Azalan ay, netlik armağanını da beraberinde getiriyor. Ne yaratmanız gerektiğini biliyorsunuz. Neşe enerjisinde kalmanıza ve kutsal amacınızı gerçekleştirmenize izin veren tüm fırsatlar için minnettarsınız. Bir süre gebelikten sonra, nihayet oraya gitmeye hazırsınız. Hediyelerinizi dünyayla paylaşmaya hazırsınız. 

burç (3)

Koç Günlük Burç Yorumları 

Düşünce için çini yiyecek, Koç: Burada oyun oynamayı bir şekilde size üstünlük sağladığı için mi seçiyorsunuz? Verilen durumun kontrolünün sizde olduğunu hissettiriyor mu? Burada kendinize karşı olabildiğince dürüst olun. Kalıplarını bir gecede kıramazsın. Ancak, bunların farkında olmak, içsel ve dışsal bir kuantum kayması yapmanın ilk adımıdır. Profesyonel meseleler söz konusu olduğunda, "parıldayan her şey altın değildir" diye hatırladığınız için elinizdeki teklifleri/işbirliklerini dikkatli bir şekilde tartmaya çağrılıyorsunuz. 

Kozmik ipucu: Kalıplarınızın farkında olun.

koç

Boğa Günlük Burç Yorumları 

Kendinize karşı dürüst olun, Boğa: Tüm bunlarda rolünüzü kabul etmeye istekli misiniz yoksa tekrar tekrar kurban rolünü oynamayı mı seçiyorsunuz? Bunun cevabını zaten bildiğinizi düşünüyoruz. Sadece bir hatırlatma: hem geçmiş hem de gelecek bir yanılsamadır. Öyleyse, eski hikayeyi bırakın. Tarihli anlatıyı bırakın. Kendi sınırlarınızı zorlayın ve birlikte yaratabileceklerinizin olasılığını test edin. 

Kozmik ipucu: Yazılmayı bekleyen yeni bir hikaye var.

boğa

İkizler Günlük Burç Yorumları 

Gerçek şu ki, hepimizin toksik özellikleri var, İkizler: Hepimiz bir başkasının anlatısındaki kötü adam olduk ve olmaya devam ediyoruz. En yüksek ve en büyük hayrınıza hizmet etmeyen bir dinamikte kalmayı seçmeniz gerektiğini söylemiyoruz. Size sadece tek kelime etmeden kesmenin kolay olacağını hatırlatıyoruz. Ancak paylaştığınız dinamik göz önüne alındığında duygusal olarak yapılacak en olgun şey olmayabilir. Bilge için söz: nezaket ve şefkat armağanlarını denkleme getirin.

Kozmik ipucu: Nezaket ve şefkat armağanlarını masaya getirin. 

ikizler

Yengeç Günlük Burç Yorumları 

Burada bir şey var, Yengeç: Bu bir süredir bildiğiniz bir şey. Yeni bir dünya hayal ederken onlarla hissettiğiniz yaratıcı kimyayı keşfedin. Bu tek boynuzlu atları bir sebepten dolayı deneyiminize çektiniz. Bir organizasyonun yapısı içinde çalışan yengeçlere, işbirliği ve birlikte yaratmanın gücünden yararlanmaları hatırlatılıyor. Başkalarının görüşlerine her zaman katılmayabilirsiniz ve sorun değil. Farklılıkların kalbinizi ve zihninizi genişletmek için bir fırsat olduğunu kabul edin.

Kozmik ipucu: İşbirliğinin ve birlikte yaratmanın gücünden yararlanın.

yengeç

Aslan Günlük Burç Yorumları 

Şu anda bir dönüm noktasındasın Aslan! Cesaretle arkadaş olmak şiddetle tavsiye edilir. Çünkü cesaret sizi bir yerlere götürecek bir süper güçtür. Bu nedenle, içinizdeki engelleri çözerken, büyüme, genişleme, yeni bir dünya hayal etme fırsatını onurlandırın. Bir şey bize yolunuza ve amacınıza bağlı kalmanın sizi olasılıklar portalına iteceğini söylüyor!

Kozmik ipucu: Büyüme, genişleme, yeni bir dünya hayal etme fırsatını onurlandırın.

aslan

Günlük burç yorumları: 12 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 12 Eylül 2024

Başak Günlük Burç Yorumları 

İsteyebileceğiniz her şeye ve daha fazlasına sahipsiniz. O zaman neden tatminsiz hissetmeye devam ediyorsun? Bir çıkmazın içinde sıkışıp kaldığınızı hissediyorsanız, dış gerçekliğinizin artık size memnuniyet getirmediğini düşünüyorsanız, bakışlarınızı içe çevirme zamanı. Sizi herhangi bir şekilde dağlardan kaçmaya veya şebekeden çıkmaya teşvik etmiyoruz. Biz sadece size sessizliği geliştirmenin gücünü hatırlatıyoruz ve yaşamda ilerlerken meditasyonunuzu yanınızda taşımanızI öneriyoruz.

