Akrep burcu, tarif edemeyeceğiniz şekillerde görüldüğünü, duyulduğunu ve tanık olunduğunu hissettirir. "Siz" olmanız için yer tutarlar ve her versiyonunuzu zarafet ve duruşla kabul ederler. Eğer bu aşk değilse, ne olduğunu bilmiyoruz! Bunu, uzun zaman önce kendiniz için tezahür ettirdiğiniz hayatta olduğunuzun ve arzu ettiğiniz ve hak ettiğiniz ilahi ruh eşi bağlantısını deneyimlediğinizin bir teyidi olarak kabul edin. Tatlılığın tadını çıkarmanıza izin verin; o birlik duygusu içinde erimek için. Cennet yeryüzünde bir yerdir, Başak. Ama bunu size söylememize gerek yoktu. Önümüzdeki hafta, deneyiminize getirilen kutsal bağlantıları kutlarken, hayatın sunduğu tatlılığa ve lezzete 'evet' dediğinizi görüyor. Kozmik konferansta kulak misafiri olun: Sevgi ilacı ve aidiyet ilacı ile iyileşmenize izin verin. ''20 yıl içinde, yaptıklarınızdan çok yapmadıklarınızdan dolayı hayal kırıklığına uğrayacaksınız.'' Kitabınızı yudumlarken Mark Twain'in bu bilgelik sözlerini düşünün. 

burç (3)

Koç Günlük Burç Yorumları

Onları hikayenizdeki kötü adam yapmak kolaydır. Kendinizi bu anlatıda kurban olarak görmek. Muazzam miktarda cesaret gerektiren nedir biliyor musunuz? Kalbinizi tamamen açık bir şekilde ortaya koymak ve bakış açılarını paylaşmaları için alan tutmak. Sadece bir hatırlatma: Aynı takımda oynarken tırmanamayacağınız dağ yoktur. Lonely Heart Club'ın bir parçası olan koçlar, bunu romantizm meleklerinin sizin lehinize komplo kurduğunun ve planladığının bir kanıtı olarak kabul edin. Yine de tüm kirli işleri yapmalarını beklemeyin. Özel biriyle bağlantı kurma fırsatı ortaya çıkarsa, konuşmayı başlatın.

Kozmik ipucu: Romantizm melekleri sizin lehinize komplo kuruyor ve planlıyor. 

koç

Boğa Günlük Burç Yorumları

Bazılarını kazanırsınız, bazılarını kaybedersiniz ve bu dünyevi alemdeki drama bu şekilde ortaya çıkar. Başarısızlıklara yoğun bir şekilde odaklanmak yerine, onları öğrenme dersleri olarak onurlandırın ve tutku enerjisinde kalmaya devam edin. Gidecek çok yolunuz var Boğa. İlişkileriniz alanında, gururunuzu bir kenara bırakın ve verilen koşullara daha yüksek bir perspektiften bakın. Unutmayın, bu kimin haklı kimin haksız olduğu ile ilgili değil. Bu, ilerleyebilmeniz için bağınızı iyileştirmek ve onarmakla ilgilidir. 

Kozmik ipucu: Ne olursa olsun tutku enerjisinde kalmaya devam edin.

boğa

İkizler Günlük Burç Yorumları

Şans eseri ve eşzamanlı karşılaşmaların günü, İkizler. Kartlar, hayatınızda bir kez karşılaşabileceğiniz ve hayatınızın gidişatını potansiyel olarak değiştirebilecek bir fırsata işaret ediyor. Bilge için söz: sezginize güvenmeyi öğrenirken sizin için neyin geleceğine hazır olun. Ve bir şey daha! Kendinizi daha fazla risk almaya teşvik ederken geçmişi geçmişte bırakın.

