyor musunuz? Buradaki mesajı düşünün. Belki de şu anda deneyimlediğiniz şey bir 'şimdi değil' durumudur. Belki de şu anda yaşadığın şey bir 'bu değil' durumudur. Bunun cevabını sadece sen biliyorsun. Bu yüzden bakışlarınızı içe doğru çevirin. 

Kozmik ipucu: Sessizliği geliştirinikizler

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Cennetin senin için bir planı var! Ve şu anda, ruh rehberleriniz dönüşmenize, gelişmenize ve her zaman kendiniz için görselleştirdiğiniz yaşamla uyum sağlamanıza yardımcı olmak için fazla mesai yapıyor. Bu nedenle, farklı bir şekilde büyüme, farklı hareket etme, imparatorluğunuzu genişletme ve Refah Portalına şık bir şekilde girme fırsatına 'evet' deyin. Kalbiniz doğru yerde olduğunda açamayacağınız kapı yoktur.

Kozmik ipucu: Ruh rehberleriniz, her zaman kendiniz için görselleştirdiğiniz hayata dönüşmenize, gelişmenize ve adım atmanıza yardımcı olmak için fazla mesai yapıyor.

yengeç

Aslan Günlük Burç Yorumları

Şunu hayal edin: meleklerinizle, atalarınızla ve ruh rehberlerinizle oturduğunuz, dünyadaki yaşamınızın nasıl görüneceğini hayal ettiğiniz, tartıştığınız ve görselleştirdiğiniz yıldızlarda bir oda. Ve sonra, tıpkı herkes gibi, bu gezegene giden uzay gemisine biniyorsunuz ve ruh ekibinizle yaptığınız konuşmayı unutuyorsunuz. Ta ki bir şans anı yaşayana kadar! "Elbette, şu anda yaşadığın eşzamanlı deneyimler göz önüne alındığında neyden bahsettiğimizi zaten biliyorsunuz. Bu yüzden dürtülere güvenin, Aslanlar. Hayatınızda tezahür ettirdiğiniz bu ilahi ruh eşi bağlantısı için minnettarlığınızı ifade edin. 

Kozmik ipucu: Birbirinizle birlikte büyüyorsunuz.

aslan

Başak Günlük Burç Yorumları

Şu anda, planı olan kadın sizsiniz. İşleri hallediyorsunuz, değişime ilham veriyorsunuz ve tek boynuzlu at arkadaşlarınızı en yüksek potansiyellerini ortaya çıkarmaları için motive ediyorsunuz! Sadece bir hatırlatma: Yolunuz ve amacınızla uyumlu olduğunuzda başaramayacağınız hiçbir şey yoktur. Bu nedenle, sektörünüzdeki güçlü oyuncularla omuz omuza vermek de kartlarda olabilir. Bu konu üzerinde çalışın, ancak gerektiğinde spontane tarafınıza da dokunun.

Kozmik ipucu: İşlerinizi halledin! Acele!

başak

Terazi Günlük Burç Yorumları

Size yöneltilecek asıl soru şudur: Her şeyi aşırı analiz etme eğiliminiz en yüksek ve en büyük iyiliğinize hizmet ediyor mu? Bir şey bize bu konuda bir şerler söylüyor, bunun cevabına zaten sahipsiniz diyor! Bu yüzden geri adım atın, nefes alın ve bu yanlış kontrol hissini bırakın. Endişelerinizi, sıkıntılarınızı, endişelerinizi, özgürlüğü ve akışı kucaklarken ruh rehberlerinize teslim edin. Kozmik konferansta kulak misafiri olundu: İlahi plan kendiniz için düzenleyebileceğiniz her şeyden çok daha muhteşemdir!

Kozmik ipucu: Teslim olun.

terazi

Akrep Günlük Burç Yorumları

Kendinizi bir analiz-felç durumuna sokmak size hizmet ediyor mu? Gerçek şu ki, yolculuğunuzun sizi nereye götürdüğünü zaten biliyorsunuz. Eski hikayenizi bırakın. Güç sözcükleriniz olarak 'özgürlük' ve 'akış'ı benimserken, sizi bir döngüde sıkışıp tutan kalıpları serbest bırakın. Hayatınızın bir sonraki bölümü aydınlanacak, söz veriyoruz!

Kozmik ipucu: Daha iyi bir yere doğru yönlendiriliyorsunuz. Sürece güvenin.

akrep

Yay Günlük Burç Yorumları

Yorgunsun. Umursayan tek kişi olmaktan bıktın. Emek veren ve bir amaç uğruna savaşan tek kişi. Şu anda, görüldüğünüzü hissetmeniz gerekiyor. Tanık olduğunuzu hissetmeniz gerekiyor. Sizinle dans edenler tarafından desteklendiğinizi hissetmeniz gerekiyor. Gerçek şu ki, herkes verilen amaç hakkında sizin kadar tutkulu olmayacak. Bu nedenle, ihtiyaçlarınızı net bir şekilde iletin.  Aynı zamanda, bağlanmama pratiği yapın.

Kozmik ipucu: Hayal kırıklığına uğramak yerine ihtiyaçlarınızı net bir şekilde iletin, Yay.

yay

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Her şeyi kendi başınıza yapıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz ve hepsini tek başınıza yapıyorsunuz. Hayal kırıklığına uğramak yerine iletişim kurun. İhtiyaçlarınızı ve isteklerinizi net bir şekilde iletin. İnsanlardan ihtiyaç duyduğunuz şekilde size görünmelerini isteyin. Etrafınızdakilerin, mücadele ettiğiniz tüm yollara dair bir bakış açısına sahip olamayacak kadar kendi denemelerine ve sıkıntılarına kapılmış olma ihtimali yüksektir. Ve bir şey daha! Para ve kaynaklar hakkında zihninizi yeniden programlamayı unutmayın. İhtiyacınız olan, istediğiniz ve arzuladığınız her şey ilahi zamanda sizin için yolunu bulacaktır.

Kozmik ipucu: İhtiyaçlarınızı, isteklerinizi ve arzularınızı ifade edin, Oğlak.

oğlak

Kova Günlük Burç Yorumları

Şu anda, Evren deneyiminize bir rüya takımı getiriyor. Kişilerarası ilişkiler söz konusu olduğunda, hem verme hem de alma ile ilgili dersler üzerinde çalışıyorsunuz. Seni sürekli empati yapmaya iten nedir? Kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız var. 

Kozmik ipucu: Şu anda, Evren deneyiminize bir rüya takımı getiriyor.

kova

Balık Günlük Burç Yorumları

Bir kez daha, netlik ve iletişim sizin için büyük temalar olarak ortaya çıkıyor. Etrafınızdakilere nerede olduğunuzu, neler yaşadığınızı ve nasıl desteklenmeniz gerektiğini söylemeye istekli değilseniz, sizin için ortaya çıkamayabilirler. Profesyonel/yaratıcı cephede kaybolmuş ve kafanız karışmış hissediyorsanız, durun ve dikiz aynasına bir göz atın. 'Buradan nereye gitmeliyim?' sorusunun cevabını burada bulacaksınız.

Kozmik ipucu: İhtiyaçlarınızı net bir şekilde iletebilmek için sodalite taşını tılsımınız olarak benimseyin.

balık

Kaynak: Ayşenur Yılmaz