Refah ve barış portalına şık bir şekilde girmeye hazırlanın! Bereketli bir hayat yaşamaya hazır olun. Ve bir şey daha! İlahi karşılığınızı hayatınıza çağırmak için ritüeller ve iksirler hazırlıyorsanız, mümkün olan en iyi şekilde şaşırmaya hazırlanın. 

burç (3)

Koç Günlük Burç Yorumları

Heyecanlısın. İlerlemek, hayalleriniz doğrultusunda hızla ilerlemek ve bir zamanlar imkansız olduğunu düşündüğünüz şeyi başarmak için heyecanlısınız. İki kelime, Koç: sürekli eylem. İş veya eğlence için seyahat etmek söz konusuysa, kendiliğindenliğe yer bırakın, aynı zamanda rezervasyonlarınızı yapın + toplantılarınızı önceden planlayın. Kişisel cephede, sınırların önemini anlayın ve gerçeğinizi net bir şekilde konuşun. Bir şey ya da biri 'doğru' hissetmiyorsa, muhtemelen değildir. Her zaman olduğu gibi, içsel bilgeliğinize güvenin.

Kozmik ipucu: Sürekli eylem, başarınızın gizli sosu olduğunu kanıtlayacaktır.

koç

Boğa Günlük Burç Yorumları

Anladık, Boğa! Kendinize samanlıkta bir iğne buldunuz ve şimdi paylaştığınız kimyayı keşfetmeye heveslisiniz. Kendinizi çılgınca gaz düğmesine basarken bulduğunuzda aklınızda bulundurmanız gereken bir şey var: olayların ilahi zamanda gelişmesine izin vermek en iyisidir. "Tabii ki bu hiçbir şekilde kayıtsız kalmak için bir bahane değil. Her ikiniz için de işe yarayan bir hızda ilerlemeniz için bir hatırlatma. 

Kozmik ipucu: İkiniz için de uygun bir tempo bulun.

boğa

İkizler Günlük Burç Yorumları

Yüksek benliğiniz size bir şey söyleyebilseydi, 'devam et, güzelim! Doğru yoldasın.' Varsa küçük rahatsızlıkların size ulaşmasına izin vermeyin. Para endişe kaynağıysa, ayağınızı yere koyun. İhtiyaçlarınızın karşılanmasını istemek, öğrenme eğrinizin bir parçasıdır. Seyahat etmeyi veya taşınmayı planlayan İkizlerden sabır geliştirmeleri isteniyor. Gecikmeler ve aksaklıklar sürecin bir parçası olabilir.

Kozmik ipucu: Net bir şekilde iletişim kurun. İhtiyaçlarınızın karşılanmasını isteyin.

Günlük burç yorumları: 13 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 13 Eylül 2024

ikizler

Aslan Günlük Burç Yorumları

Aslan, iliklerine kadar çalışıyorsun. Etrafınızdakilerin de gelişmesini sağlamak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Öyleyse kendinize bir iyilik yapın ve hamster çarkından şık bir şekilde inin. Zevk ve oyun için bilinçli olarak zaman ayırırken teraziyi yeniden ayarlamanın bir yolunu bulun. Kozmik konferansta kulak misafiri oldunuz: Hayatınızın tuvalini paletinizdeki en parlak ve en cesur renklerle boyamanın zamanı geldi!

Kozmik ipucu: Zevk ve eğlence için zaman ayırın.

aslan

Başak Günlük Burç Yorumları

Ama evren senin kazanmanı istiyor! Evren en iyi, en geniş hayatınızı yaşamanızı istiyor! Öyleyse, o görünmezlik pelerinini çıkarın ve parlamanıza izin verin. Kutsal armağanlarınızı, çağrıldığınızı hissettiğiniz şekilde paylaşmanın zamanı geldi. İşinizi veya kuruluşunuzu büyütmeyi düşünüyorsanız, bunu ilahi güçlerden gelen yeşil bayrağınız olarak düşünün. Doğru ekibi işe almak ve mevcut üyeleri eğitmek doğru yönde atılmış bir adımdır.