Kozmik ipucu: Şans eseri ve eşzamanlı karşılaşmaların olduğu bir gün.

ikizler

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Sanat, güzellik ve estetik dünyası dikkatinizi çekiyor Yengeç. Bu tanrıça özünün bir kısmını dünyanıza ve etrafınızdakilerin yaşamlarına getirme havasındasınız. Yerel sanatçıları ve tasarımcıları desteklemeyi düşünün. Vahşiliğinize ve tuhaflığınıza uyan yıkıcılar. Ve eğer başyapıtınızı ortaya çıkarmaktan çekiniyorsanız, bunu kendinizi ortaya koymanız için bir işaret olarak düşünün! 

Kozmik ipucu: Bu tanrıça özünün bir kısmını dünyaya getirmenin zamanı geldi.

yengeç

Aslan Günlük Burç Yorumları

Hepimiz tanıdık olanın kokusunu ve tadını severiz, ancak bu bizim için iyi olduğu anlamına gelmez. Bugün, sağduyulu davranmanız isteniyor. Hem zihinsel hem de fiziksel olarak alanınıza kimin ve neyin girmesine izin verdiğinize dikkat edin. Muhtemelen, iddia ettikleri gibi iyileşmemiş kısımlarını iyileştirmediler. İş cephesinde, toksik bir kişiye veya duruma karşı uyarılıyorsunuz. Kim olabileceğinizi veya olamayacağınızı başkasının dikte etmesine izin vermeyin. Gücünüzü geri kazanmak ve asla sahip olmadığınız bir şekilde kendiniz için ortaya çıkmak şu anda büyük bir tema olarak ortaya çıkıyor.

Günlük burç yorumları: 1 Ekim 2024 Günlük burç yorumları: 1 Ekim 2024

Kozmik ipucu: Kim olduğunu biliyorsun. Yerinizde durun.

aslan

Başak Günlük Burç Yorumları

Cennet yeryüzünde bir yerdir, Başak. Ama bunu size söylememize gerek yoktu. Önümüzdeki hafta, deneyiminize getirilen kutsal bağlantıları kutlarken, hayatın sunduğu tatlılığa ve lezzete 'evet' dediğinizi görüyor. Kozmik konferansta kulak misafiri olun: Sevgi ilacı ve aidiyet ilacı ile iyileşmenize izin verin. "Elbette bu, her şeyin her zaman mükemmel olacağı anlamına gelmiyor. Küçük sorunların hem arkadaşlarla hem de yabancılarla ortaya çıkması muhtemeldir. Her zaman olduğu gibi, sabırlı olun ve şefkat armağanını masaya getirin.

Kozmik ipucu: Sevgi ilacı ve aidiyet ilacı ile iyileşmenize izin verin.

başak

Terazi Günlük Burç Yorumları

Liderlik pozisyonunda olmanın artıları ve eksileri vardır. Bir yandan, bir etki yaratma + büyük değişiklikleri harekete geçirme gücünüz var. Öte yandan, bazen odadaki kişi tarafından sevilmenize neden olan kuralları da uygulamanız gerekir. Sizin durumunuzda bu doğruysa, kendinize ve etrafınızdakilere karşı sabırlı olun. İçinizdeki şefkat alanına girerken ekibe karşı değil, ekiple birlikte çalışmanın bir yolunu bulun. Bu yeni realiteyi sizinle birlikte yaratanların eninde sonunda sizinle yarı yolda buluşmanın bir yolunu bulacaklarına güvenin.

Kozmik ipucu: İhtiyaç duyduğunuzda odayı nasıl büyüleyeceğinizi biliyorsunuz! Süper güçlerinizden yararlanın.

terazi

Akrep Günlük Burç Yorumları

Tarif edemeyeceğiniz şekillerde görüldüğünüzü, duyulduğunuzu ve tanık olduğunuzu hissettirirler. "Siz" olmanız için yer tutarlar ve her versiyonunuzu zarafet ve duruşla kabul ederler. Eğer bu aşk değilse, ne olduğunu bilmiyoruz! Akrep, bunu uzun zaman önce kendiniz için tezahür ettirdiğiniz hayatta olduğunuzun, arzu ettiğiniz ve hak ettiğiniz ilahi ruh eşi bağlantısını deneyimlediğinizin bir teyidi olarak kabul edin. Tatlılığın tadını çıkarmanıza izin verin; o birlik duygusu içinde erimek için. Aşkınızın, kaliteli şarap gibi, zamanla daha iyi olmaya devam edeceğine güvenin.

