Leo, Galatasaray taraftarlarının maç heyecanına dijital platformlarda ortak olacak ve onlara eşlik edecek. Peki, Galatasaray dijital taraftarı Leo kimdir, adının anlamı ne? Dijital taraftar nedir, ne demek? İşte merak edilenler!

Galatasaray, taraftar deneyimini dijitalleştirerek "Dünyanın İlk Dijital Taraftarı" Leo'yu tanıttı. Kulüp tarafından paylaşılan video, Leo ismindeki dijital taraftarın tanıtımını içeriyor. Peki, Galatasaray dijital taraftarı Leo kimdir, adının anlamı ne? Dijital taraftar nedir, ne demek? İşte haberin detayı!

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, Türkiye'de ilklerin ve enlerin kulübü olma geleneğini sürdürerek spor ile dijital dünyayı birleştiren bir yeniliğe imza atıyor. Çözüm ortağımız Leo The Fan A.Ş ile birlikte Dünyanın ilk Dijital Taraftarı Leo'yu sizlere tanıtmaktan mutluluk duyarız.

Leo hayatının merkezine Galatasaray'ı koymuş milyonlarca Galatasaray taraftarından birisi. Leo aynı zamanda bir müzik yapımcısı, şarkı yazarı, video, fotoğraf ve çizim konusunda uzman bir sanatçı influencer. Büyük Galatasaray taraftarı Leo'yu takip edip, onun yaptıklarını izledikçe Galatasaray kazanacak, böylece Galatasaray taraftarı kendi maddi kaynaklarını kullanmadan kulübüne destek sağlamış olacak."

0x0-galatasaray-dijital-taraftari-leo-kimdir-adinin-anlami-ne-dijital-taraftar-nedir-ne-demek-1697110426862

Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Futbol Kulübü’nü ziyaret etti ! ‘Bu durumu Özgür Özel’e şikayet ediyorum’ Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Futbol Kulübü’nü ziyaret etti ! ‘Bu durumu Özgür Özel’e şikayet ediyorum’

Kaynak: takvim.com