Kozmik ipucu: Evren sizin kazanmanızı istiyor!

başak

Terazi Günlük Burç Yorumları

Mesele şu, Terazi: acı geçmeyecek. İçinizde ele alınmayı özleyen şeyi ele almak için oturana kadar değil. Bu nedenle, uyum sağlamak, içinizdeki mecazi yolculuğa çıkmak ve kendinize bu zamanda başkalarından arzu ettiğiniz sevgi ve ilgiyi vermek için biraz zaman ayırın. Bu nedenle, bağlanmama sanatını uygulamanız için de teşvik ediliyorsunuz. Ruh'un zaman çizgisi, kendiniz için aklınızda olandan biraz farklı olabilir. Bunu en büyük nimetiniz ve hediyeniz olarak düşünün.

Kozmik ipucu: Ruhun senin için bir planı var!

terazi

Akrep Günlük Burç Yorumları

Hayat, hayatın en iyi yaptığı şeyi yapar! Bize iyileşmek, dönüşmek, çiçek açmak ve büyük, kötü dünyada en özgün benliğimiz olarak ortaya çıkmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Hayatımızın kalitesini belirleyen 'evet' demeye ve risk almaya istekli olmamızdır. Bilge için söz: açıklık ve genişlik alanından hareket edin. Oh, ve bir şey daha! Bir netlik alanında olduğunuzda sezginiz yerinde. Bir şeylerin ters gittiğini düşünüyorsanız, muhtemelen öyledir. Bu zamanda aldığınız ilahi bilgelikten şüphe etmeyin. 

Kozmik ipucu: Net bir alandan çalışın.

akrep

Yay Günlük Burç Yorumları

Bu hafta sonu aşka 'evet' diyerek ve hayata 'evet' diyerek Yay sezonuna yol açıyorsunuz! Refah ve barış portalına şık bir şekilde girmeye hazırlanın! Bereketli bir hayat yaşamaya hazır olun. Ve bir şey daha! İlahi karşılığınızı hayatınıza çağırmak için ritüeller ve iksirler hazırlıyorsanız, mümkün olan en iyi şekilde şaşırmaya hazırlanın.

Kozmik ipucu: İlahi karşılığınızı çağırıyorsanız, mümkün olan en iyi şekilde şaşırmaya hazırlanın!

yay

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Onların sizin ilahi karşılığınız olması, ruh seviyesinde tanıdığınız bir şeydir. Ancak bu, her zaman her konuda hemfikir olacağınız anlamına gelmez. Farklılıkları, engelleri ortadan kaldırmak ve bu bağlantının derinliklerine dalmak için bir davet olarak düşünün. Bu yaşamda birlikte büyümek, iyileşmek ve bilincinizi genişletmek için yaratıldınız! Birlikteliğinizde nereye gittiğinizi bilmediğiniz bir aşamadaysanız, arzu ettiğiniz şeyin ne olduğu konusunda netlik alanına geçin ve doğrudan sorular sorun.

Kozmik ipucu: Doğrudan sorular sorun.

oğlak

Kova Günlük Burç Yorumları

Ama evren senin tarafında! Evren her zaman senin tarafındaydı! Kaostaki düzeni tanıyın, Kova. İşe yaramayan şeylerin nasıl büyük planın bir parçası olduğunu kabul edin. Şu anda deneyimlediğiniz şey büyük bir yeniden yönlendirmedir. Farklı seçim yapma ve farklı hareket etme yeteneğinize güvenin. Dünya senin istiridyen!

Kozmik ipucu: İşe yaramayan şeyler de büyük planın bir parçasıydı.

kova

Balık Günlük Burç Yorumları

Belki de kim olmanız gerektiğine ve hayatınızı nasıl yaşamanız gerektiğine dair belirli bir hikaye ile büyüdünüz. Belki de bu hikaye yolculuğunuzun bu noktasına kadar size hizmet etti, ancak artık dönüşmekte olduğunuz versiyonunuzla rezonansa girmiyor. Kaybedilen zamana odaklanmak yerine, dikkatinizi şimdi yapabileceklerinize yönlendirin. Kendinize eski rüyadan çıkma, farklı seçim yapma ve farklı hareket etme izni verin. Oh, ve bir şey daha! Mükemmellik diye bir şey yoktur. Hata yapmak öğrenme sürecinin bir parçasıdır. Yani, eğer tökezler ve düşerseniz, bunu dansın bir parçası haline getirin, boo. 

Kozmik ipucu: Eğer tökezler ve düşerseniz, bunu dansın bir parçası haline getirirsiniz.

balık

Kaynak: Ayşenur Yılmaz