Kozmik ipucu: İçinizde hareket etmeyen şeyle bağlantı kurmaya karar verirseniz ne olur?

başak

Terazi Günlük Burç Yorumları 

Bırak gitsin. 'Doğruları' ve 'yanlışları' bırakın. Kendinize olabileceğiniz her şeyin ve gizemli güçlerle birlikte yaratabileceğiniz her şeyin sonsuz olasılığını açarken 'zorunlulukları' bırakın. Kalbinize geri dönme zamanı, Terazi. Varlığınızın özüyle yeniden bağlantı kurmanın zamanı geldi. Sadece bir hatırlatma: Dolu dolu yaşama ve özgün yaşama cesaretiniz, başkalarına da aynı şeyi yapmaları için ilham verecektir. 

Kozmik ipucu: Kalbinize geri dönün ve içsel çiçeklenmeyi deneyimleyin.

terazi

Akrep Günlük Burç Yorumları 

Gözlemek... Şu anda sizin için neyin geldiğini gözlemleyin. Hikayeleri tanıyın. Zamanın başlangıcından beri kendilerini tekrar eden kalıplar. Kendimiz üzerinde çalışırken, sınırlarımızı zorlama, sınırlarımıza meydan okuma ve iyileşmenin bir yolu olarak rahatsızlığı seçme eğilimi vardır. Ancak, dönüşüm sürecinde kendimize şiddet uyguladığımızda ne olur? İlk kareye dönme eğilimi var. Bu yüzden, sadece bugün için, denkleme nezaket ve şefkat getirin. Taşınmayı, değiştirilmeyi özleyen şeyin farkına varın, bu duyguyla kendinizi güvende hissedeceğiniz bir şekilde oynayın.

Kozmik ipucu: Kendinize karşı nazik olun. Büyük bir dönüşümün ortasındasınız.

akrep

Yay Günlük Burç Yorumları 

Azalan ay, netlik armağanını da beraberinde getiriyor. Ne yaratmanız gerektiğini biliyorsunuz. Neşe enerjisinde kalmanıza ve kutsal amacınızı gerçekleştirmenize izin veren tüm fırsatlar için minnettarsınız. Bir süre gebelikten sonra, nihayet oraya gitmeye hazırsınız. Hediyelerinizi dünyayla paylaşmaya hazırsınız. Bu nedenle, güç kelimeniz olarak 'tutarlılığı' benimserken ivmeyi devam ettirin. Birçok mucize sizi bekliyor!

Kozmik ipucu: 'Tutarlılık' güç kelimeniz olsun.

yay

Oğlak Günlük Burç Yorumları 

Bırakmanız gerekecek, Oğlak. Defalarca bırakmanız gerekecek. İyi, kötü ve çirkin her şeyin sona erdiğini kabul edin. Geçiciliğin maddi alemde bir yaşam biçimi olduğunu kabul edin. Her sonun içinde yeni bir başlangıcın tohumunu taşıdığını hatırlamak, kalbinizde kolaylık ve sevinçle diğer tarafa geçmenizi sağlayacaktır.

Kozmik ipucu: Eski hikayeyi bırakın. Geçmiş artık sana hizmet etmiyor.

oğlak

Kova Günlük Burç Yorumları 

Yüksek benliğiniz size bir şey söyleyebilseydi, şöyle derlerdi: 'dünya kazara başyapıtınız için hazır.' Şu anda tuhaf ve harika fikirlerinizden şüphe etmeyin, Kova. Sihir yapmak için görünüşte paradoksal fikirleri harmanlama yeteneğinizden şüphe etmeyin. Benzersiz hediyelerinizden yararlanmak, şu andan itibaren 2023'ün sonuna kadar sizin için önemli bir tema olacak.

Kozmik ipucu: Eşsiz yeteneklerinizden yararlanın ve sihir yapın.

kova

Balık Günlük Burç Yorumları 

Bu hafta yapmak istedikleriniz 'hayır' dediğinizden daha fazla 'evet' deyin. Özellikle de kendiliğinden seyahat etme fırsatı ortaya çıkarsa. Keşfedilmemişi keşfederken kiminle yolunuzun kesişeceğini asla bilemezsiniz. Beklemek! Gizemli güçler bir tatil romantizmine mi işaret ediyordu? Bu nedenle, iş cephesindeki şeyler de aynı derecede heyecan verici olmayı vaat ediyor. Zamanınızı ve enerjinizi adadığınız projelerin kısa sürede ivme kazanmaya başlayacağına güvenin.

Kozmik ipucu: Kartlarda bir tatil romantizmi var!

balık

Kaynak: Ayşenur Yılmaz