Kader senin lehine işliyor, Boğa! Refah Tanrıları ve Tanrıçaları sizin lehinize çalışıyor! Zamanında harekete geçmek, burada oyunun kurallarını değiştirecek. Bu nedenle, ütü sıcakken vurduğunuzdan emin olun. Yeni değişimi kucaklamak, hazırlıklı olabileceğiniz veya olamayacağınız bir şeydir. Direniş ortaya çıkarsa, onunla oturun, onunla dans edin, dağılması için ihtiyaç duyduğu alanı verin. Balık burcu, kalbiniz dolu, bardağınız dolu ve etrafınızdaki her şey bir şekilde daha parlak ve ışıltılı görünüyor. "Sen" olmak için ne güzel bir zaman! Armağanlarınızı onurlandırmak ve kabul etmek için ne güzel bir zaman! Dünyaya açılmak ve buraya paylaşmak için geldiklerinizi paylaşmak için ne güzel bir zaman. Sadece bir hatırlatma: Değişim ilk başta göz korkutucu görünebilir ve sorun değil. Bilinmeyen, sihrin olduğu yerdir.

Peki, önümüzdeki gün işaretlerin geri kalanı için neler saklıyor? Hadi keşfedelim!

burç (3)

Koç Günlük Burç Yorumları

Hafta sonu boyunca sosyalleşmekten payınızı aldınız. Bugün, telefonunuzu DND'ye koyma, tüylü arkadaşlarınızla ve en sevdiğiniz kitapla kıvrılma havasındasınız. Kendi kendine yardım bölümünden veya hayran olduğunuz birinin biyografisinden bir şey düşünün. Spiritüel uygulamalarınızla bağlantı kurmak da bugün sizin için önemli bir temadır. Kısa bir meditasyon seansı (rehberli veya başka türlü), ardından parkta bir yürüyüş, bugün ihtiyacınız olan dikkatli aktivite olabilir.

Kozmik ipucu: En sevdiğiniz kitapla kıvrılma havasındasınız.

koç

Boğa Günlük Burç Yorumları

Kader senin lehine işliyor, Boğa! Refah Tanrıları ve Tanrıçaları sizin lehinize çalışıyor! Zamanında harekete geçmek, burada oyunun kurallarını değiştirecek. Bu nedenle, ütü sıcakken vurduğunuzdan emin olun. Yeni değişimi kucaklamak hazırlıklı olabileceğiniz veya olamayacağınız bir şeydir. Direniş ortaya çıkarsa, onunla oturun, onunla dans edin, dağılması için ihtiyaç duyduğu alanı verin. Her zaman olduğu gibi, bilinmeyenin sihrin olduğu yer olduğunu kendinize hatırlatın.

Kozmik ipucu: Zamanında harekete geçmek burada oyunun kurallarını değiştirecek.

boğa

İkizler Günlük Burç Yorumları

Tabağınızda çok şey olduğunu düşünüyorsanız, muhtemelen yaparsınız. Asıl soru, 'bu konuda ne yapacaksınız?' İçinizdeki kontrol manyağının arka koltuğa oturmasına izin vermek, bazı sorumlulukları devretmenizi sağlayacaktır. Kişilerarası ilişkiler söz konusu olduğunda, nasıl iletişim kurduğunuza dikkat edin. Lafı dolandırmak yerine doğrudan sorular sorun. Bu, şu anda aradığınız netliği bulmanızı sağlayacaktır.

Kozmik ipucu: Delegasyonu düşünün.

ikizler

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Bak ve işte! Sevgili Yengeçler, büyük bir fırsat sizi bekliyor. Bir süredir hayatınızda tezahür ettirdiğiniz belirli bir şey. Verilen durumu çevreleyen hem heyecanı hem de korkuları gözlemleyin. Karnınızdaki kelebeklere çırpınmaları için ihtiyaç duydukları alanı verin. Oh, ve bir şey daha! Değişime evet demenin, bir şeyi veya birini bırakmanızı gerektireceğini unutmayın. Şüpheye düştüğünüzde kendinize şunu sorun: 'Bu benim en yüksek ve en büyük hayrıma hizmet ediyor mu?'

Kozmik ipucu: Ne yapman gerektiğini biliyorsun. Değişime 'evet' deyin.

yengeç

Günlük burç yorumları: 18 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 18 Eylül 2024

Aslan Günlük Burç Yorumları

Şu anda aklında para var Aslan. Madeni paralarınızı gelecek için nasıl bir kenara koyacağınızı düşünüyorsunuz. Paranızın sizin için çalışmasını nasıl sağlayacağınızı düşünüyorsunuz. Bunu, olmanız gereken yerde olduğunuzun ve her zaman kendiniz için tasavvur ettiğiniz hayatı özverili bir çabayla tezahür ettirdiğinizin bir onayı olarak kabul edin! "Elbette bu, hayatınızdaki diğer her şeyin arka planda kalması gerektiği anlamına gelmez. Öz bakıma öncelik vermeyi ve kendi içinizdeki derin sessizlik alanıyla yeniden bağlantı kurmayı unutmayın.

