HT Hayat'ta yer alan habere göre; Belki ne hissedeceğinizi seçemezsiniz ama onu nasıl ifade edeceğinizi seçebilirsiniz. Bugün, sınırları biraz belirsizleştirirken prensiplerinize uymak tamamen size kalıyor. Bu belirsizlik kimilerinin çizgiyi aşmasına, tartışmalara ve ruh halinde değişimlere, takıntılara veya aşırı tepkilere davetiye çıkaracağından; olayların nasıl ilerleyeceği seçimlerinize bağlı olacak. Kastetmediğiniz şeyler söyleyebilirsiniz. Tartışmalar şu anda daha yaygın ve biriken gerilimler sonunda sona erebilir. Bu nedenle zor bir durumun yaklaştığını biliyorsanız, yangını başlamadan söndürmeye çalışmak akıllıca olacaktır.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İçinizden bir ses etrafınızdaki uyarılara kulak vermenizi söylüyor. Şu anda, özellikle maddi konularda risk almamak mantıklı olabilir. Kumardan, anlamsız alışverişten ve abartılı hediyelerden her ne pahasına olursa olsun kaçınılmalısınız. Nitekim bunu sağlamak bugün geçmişe göre daha kolay olabilir çünkü şu sıralar ilgi alanlarınız maddi şeylerden uzaklaşıyor. Beklenmedik bir olay konsantrasyonunuzu ve ivmenizi bozabilir ancak bunun sizi tamamen durdurmasına izin vermemelisiniz. Gerekirse tüm enerjinizi planlarınıza yetişmek için kullanın.

Günlük burç yorumları: 16 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 16 Eylül 2024

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Eğer bugün ayaklarınız yere sağlam basmıyorsa, başkasının hayallerinin dalgasına kapılma tehlikesiyle karşı karşıyasınız demektir. Arkadaşlarınızın hayattan istediklerini desteklemek bir şeydir ancak onlar için tüm işi yapmak veya onların daha da ilerlemelerine yardımcı olmak için kendi hayallerinizi ertelemek tamamen farklı bir şeydir. Kendi çıkarlarınızı göz önünde bulundurarak hareket ettiğinizden emin olun. Şu anda en büyük önceliğiniz siz olmalısınız. Biraz bencil olmakta bir sakınca yok. Bu, en basit planların bile ters gitme ihtimalinin olduğu durumlardan biridir, bu yüzden içgüdülerinizi takip edin ve gerisini düşünmeyin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İçgüdüleriniz iyi, peki neden onlara güvenmiyorsunuz? Bir arkadaşınızın veya iş arkadaşınızın haklı olması ve sizin bir konuda yanılmış olmanız, onların hayatınızı nasıl sürdürmeniz gerektiğini sizden daha iyi bildikleri anlamına gelmez. İçgüdülerinizin her zaman mükemmel olmaması da onların değersiz olduğu anlamına gelmez. Şu anda güçlü sezgilerinizi dinleyin ve sizi nereye götürürse götürsün, kalbinizin doğru yerde olduğundan hiç şüpheniz olmasın. Bugün ne kadar çok aksilikle karşılaşırsanız, onlarla başa çıkmak için o kadar çok ilham alırsınız ve işleri halletmek için gerekenlere sahip olduğunuzu gösterirsiniz. Pek çok insan hayatta bir fark yaratma zahmetine giremez ama siz hiçbir şekilde onlardan biri değilsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şu anda duygular yüksek olabilir. Öfkeler aniden alevlenebilir ve beklenmedik bir şekilde gözyaşları dökülebilir. Herkes gardını almış durumda ve insanlar kendilerini birbirlerine kapatıyorlar. İnsanlar sizinle her zamanki gibi konuşkan değilse bunu kişisel algılamayın. Başka şeylerle meşguller. Havada gerginlik var ve tek bir yanlış kelime karışıklığa neden olabilir. Özellikle ne olup bittiğini tam olarak bilmiyorsanız ortalığı karıştırmayın. Bugün ve yarın sizin için bazıları hoşunuza gidecek, bazıları ise canınızı sıkacak birçok sürpriz olacak ancak her durumda sakin kalmalı ve aşırı sevinç ya da umutsuzluğa kapılmaktan kaçınmalısınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Siz çalışırken ortalıkta dolaşmayı seven insanlara karşı pek sabrınız yok. Birisi ne demek istediğini açıkça söyleyemiyor ve bu konuda net olamıyorsa, bunu öğrenmek için büyük bir çaba göstermemekte haklısınız. Yakın zamanda sizi güzel sürprizler bekliyor, bu nedenle henüz yeni ve heyecan verici bir şeye başlamadıysanız endişelenmeyin çünkü hala bolca zamanınız var. Arkanıza yaslanıp sadece iyi şeylerin olmasını beklemeyin; sahneye çıkın ve bunları kendiniz gerçekleştirin. Evren, size ancak talep ettiğiniz ve kabul ettiğiniz kadarını verir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Algınız değişmeye başlıyor. Bir başkasının argümanını görmeye birdenbire çok daha istekli oluyorsunuz ve sizinle aynı fikirde olmasalar da iyi bir noktaya değindiklerini ve saygı duyulmayı hak ettiklerini fark edersiniz. Daha açık fikirli hale gelerek, kendi başınıza düşünemeyeceğiniz ilginç fikirlerle insanların size daha sık gelmelerini teşvik edersiniz. Bunun yaratıcı arayışlarınız üzerinde canlandırıcı bir etkisi olabilir. İşleri kendi başına bırakamayacağınız ruh hallerinden birindesiniz ve şimdi bazı değişiklikler yapacaksınız. Herkes çabalarınızı alkışlamayacaktır ancak bu sizi en ufak bir şekilde endişelendirmeyecektir çünkü olması gerektiği gibi, diğer insanların ne düşündüğünü umursamıyorsunuz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Son zamanlarda aynı anda çok fazla şey yapıyorsunuz. Bu size çok şey yaptığınızı düşündürse de tüm bu koşturmacalar sizi yaptığınız şeyin ardındaki gerçek anlamdan uzaklaştırıyor olabilir. Bugün bu konuya daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor. İster iş yerindeki bir proje kadar önemli, ister market alışverişi yapmak kadar basit olsun, yavaşlayın ve elinizdeki göreve dikkat edin. Bu verimsiz kalabalığa son verin. Ekstra dikkatli olun ve kimsenin sizin adınıza önemli kararlar almasına izin vermeyin. Başkaları onlara ne kadar güvenebileceğinizi söylerse, sizi tamamen yanlış yola sürükleme olasılıkları o kadar artar. Herhangi bir şüpheniz varsa hiçbir şey yapmayın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Son zamanlarda neredeyse bir süper kahraman gibiydiniz aniden devreye girip ihtiyacı olan insanları kurtarmaya gittiniz. Başkalarına yardım etmek, kendinize olan saygınız açısından harikadır ama aynı zamanda yorucudur. Bugün, başkaları için orada olmaya biraz mola verin ve kendiniz için orada olun. Biraz yalnız zaman ayırın ve ne yapmak istiyorsanız onu yapın. Sakin bir geceyi hak ediyorsunuz. Bugün bir arkadaşınız aracılığıyla bazı büyüleyici haberler size ulaşabilir. Muhtemelen bunu mümkün olan en kısa sürede başkalarına söylemek isteyeceksiniz ancak bunu yapmadan önce gerçek olduğundan emin olun. Herkese güvenmemeyi çoktan öğrenmeniz gerekirdi!

