Cinayete kurban giden Nihal’in babasından duygulandıran sözler Cinayete kurban giden Nihal’in babasından duygulandıran sözler

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ‘101 Mahalle Projesi’ kapsamında Salihli ilçesine bağlı Gökköy Mahallesi’nde alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Daire Başkanı Fırat Özcan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ve Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Necati Abalı ile birlikte Salihli ilçesine bağlı Gökköy mahallesini ziyaret etti. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen heyet çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Programın sonunda mahalle muhtarı Cavit Urf’a Başkan Ergün’ün hediyeleri takdim edildi.

Gökköy Mahallesi’nden Başkan Ergün’e Teşekkür

Mahallerine yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade eden Gökköy Mahalle muhtarı Cavit Urf; “Köyümüzün içme suyu, kanalizasyon hattı yenilendi. Köyümüzün içi bayır olduğundan taş döşeme yapıldı. 30- 40 bin metre taş döşendi. Cengiz Başkan’a, Büyükşehir ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gökköy Mahalle sakini Ramazan Özel de; “Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Biz sürekli kendisini destekliyoruz, desteklemeye de devam edeceğiz. Mahallemize yaptıkları için teşekkür ediyoruz, yardımlarını her zaman bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Onay Ozan