Kozmik ipucu: Deliliğin ortasında dinginlik bulmayı unutmayın.

aslan

Başak Günlük Burç Yorumları

Bazen aşk sürer, bazense acıtır. Ama bunu sana söylememize gerek yoktu Başak. Bunu, yeniden aktive olan eski yaralarla oturmak için hatırlatıcınız olarak düşünün. Sizin için neyin geldiğini entelektüelleştirmek zorunda değilsiniz. Bunu anlamlandırmak zorunda değilsin. Sadece ona hazır olmalısın. İyi tarafı, dünyanıza çağırdığınız başarı, bolluk ve fırsatları beraberinde getirebilir. Emek verdiyseniz, tüm doğru nedenlerle tanınacaksınız.

Kozmik ipucu: Her şey sizin en yüksek ve en büyük iyiliğiniz için çalışıyor!

başak

Terazi Günlük Burç Yorumları

Peki ya bunun yerine kalbinize geri dönmeye karar verirseniz? Ya içinizde hareket etmeyen şeyle bağlantı kurmaya karar verirseniz? Hem geçmiş hem de gelecek bir yanılsamadır. Gerçekten sahip olduğumuz tek şey lezzetli şimdi, şimdiki an. Öyleyse, kendinizi şimdiki ana demirleyin, Terazi. Eğer bir şeyin sonucu hakkında kendinizi endişelendiriyorsanız, Ruh'un planının kendiniz için hayal edebileceğiniz her şeyden daha büyülü olduğunu kendinize hatırlatın!

Kozmik ipucu: Ruh'un planına güvenin.

terazi

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep Karargahında güzel bir zaman. Meyve verme mevsimine gittikçe yaklaşıyorsunuz. Sevgi emeğinizin şekillenmeye başladığını izliyorsunuz. Bu yüzden, hasada sevgiyle bakmak için bir dakikanızı ayırın. Gizemli güçlere şükran duası sunmak için bir dakikanızı ayırın. Unutmayın, tatmin edici bir hayat yaşamanın sırrı, yapmak ve olmak arasında bir denge bulmaktır, bu da yaşam deneyimlerinizin size oldukça iyi öğrettiği bir şeydir.

Kozmik ipucu: Yarattıklarınıza sevgiyle bakmak için bir dakikanızı ayırın.

akrep

Yay Günlük Burç Yorumları

Şimdi hedef belirleme ritüellerinizde gerçekçi olmanın zamanı değil. İmkansıza inanmanın ve dizginsiz bir tutkuyla en çılgın hayallerinizin peşinden gitmenin zamanı geldi. Evren, tüm girişimlerinizde sizi %100 destekliyor. Bununla birlikte, aklınızda bulundurmanız gereken şey, şeytanlarımızın değişime en yakın olduğumuzda yeniden ortaya çıkmanın bir yolu olduğudur. Yine de, önünüzde ne olduğuna tamamen hazır olduğunuzu bilerek ileriye doğru yürüyün. Kalbin meseleleri söz konusu olduğunda, bir tamamlanma zamanına adım attığınızı göreceksiniz. Kendinize daha fazla şans verme, daha fazla risk alma, kalbinizin sizi her zaman gerçeğinize doğru yönlendireceğini bilerek izin verin.

Kozmik ipucu: İmkansıza inanmanın ve dizginsiz bir tutkuyla en çılgın hayallerinizin peşinden gitmenin zamanı geldi.

yay

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Değerimizin başkaları için ne kadar çok şey yaptığımızla doğru orantılı olduğuna inanma eğilimindeyiz. Onları iyileştirme, düzeltme veya sağlama yeteneğimiz, kendimizi nasıl algıladığımız konusunda önemli bir rol oynar. Peki ya sadece *siz* olduğunuz için sevildiğinizi söylesek? Daha fazlası değil. Daha azı değil. Şu anda, Ruh sizi artık size hizmet etmeyen şeyi kutsal ateşe sunarken sağlıklı ilişkiler kurma yolunda gelen kurtarıcı kompleksi gözlemlemeye davet ediyor.

Kozmik ipucu: Sadece "siz" olduğunuz için seviliyorsunuz.

oğlak

Kova Günlük Burç Yorumları

Şu anda işler kaotik görünüyorsa, tebrikler! Delirmiyorsun ve yoldan çıkmıyorsun. Aslında, tam olarak olmanız gereken yerdesiniz. Ebedi olana şimdi dönün. Şimdiki zamana dön. Huzurunuza geri dönün. İçinde bulunduğunuz zor döngünün sona ermek üzere olduğunu bilin. Enerjinizi yeniden yönlendirmenin iyi bir yolu, büyük hedeflerinize odaklanmak olacaktır. Yapmak için yola çıktığınız şeye odaklanmak için. Yol boyunca her adımda ihtiyacınız olan yardım ve kaynakların size sağlanacağını bilin.

Kozmik ipucu: Enerjinizi büyük hedeflerinize yönlendirin.

kova

Balık Günlük Burç Yorumları

Kalbiniz dolu, bardağınız dolu ve etrafınızdaki her şey bir şekilde daha parlak ve daha ışıltılı görünüyor. "Sen" olmak için ne güzel bir zaman, Balık! Armağanlarınızı onurlandırmak ve kabul etmek için ne güzel bir zaman! Dünyaya açılmak ve buraya paylaşmak için geldiklerinizi paylaşmak için ne güzel bir zaman. Sadece bir hatırlatma: değişim ilk başta göz korkutucu görünebilir ve sorun değil. Bilinmeyen, sihrin olduğu yerdir.

Kozmik ipucu: Kalbiniz dolu!

balık

Kaynak: Ayşenur Yılmaz