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Beyniniz daha analitik düşünmeye ayarlıdır ve kalbiniz bir süreliğine kenara çekilerek onun olayları yönlendirmesine izin verir. Arkadaşlarınızdan, özellikle de sizi sürekli dedikodu yapmak için arayan veya en son dramaları hakkında konuşanlardan biraz uzak durmaya başlayabilirsiniz. Hala her zamanki gibi şefkatli olsanız da tamamlamanız gereken görevler yüzünden dikkatiniz biraz dağılabilir. Artık iş önce gelir ve bu tamamen normaldir. Evren sizi, eğer önemli bir görevi daha fazla ertelerseniz, hiç istemediğiniz bazı kişilerle ters düşebileceğiniz konusunda sizi uyarır. Bir şeyi belirli bir süre içinde ve belirli bir standartta tamamlamak için söz verdiyseniz gerçekten o şekilde teslim etmeniz gerekir; aksi takdirde itibarınız düşecektir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün, ileriyi planlayacak kadar akıllı olmanıza rağmen pek çok yanlış başlangıç yapabilirsiniz. Konsantrasyonunuz şu anda her zamanki kadar iyi değil ve sizi istediğiniz yere taşıyamayabilir ama sorun değil. Güne ayak uyduramamaktan dolayı hayal kırıklığına uğramayacaksınız. Aslında oyalanmaların ve dikkat dağıtıcı şeylerin tadını çıkarabilirsiniz. Eğer gününüz planladığınız gibi geçmiyorsa endişelenmeyin. Hayatınızda bir aşama sona eriyor ve eğer akıllıysanız, ona sevgiyle veda edecek ve yolunda gitmesine yardımcı olacaksınız. Geçmişte ona ne kadar bağlı olursanız olun artık yollarınızı ayırmanız gerekiyor.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün büyük kararlar alıyorsanız zaman konusunda bencil olmanız gerekebilir. Bilmeniz gerekenleri öğrenmek için ihtiyacınız olan her şeyi alın. Bir taraf seçerken kendinizi rahat hissetmelisiniz ve bunu yapmanın tek yolu öğrenebileceğiniz her şeyi öğrenmektir. Zaten bilinçli tahminlerde bulunmaya yetecek kadar ayrıntı biliyorsunuz ancak bu kendinizi rahat hissetmeniz için yeterli olmuyor. Bu, tahmin yürütmek için pek iyi bir gün değil. Hala çok fazla şey havada kalıyor. Bir iş veya mali sorunla baş etmenin en iyi yolunun, ona alışılmadık bir açıdan yaklaşmak olduğunu öğrenebilirsiniz. Biraz farklı düşünmenin şimdi çok büyük getirisi olabilir, o yüzden zihninizi klasik düşünme biçimleriyle sınırlamayın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Başkalarının görüşlerine saygı gösterin, onlar da sizinkine saygı duyacaktır. Bu kadar basit. Yanlış şeyler söyleyen birine bağırmamak için tüm öz kontrolünüzü kullanmanız gerekse de kendinizi geri tutmak kesinlikle çok önemlidir. Bu kişiyle kesinlikle aynı fikirde olmayabilirsiniz ancak doğru zamanda, iyi yerleştirilmiş ve incelikli bir söz yeterli olacaktır. Konuyu kişiselleştirmeye gerek yok. Bu sadece tartışmanızı azaltır. Bugün size pek çok fırsatı beraberinde getirecek ancak bunlardan bir şeyler yapmak size kalmış.

Kaynak: hthayat.haberturk.com