Son zamanlarda Prens dizisiyle adından söz ettiren ve gündemden düşmeyen Giray Altınok eşi kimdir merak ediliyor. Cansu Diktaş geçtiğimiz günlerde 6.5 aylık hamile olduğunu duyurdu. Peki Cansu Diktaş kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte tüm merak edilenler…



Giray Altınok Eşi Kimdir?

Türk televizyon dünyasının parlayan isimlerinden biri olan Giray Altınok eşi kimdir son zamanlarda merak konusu haline geldi. Birçok kişi, Giray Altınok'un eşi olan Cansu Diktaş'ı tanımak ve kariyeri hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.ü



7 yıl birliktelik yaşayan çift 2018 yılında mutluluklarını evlilikle taçlandırmıştı.



Evlendikten sonra birlikte 'Şarf Tiyatro' adında bir tiyatro kuran ve oyunlar yazan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde çocuk sahibi olacaklarını duyurdular. Çift hakkında merak edilenlere devam edelim…



Cansu Diktaş Kimdir?

Cansu Diktaş, Tekirdağ’da 15 Aralık 1988’de doğdu ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde İşletme-Ekonomi Bölümü’nü tamamladı. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da aldı ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde İleri Oyunculuk Bölümü’nde yüksek lisans yaptı.

21 Eylül Cumartesi Manisa Elektrik Kesintileri | İşte Planlı Kesinti Olacak İlçeler... 21 Eylül Cumartesi Manisa Elektrik Kesintileri | İşte Planlı Kesinti Olacak İlçeler...


ŞAFT Tiyatro'nun kurucularından biri olarak da biliniyor. 2018'de Giray Altınok ile yedi yıllık ilişkisini evlilikle noktalayarak muhteşem bir düğünle birbirlerine "evet" dediler. Evlendikten sonra birlikte tiyatro sahnesine adım atan ve oyunlar yazan bu ünlü çift, yakın zamanda bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyorlar.





Cansu Diktaş, 'Seviyor Sevmiyor' ve 'Baba Candır' gibi dizilerde roller aldı. Ayrıca Çalınmış Hayatlar mini dizisinde Münevver Karabulut karakterine hayat verdi. Hayranları tarafından oyunculuğu ve doğal güzelliğiyle takdir edilen Diktaş, son olarak eşi Giray Altınok'un dizisi Prens'te Kraliçe Violette karakteriyle ekranlarda boy gösterdi.



Cansu Diktaş Mesleği Ne?

Cansu Diktaş da eşi Giray Altınok gibi oyuncudur.



Diktaş, "Seviyor Sevmiyor" ve "Baba Candır" dizilerinde rol alarak izleyicilerin beğenisini kazandı. Özellikle "Çalınmış Hayatlar" mini dizisinde Münevver Karabulut'u canlandırdığı performansıyla dikkatleri üzerine çekti.



Çiftin hayranlarından oyunculuğu ve güzelliğiyle tam not alan Cansu Diktaş, son olarak eşi Giray Altınok'un dizisi "Prens"te Kraliçe Violette karakteri ile ekranlarda göründü.


Cansu Diktaş Nereli?

Anne olmaya hazırlanan güzel oyuncu Tekirdağ doğumludur.

Cansu Diktaş Kaç Yaşında?

15 Aralık 1988’de doğumlu olan Cansu Diktaş 35 yaşındadır.



Cansu Diktaş Hangi Dizi ve Filmlerde Oynadı?

  • Azazil: Düğüm – Sinem (Sinema Filmi – 2014)
  • Dada Dandinista (TV Dizisi – 2014)
  • Tut Sözünü – Falcı ( Sinema Filmi - 2015)
  • Baba Candır (TV Dizisi – 2015)
  • Seviyor Sevmiyor (TV Dizisi – 2016)
  • Çalınmış Hayatlar – Münevver (TV Dizisi – 2017)
  • Sizi Dinliyorum – Nuran (TV Dizisi - 2023)
  •  Bize Müsaade – Pelin (Sinema Filmi - 2021)
  • Var Bunlar - Buket (TV Dizisi - 2022–2023)
  • Prens – Violette (İnternet Dizisi – 2023)


Cansu Diktaş Hangi Tiyatro Oyunlarında Oynadı?

  • Monologlar Müzesi ‘Evdekiler’ - Yasin (2022)      
  • Mary'e Bir Mesaj Götür - Oyuncu (2021)     
  • Tanrı'nın Eli - Oyuncu (2019)
  • Allahaısmarladık Cumhuriyet - Latife (2017)
  • Siz Tek Ben Hepiniz - Aslı (2015)    
  • 100 - Oyuncu (2013)


Cansu Diktaş Boyu ve Kilosu Kaçtır?

Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu 168 boyundadır. Güncel kilosu hakkında bir bilgi bulunmamaktadır.



Cansu Diktaş Instagram Hesabı Nedir?

13.8 bin takipçisi olan Cansu Diktaş’ın Isntagram hesabı @csudiktaş’dır.

“Giray Altınok eşi kimdir?” sorusunu cevapladıktan sonra “Prens” dizisinin yaratıcısı Giray Altınok kimdir?



Giray Altınok Kimdir?

Giray Altınok Güldür Güldür programı ile tanınmış ancak aynı zamanda birçok dizi ve filmde de rol almış bir oyuncu, senarist ve tiyatrocudur. 1984 yılında İzmir'de doğan Giray Altınok, Pamukkale Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nü bitirmiştir.



Giray Altınok, Kaybedenler Kulübü adlı film ile sinema hayatına adımını atmıştır. Altınok sonrasında Vücut, G.D.O Karakedi, Tut Sözünü filmlerinde yer almıştır.



Giray Altınok 2020 yılında Show TV ekranlarında yer alan komedi programı Güldür Güldür Show’un kadrosuna dahil olmuştur. 2023 yılında vizyona giren Ölümlü Dünya filmiyle dikkatleri daha da üzerine çeken Altınok büyük ses getirmiştir. Film gişe rekorları kırmıştır.



Senaryo yazarlığı da yapan Altınok kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği Prens dizisiyle oldukça beğeni toplamıştır. BluTv’de yayınlanan Prens dizisi günümüzde oldukça popülerdir.



Giray Altınok ve Eşi Cansu Diktaş Nasıl Tanıştı?

“Deliriyor muyuz?” Youtube programına katılan Giray Altınok Cansu Diktaş’ı nasıl tanıştıklarını şöyle atlatmıştı; “Biz Cansu’yla bir Youtube programı işinde tanıştık. Cansu çok hoşuma gitmişti. Hatta yalandan bir kahve falı bile bakmıştım. İsminde “G” harfi olan biri var dedim ve ona böyle yürüdüm. Cansu’ya görür görmez aşık olmuştum.”


“Giray Altınok eşi kimdir?”, “Giray Altınok kimdir?” sorularını cevapladık. Umarız bu güzel çift bebekleriyle birlikte mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürerler. 🧿

Editör: Haber Merkezi