Furkan Bölükbaşı arama geçmişi ile gündem olarak en çok araştırılan isimlerden biri haline gelmiştir.

Daha çok sosyal medya platformu olan X’de yaptığı paylaşımlar ile bilinen ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Furkan Bölükbaşı kimdir, gelin yakından inceleyelim...

Furkan Bolukbasi Kimdir 2

Furkan Bölükbaşı Kimdir?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile bilinen Furkan Bölükbaşı geçtiğimiz gün açtığı bir canlı yayında arama geçmişsinin gözükmesi ile gündem olmuştur. Özellikle yaptığı siyasi paylaşımlar ile bilinen Furkan Bölükbaşı kimdir sorusu sıklıkla araştırılmaktadır. İşte detaylar...

Furkan Bölükbaş 30 Eylül 1988 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Sosyal medyada adından çokça söz ettiren Furkan Bölükbaşı Kırıkkale Fen Lisesi’nden 2006 yılında mezun olmuştur. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nde tamamlamıştır. 2013 yılında öğretim üyesi yetiştirme programı aracılığıyla Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne geçip burada Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı'nda yüksek lisans ve doktora yapmıştır.

1 milyondan aşağısı yok! Oyuncuların bölüm başı ücretleri dudak uçuklatıyor 1 milyondan aşağısı yok! Oyuncuların bölüm başı ücretleri dudak uçuklatıyor

Furkan Bölükbaş aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde Sosyoloji eğitimi almıştır. Ayrıca kendisinin Bilim ve Sanat Vakfı ve İstanbul Şehir Üniversitesi'nde tarih, sosyoloji ve felsefe alanlarında eğitimlere katıldığı ve sempozyumlarda konuşmacı olarak yer aldığı bilinmektedir.

2023 yılında akademisyenlikten istifa eden Furkan Bölükbaşı günümüzde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla bilinmektedir. Özellikle siyasi paylaşımları bilinen Furkan Bölükbaşı Türkiye X gündeminde sıklıkla adı geçen biri olmuştur. Güncel olaylar hakkında fikirlerini de beyan ettiği X dışında da sosyal medya platformlarını kullanan Furkan Bölükbaşı günümüzde “Propaganda” isimli YouTube kanalında yayınlar yapmaktadır.

Geçtiğimiz gün yine bu kanalda canlı yayın açan Furkan Bölükbaşı’nın canlı yayın sırasında arama geçmişi gözükmüştür. Arama ifadelerinin fark edilmesi üzerine Furkan Bölükbaşı arama geçmişiyle gündem olmuştur.

Bu konuda kendisine yönlendirilen ifade ve yorumlara sosyal medya hesabından şu şekilde cevap vermiştir:

“Böyle ucuz numaralara başvurulması hala tuhaf. Hayatımda böyle bir şey seyretmedim. Zaten yayın yaptığımız bilgisayarı yeni aldık, bir haftadır kullanıyoruz. Yayınlar dışında açmadık bile. Fakat mesleğim gereği pek çok ortak bilgisayarda Google hesabımla oturum açtım. Bu ortak bilgisayarları benden başkaları da kullanıyordu. Ya da girdiğiniz her web sitesi, hatta YouTube videolarını indirdiğiniz siteler bile isteğiniz dışında böyle sayfaları açıyor... Engel olamıyorsunuz. Muhtemelen bu ikisinden birisi sebebiyle tarayıcıda açılmış bir sayfa. Bu meseleler herkesin başına sıklıkla geldiği halde böyle sanki bir açık bulmuş gibi saldırıyorsunuz. Böyle ucuz numaralarınıza boyun eğecek birisi değilim. Hiçbir zaman da olmadım. Beni bilen biliyor, tanıyan da tanıyor. Hayatımda bu konulara dair kimseye bir kelime laf getirmiş birisi değilim.”

Furkan Bolukbasi Kimdir 5

Furkan Bölükbaşı Kaç Yaşında?

1988 yılında doğan Furkan Bölükbaşı 2024 yılı itibarıyla 36 yaşındadır.

Furkan Bölükbaşı Nereli?

Kendisi hakkında fazla bilgi olmayan Furkan Bölükbaşı’nın Ankara doğumlu olduğu bilinmektedir. Ancak kendisi aslen Trabzonludur.

Furkan Bölükbaşı Ailesi Nereli?

Aslen Trabzonlu olan Furkan Bölükbaşı’nın ailesinin Çerkes kökenli olduğu bilinmektedir.

Furkan Bölükbaşı Ne Mezunu?

İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi’nde eğitim almış olan Furkan Bölükbaşı Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü okumuş, Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı’nda yüksek lisans ve doktora yapmıştır.

Furkan Bolukbasi Kimdir 3

Furkan Bölükbaşı Ne İş Yapıyor?

Furkan Bölükbaşı 2023 yılına kadar Marmara Üniversitesi’nde akademisyenlik yapmıştır. Günümüzde “Propaganda” isimli kanalda canlı yayınlar açmakta ve X üzerinden paylaşımlar yapmaktadır.

Furkan Bolukbasi Kimdir

Furkan Bölükbaşı Sevgilisi Kimdir?

Arama geçmişi ile gündem olan Furkan Bölükbaşı’nın sevgilisi Nisa Nur Çaydan’ın henüz bir açıklamada bulunmamış olması, Furkan Bölükbaşı kimdir sorusu ile birlikte beraber olduğu Nisa Nur Çaydan’ın da araştırılmasına sebep olmuştur.

Nisa Nur Çaydan 1997 yılında doğmuştur. Günümüzde 27 yaşında olan Nisa Nur Çaydan’ın Siyasal İletişim alanında eğitim aldığı bilinmektedir. Yerel yayın yapan haber kanalı BBN Türk'te çalışmaktadır.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz