Başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Ceyda Düvenci, sinema ve dizi dünyasının sevilen isimlerinden biridir. Kariyerine genç yaşta adım atan oyuncu gerek özel hayatıyla gerekse oyunculuk kariyeriyle sık sık gündeme gelmektedir.

Sevgilisi Güçlü Mete deneyimli bir radyo ve televizyon programcısı, seslendirme sanatçısıdır. Uzun yıllardır medyada yer alması ve farklı alanlardaki çalışmalarıyla bilinir. Peki, Güçlü Mete kimdir? Sizin için araştırdık.

Guclu Mete Kimdir 2

Güçlü Mete Kimdir?

Güçlü Mete, Türk medyasının tanınmış isimlerinden biridir ve 20 Mayıs 1971 tarihinde doğmuştur. Hem radyo hem de televizyon programlarında uzun yıllar boyu yer almıştır. İstanbul doğumlu olan Mete, Kabataş Erkek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Kariyerine radyoculukla başlayarak daha sonra televizyon programlarında sunuculuk yapmış ve seslendirme işlerinde de yer almıştır. Özellikle "Kripto Odası" adlı programıyla tanınan Mete, güncel olayları ve siyasi konuları kendi özgün yorumuyla dinleyicilerine aktarmıştır. Sosyal medyada da aktif olarak takip edilen bir isimdir. Güçlü Mete kimdir sorusunun cevabı kısaca bu şekildedir.

Güçlü Mete Kaç Yaşında?

Güçlü Mete 1971 senesinde dünyaya gelmiştir. Dolayısıyla 2024 yılı itibarıyla başarılı radyocu 53 yaşında olmaktadır.

Guclu Mete Kimdir 10

Güçlü Mete'nin Çocuğu Var Mı?

Eğer Güçlü Mete kimdir, çocuğu var mı diye merak ediyorsanız bir kızı bulunmaktadır. 2003 yılında oyuncu Ebru Cündübeyoğlu ile evlenerek 2005 yılında Duru adında bir kız çocuğu sahibi olmuştur. Ancak bu evlilik 2022 yılında sonlanmıştır.

Duru şu anda babası Güçlü Mete ve annesi Ebru Cündübeyoğlu'nun ortak velayeti altında bulunmaktadır. Kızının doğum günlerinde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ona olan sevgisini sık sık ifade etmektedir.

Güçlü Mete Hangi Radyoda?

Güçlü Mete şu anda Kafa Radyo'da program yapmaktadır. Kendisi uzun yıllar boyunca Türkiye'de radyoculuk sektöründe önemli bir yere sahip olan ve geniş bir dinleyici kitlesi bulunan bir isimdir. Daha önce Alem FM ve Show Radyo gibi radyo kanallarında çalışmıştır. Ayrıca Sarı Tramvay gibi nostaljik programlara da imza atmıştır.

Guclu Mete Kimdir 3

Son dakika... Ahmet Çakır hayatını kaybetti Son dakika... Ahmet Çakır hayatını kaybetti

Güçlü Mete Babası Kimdir?

Güçlü Mete kimdir sorusu kapsamında bilinen bir isim olan babası araştırılmaktadır. Babası Haluk Mete’dir. Annesi ise Füsun Mete şeklindedir. Haluk Mete, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün (BJK) Sicil Kurulu Eski Başkanı olarak görev yapmıştır. 2022’de ise vefat etmiştir. Vefatı spor camiasında derin bir üzüntüye neden olmuştur.

Ceyda Düvenci Güçlü Mete Sevgili Mi?

Ceyda Düvenci ve Güçlü Mete bir süredir birliktedir. Düvenci boşandıktan sonra kalbini aşka kapatmadığını "Tabii ki aşık olacağım." şeklinde ifade etmiştir. Daha önce pek çok kez el ele yakalanan çift oldukça mutlu gözükmektedir. "Evlilik planı var mı?" sorusunu ise Düvenci "Yok artık, daha neler!" diye gülerek geçiştirmiştir.

Ceyda Düvenci Güçlü Mete Ayrıldı Mı?

Ceyda Düvenci ve Güçlü Mete ayrılmamıştır, aksine ilişkileri doludizgin devam etmektedir. Düvenci, Bülent Şakrak ile boşandıktan sonra Mete ile mutlu bir birliktelik yaşamaktadır. İkili çeşitli etkinliklerde birlikte görüntülenmeye devam etmektedir. Güçlü Mete "Çok seviyorum ve çok mutluyum." diye belirtmiştir.

Guclu Mete Kimdir 6

Ceyda Düvenci Ebru Cündübeyoğlu Arkadaş Mı?

Medyada çıkan haberlere göre ikili bir dönem birbirini sosyal medyada takip etmiş ve arkadaşça bir ilişki içinde oldukları düşünülmüştür. Fakat Ceyda Düvenci'nin Güçlü Mete ile ilişkisinin başlamasıyla birlikte bu durum değişmiş ve Düvenci, Ebru Cündübeyoğlu'nun fotoğraflarına yaptığı beğenileri geri çektiği iddia edilmiştir. İki taraftan da bu konuda bir açıklama gelmemiştir.

Güçlü Mete Ne İş Yapıyor?

Güçlü Mete, Türkiye'de tanınmış bir radyo programı sunucusudur. Kendisi, Kafa Radyo'da sunduğu programlarla bilinir ve bu alanda uzun yıllardır faaliyet göstermektedir. Radyo yayıncılığı alanında deneyimli bir isim olarak çeşitli konulara değinmiştir.

Güçlü Mete programları aşağıdaki gibidir:

  • Kripto Odası - Hafta içi 09.00-10.00
  • Sarı Tramvay - Pazar 21.00-23.00

Güçlü Mete Eski Eşi Kim?

Güçlü Mete 2003 yılında oyuncu Ebru Cündübeyoğlu ile evlenmiştir. Bu evlilikten Duru adında bir kızları olmuştur. Eğer Güçlü Mete boşandı mı diye merak ediyorsanız 19 yıllık evlilik 2022 yılında sona ermiştir. Boşandıktan sonra Ceyda Düvenci ile yeni bir ilişkiye başlamıştır. Güçlü Mete kimdir sorusundan sonra sevgilisi ile ilgili başlıklara geçebiliriz.

Guclu Mete Kimdir5

Ceyda Düvenci Kimdir?

Ceyda Düvenci, Türk sinema ve dizi oyuncusu aynı zamanda başarılı bir sunucudur. 16 Nisan 1977'de Bursa'da dünyaya gelmiştir. Oyuncu İsmail Düvenci'nin kızıdır. Güzelliği ve oyunculuk yeteneğiyle dikkat çekmiştir. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olan sanatçı ilk olarak "Palavra Aşklar" dizisiyle oyunculuğa adım atmıştır. 1997 yılında Türkiye 3. Güzeli seçilmesiyle şöhreti daha da artmıştır.

Ceyda Düvenci kariyeri boyunca birçok projeye imza atmış hem sinema filmlerinde hem de dizilerde yer almıştır. "Umutsuz Ev Kadınları" gibi popüler yapımlardaki rolleriyle geniş bir kitleye ulaşmıştır. Ayrıca serebral palsi hastası olan kızı Melisa'nın tedavisi ve hayatından yola çıkarak yazdığı çocuk kitaplarıyla da takdir toplamıştır.

Ceyda Düvenci Nereli?

Ceyda Düvenci köken olarak hem Kırklareli hem de Selanik'e dayanmaktadır. Annesi Zümrüt Düvenci, Kırklarelilidir. Babası İsmail Düvenci ise Selanik göçmenidir.

Ceyda Düvenci Kaç Yaşında?

Ceyda Düvenci 1977'de dünyaya gözlerini açmıştır. Bu anlamda 2024 yılını baz alacak olursak ünlü oyuncu 47 yaşındadır.

Bu yazımızda Güçlü Mete kimdir sorusunu ayrıntılı şekilde açıkladık

Kaynak: Ayşenur Yılmaz