Haftanın üçüncü gününde burcunuzu neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

"Bir şeyi gerçekleştirmek sizin işiniz değil. Onu hayal etmek ve gerçekleşmesine izin vermek sizin işiniz. Çekim Yasası bunu gerçekleştirecektir. Sevincinizde bir şey yaratırsınız ve sonra onunla titreşimsel uyumunuzu sürdürürsünüz ve evren onu gerçekleştirmenin bir yolunu bulmalıdır." Güne başlarken düşünmeniz gereken Abraham Hicks'in bilgece sözleri, Koç. Önemli bir dönüm noktasındasınız ve geleceğiniz şu anda yapacağıniz seçimlere bağlı. Şüphe duyduğunuzda, sevgiyi seçin, cesareti seçin, inancı seçin. Yüksek benliğinizin yol boyunca her adımda sizin için yer açtığını içsel olarak bilerek daha az yürünmüş yolu seçin.

Kozmik ipucu: Dış gerçekliğinizdeki dalgalanmalara rağmen, çağırdığınız şeyin titreşiminde kalın.

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

Gaza basmak için elinizden geleni yapıyorsunuz, ancak çok az veya hiç ilerleme kaydedemiyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Kendinizi karanlıkta gezinirken bulduğunuzda hatırlamanız gereken şey şudur: Evren sizin çıkarlarınızı düşünür. Koşullarınızın sizi aşağı çekmesine izin vermek yerine, onları seviye atlamak ve zanaatınızda ustalaşmak için bir fırsat olarak onurlandırın. Kozmik konferansta duyulan: "sabır" şu anda en iyi arkadaşınızdır. Bununla birlikte, kendinizi diğer insanları içeren zor durumlarda bulabilirsiniz. Bu sizin durumunuzda doğruysa, tepki vermek yerine yanıt vermeyi unutmayın. Egonuzun daha fazla gecikmeye neden olmasını istemezsiniz.

Kozmik ipucu: Sabrı dost edinin. 

İkizler Günlük Burç Yorumları

İkizler, biraz gerçek konuşmanın zamanı geldi: Yine fazla düşünüyorsunuz, değil mi? "Ya eğerler" ve "belkiler" tavşan deliğine girmeden önce, işte size küçük bir sır: Bu düşüncelerin çoğu gerçeklere dayanmıyor. Bu yüzden, bir başkasının kafasından neler geçtiğini bildiğinizi varsaymak yerine, neden sadece, bilirsiniz işte... "soruyorsunuz?" Onlara bir mesaj atın, telefonu açın veya yüz yüze sohbet edin. Aklınızda yaptığınız bitmek bilmeyen konuşmalardan değil, doğrudan kaynaktan ihtiyacınız olan netliği elde edin!

Evrensel ipucu: On vakadan dokuzunda, olaylar sizin abarttığınız kadar dramatik olmuyor. 

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

Son zamanlarda moraliniz bozuksa, bu ruh kapsamı size değişimin eşiğinde olduğunuzu ve işlerin daha iyiye doğru döneceğini hatırlatıyor. Elbette bu sizin herhangi bir şekilde rehavete kapılmanızın bir nedeni değil. Yüksek benliğiniz size bereketlerinizin tezahürüne aktif olarak katılmanızın zamanının geldiğini hatırlatıyor. Gittiğiniz her yere iyi titreşimler yayarken neşenin habercisi ve mutluluk savaşçısı olmak için. Kozmik konferansta duyulanlar: Bu partiyi başlatmanızın zamanı geldi, Yengeç!

Kozmik ipucu: Nimetlerinizin tezahürüne aktif olarak katılmaya istekli olmalısınız.

Aslan Günlük Burç Yorumları

Aslan

Aslan, kartlar destansı bir zaferi gösteriyor; önümüzdeki yıllarda hatırlanacağınız bir şey! Bu, bazıları için büyük bir iş projesi, terfi veya hatta uluslararası bir tanıtım olabilir. En iyi yanı? Tek başınıza kutlamıyorsunuz. Arkadaşlarınız, kabileniz, can yoldaşınız; hepsi burada sizi destekliyor. Doğru ağı kurdunuz ve şimdi fazlasıyla karşılığını alıyorsunuz. Bu desteğe yaslanın, sizi sevenlerin sizi daha yükseğe çıkarmasına izin verin ve köşenizde doğru insanlar varken başarabileceklerinizin sınırı olmadığını unutmayın. 

Kozmik ipucu : Kartlar destansı bir zaferi işaret ediyor!

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Başak, kararların imkansız göründüğü ve her şeyin biraz bulanık göründüğü bu arada kalmış durumdaydınız. Ama sıkı tutunun, çünkü size netlik armağanı veriliyor. Yakında her şeyi taze gözlerle göreceğinize güvenin. Unutmayın, her şey bir anda kendini göstermez. Gelişme sürecine güvenin ve kendinize karşı sabırlı olun. Evren sizin arkanızda ve her şeyi sizin için mükemmel bir şekilde hizalıyor. Bu yüzden arkanıza yaslanın, rahatlayın ve izin verin!

Kozmik ipucu: Yakında netlik armağanının size verileceğine güvenin.

Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Ama sizin hikayeniz bir başarısızlık hikayesi değil! Sizin hikayeniz acınızı güce dönüştürmenizin hikayesi. Yolunuza çıkan zorluklara rağmen sevdiğiniz kişi ve şey için ortaya çıkmanızın hikayesi. O yüzden cesur ve açık bir kalple ortaya çıkın, Terazi. Gerçekte olduğunuz sihirbaz olarak hayata karşı koyun. Bilinçli davrandığınız sürece, en çılgın hayallerinizi gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğunuz tüm yardım ve kaynakların ilahi zamanda sağlanacağına güvenin. Ancak, kalp meseleleri söz konusu olduğunda dikkatli olun. Sınırların yeterli olduğu yerlerde duvarlar inşa etmeniz gerektiğini söylemiyoruz. Sadece size "sorumluluğunuz" sağlıklı bir ilişkinin ayrılmaz bir parçası olduğunu hatırlatıyoruz.

Kozmik ipucu: Hayata gerçek bir sihirbaz olarak çıkın.

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep

Hayatınızın bu bölümü içinizdeki patronu (kadını) kanalize etmek ve iş konusunda bilgili olmak ile ilgilidir! Aklınızda güçlü fikirler var ve şimdi bu hayalleri somut planlara dönüştürme zamanı. İster yaratıcı bir yan iş üzerinde çalışıyor olun, ister terfiyi hedefliyor olun veya girişimci bir sıçrama planlıyor olun, güçlü bir temel geliştirmeye odaklanın. Kaynaklarınıza bakın, bir strateji belirleyin ve hedeflerinizi net bir şekilde anlayın. Her zaman ihtiyaç duyacağınız tüm yardım ve desteğe sahipsiniz. Ah, ve bir şey daha! Olayların hızla ilerlediği göz önüne alındığında, çok fazla boş zamanınız olabilir veya olmayabilir. Bunalmış hissetmemek için enerjinizi topraklamayı unutmayın. 

Kozmik ipucu: Bugün iş dünyasındaki yetenekli yanınızla yeniden bağlantı kurun!

Yay Günlük Burç Yorumları

Yay

Resmen oldu, Yay! Daha dolu, daha sulu ve daha yaratıcı bir hayat yaşamak istiyorsunuz. Neşe ve tutkuyla titreşen bir hayat. Eğer doğum sürecine dalmak için bir işaret arıyorsanız, işte bu! Kozmik konferansta duyulan: İçinizden doğmayı bekleyen güzel bir şey var. Kendinizi bilincin daha yüksek düzlemleri ile dünyevi alem arasında bir köprü olarak görselleştirin. Yolculuğunuzun en ilham verici kısmı? Tek başınıza dans etmemeniz. Tek boynuzlu at arkadaşlarınızı sizinle birlikte dansa katılmaya teşvik ediyorsunuz.

Günlük burç yorumları: 9 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 9 Eylül 2024

Kozmik ipucu: İçinizden doğmayı bekleyen güzel bir şey var.

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

Oğlak, size bir sır vermek istiyoruz: Çekim yasası her zaman sizin lehinize çalışır ve şu anda çekim yasası sizin deneyiminize hızlanma fırsatları getiriyor. Asıl soru şu: Hazır mısınız? Kanatlarınızı açmaya ve ilahi armağanlarınızı muhteşem bir şekilde paylaşmaya hazır mısınız? Kozmik konferansta duyulan: Şimdi kendinizden veya büyünüzden şüphe etme zamanı değil. Dahası, kişilerarası ilişkileriniz bir neşe ve mutluluk kaynağı olmayı vaat ediyor. Kendinize tutulma izni verin; desteklenin. Sadece 5 sevgi dili olduğunu kim söyledi?

Kozmik ipucu: Bu, kendinizden veya büyünüzden şüphe duymanın zamanı değildir!

Kova Günlük Burç Yorumları

Kova

Hayat size iyileşmek, büyümek, çiçek açmak, kendinizin en iyi versiyonu olmak için muhteşem bir fırsat sunuyor. Öyleyse bırakın gitsin. Eski hikayeyi bırakın, Kova, nezaket ve yumuşaklığı davet ederken. Bir şekilde zamanınızın tükendiği ve hayatınızın belirli bir zamanında belirli bir yerde olmanız gerektiği anlatısını bırakın gitsin. Bunun yerine yapmak istediğiniz şey kendinizi şimdiye bağlamak ve etrafınızda ortaya çıkan büyüyü gözlemlemek. Bu nedenle, kozmik hava romantik hayatınıza fazladan bir doz iyi büyü getirmeyi vaat ediyor. Bugün kendinize sevme ve sevilme izni verin!

Kozmik ipucu: Kendinize sevme ve sevilme izni verin!

Balık Günlük Burç Yorumları

Balık

Sizi duyuyoruz, Balık! Çoklu evrende ve geriye çılgın bir yolculuk oldu ama başka türlü olmasını istemezdiniz. Bugün, evren sizi yavaşlamaya, kendinize bir fincan çay demlemeye ve hayatınızın gidişatını daha yüksek bir perspektiften gözlemlemeye teşvik ediyor. Birçok zorluğa rağmen büyüdüğünüz ve ilerlediğiniz tüm yolları gözlemlemek için. Akıllılara bir söz: Bu, acınızı güce ve bilginizi bilgeliğe dönüştürme zamanıdır.

Kozmik ipucu: Kendimize dair bir envanter çıkarmanın zamanı geldi. 

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat
Kaynak: Ayşenur Yılmaz