Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show Cumartesi günü yeni bölümleriyle izleyicileri ile buluşuyor. Altılı Masa skeciyle haftalarca gündemden düşmeyen program 353. bölümüyle 1 Aralık 2023 tarihinde seyirciyle buluşacak. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı komedi programında izleyiciler, yeniden Naime karakterini canlandıran Ecem Erkek’i görmek istiyor.

guldur-guldur-show-kadro

Birçok tiplemesiyle gönülleri kazanan Naime, yeniden Güldür Güldür Show’a dahil olacak mı? Bu merak edilen konular arasında ilk sırada. 

guldur-guldur-show

Aldığı roller ile herkesin beğenisini kazanan ve Güldür Güldür Show’da Naime rolünü oynayan Ecem Erkek kimdir? Güldür güldür Naime kimdir? Naime rolünü oynayan oyuncu Ecem Erkek kimdir?

guldur-guldur

Naime kimdir?

Oyuncu 2007-2008 yılları arasında Mamak Belediyesi Konservatuvar`ında Tiyatro eğitimi ve 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğu`nda Diksiyon Eğitimi almıştır.

2009 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu`nda kursiyerlik yapan Ecem Erkek sonrasında ise 2010 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı Bölümü’nü kazanmış ve 2015 yılında mezun olmuş.

naime

Mehmet Ali Erbil Kaç Kere Evlendi? Ünlü Şovmenin Eski Eşleri Kim? Mehmet Ali Erbil Kaç Kere Evlendi? Ünlü Şovmenin Eski Eşleri Kim?

Oyunculuk üzerine eğitimini tamamlayan Ecem Erkek, birçok farklı tiyatro oyununda rol almıştır.

Star TV’de yayınlanan Hayat Sırları adlı dizide “Şirin” isimli karakteri canlandırmıştır. Hayat Sırları dizisinde Ecem Erkek, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü Ahmet Mümtaz Taylan ve Devrim Yakut gibi başarılı oyuncular ile birlikte rol aldı.

guldur-guldur-naime-kimdir-guldur-guldur-naime

Güldür Güldür Show’un 2019 sezonunun yeni oyuncu kadrosunda yer alan Ecem Erkek, skeçlerdeki başarısı ile herkesin gönlünü fethetmeyi başardı.

Erkek, "Oyunculuk bir yolculuk hem de upuzun. En keyiflisi de durduğun duraklar. Zaten uzun yolculuklarda da öyledir ya dinlenmek için durduğunda oranın havası, yediğin yemek, içtiğin çay bambaşkadır. Benim için de Güldür Güldür öyleydi. Harika bir duraktı. Çok eğlendim, arkadaşlarımı çok sevdim. Sizler yaptığım 'şeyi' kabul ettiniz. Şimdi tekrar yola k

guldur-guldur-naimeoyuluyorum. Gelecek sezon Güldür Güldür'de olmayacağım. Bir sonraki durakta görüşelim" diyerek programa 2021 yılında veda etmişti.

Güldür Güldür Naime hakkında merak edilen tüm bilgileri sizlerle paylaştık. Peki Güldür Güldür Show’da en beğenilen, en çok aratılan skeç hangisi?

Güldür Güldür Altılı Masa

guldur-guldur-altili-masa

Güldür Güldür Show skeçleriyle gündeme damga vurarak kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Güldür Güldür’ün seyirciyi en etikileyen skeçlerinden biri Altılı Masa.

Altılı Masa skecini izlemek için linke tıklayabilirsiniz.

Güldür Güldür Altılı Masa Skeci

Kaynak: Onay Ozan