Kozmik ipucu: Uzun zaman önce tezahür ettirdiğiniz realitedesiniz!

akrep

Yay Günlük Burç Yorumları

''20 yıl içinde, yaptıklarınızdan çok yapmadıklarınızdan dolayı hayal kırıklığına uğrayacaksınız.'' Sabah kahvenizi yudumlarken Mark Twain'in bu bilgelik sözlerini düşünün, Yay. Tek fikirli odaklanma şu anda en büyük hediyenizdir ve tek fikirli odaklanma, bir zamanlar imkansız olduğunu düşündüğünüz şeyi başarmanızı sağlayan şeydir. Kozmik konferansta kulak misafiri olundu: Gücünüze ve potansiyelinize inandığınızda hareket ettiremeyeceğiniz hiçbir dağ yoktur. Bu nedenle, açık iletişim de şu anda sizin için önemli bir tema olarak ortaya çıkıyor. Gerçeğinizi söylemekten veya arzu ettiğiniz seviyeyi yükseltmeyi istemekten çekinmeyin.

Kozmik ipucu: Buraya ne yapmak için geldiğini biliyorsun!

yay

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Değişim rüzgarlarından korkmayın Oğlak burcu. Hareket etmeye, esnemeye, dönüşmeye ve kendi sınırlarınızı zorlamaya çağrıldığınız tüm yollardan korkmayın. Nihai varış noktasını göremeseniz bile nereye yönlendirildiğinizden korkmayın. Ruh rehberleriniz ve atalarınız, eşiği geçmenize yardımcı olmak için sizinle birlikte yürüyor; diğer tarafa kolaylıkla geçiş yapmak için. Sürece güvenin ve ruh derslerini bütünleştirmek için bir dakikanızı ayırın.

Kozmik ipucu: Nihai varış noktasını göremeseniz bile nereye yönlendirildiğinize güvenin. Güvendesiniz.

oğlak

Kova Günlük Burç Yorumları

Kime ve neye tutunuyorsun? Tekrar ediyoruz: kime ve neye tutunuyorsunuz? Sadece bir hatırlatma: zihinsel, fiziksel ve enerjik düzeyde derinlemesine bir arınma zamanı. İster eski sevgiliden gelen bir mektup, ister parlaklığını yitirmiş eski bir tişört ya da modası geçmiş bir desen olsun, amacına hizmet eden şeyi sevgiyle bırakmanın zamanı geldi. Şüpheye düştüğünüzde, kendinize yer açtığınız şeyin geride bıraktıklarınızdan çok daha muhteşem olduğunu hatırlatın.

Kozmik ipucu: Dağınıklığı giderin. Amacına sevgiyle hizmet eden şeyi bırakın.

kova

Balık Günlük Burç Yorumları

Her şey alt üst oluyorsa, tebrikler! Seninle ilgili yanlış bir şey yok. Evren sizi gerçeğinize uyandırmak için plan yapıyor ve planlıyor; kutsal amacınızı tanımanızı sağlamak için. Direncinizi gözlemleyin. Direnişinizi bırakın. Ritme ve akışa geri dönün. Tam olarak olmanız gereken yerdesiniz ve istikrarlı bir şekilde büyüme yönünde ilerliyorsunuz. Ve bir şey daha! Sağlığınız endişe kaynağıysa, hemen bir tıp doktoruna gidin.

Kozmik ipucu: Tam olarak olmanız gereken yerdesiniz. Güven.

balık

Kaynak: Ayşenur Yılmaz