Feride Özdinç sosyal medya dünyasının oldukça yakından tanıdığı bir isimdir. Takipçileri ve hayranları tarafından hakkında birçok soru sorulmaktadır ve cevapları merak konusudur. Özellikle Feride Özdinç kaç yaşında olduğunu merak edenler için detayları araştırdık! İşte ayrıntılar…

Feride Özdinç Kaç Yaşında?

Feride Özdinç son dönemlerde oldukça popüler olan bir isimlerdendir. Peki, Feride Özdinç kaç yaşındadır?

Feride Özdinç, 17 Mayıs 2004 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 20 yaşında olan Feride Özdinç, Boğa burcudur.

Erdoğan'dan kılıç tepkisi '3 tane birinci kızımız var. Biri Manisalı' | Bu oyuna nasıl geldiler... Erdoğan'dan kılıç tepkisi '3 tane birinci kızımız var. Biri Manisalı' | Bu oyuna nasıl geldiler...

Genç yaşına rağmen sosyal medyada oldukça ses getiren Feride Özdinç, her geçen gün hayran kitlesini arttırmaktadır. Sosyal medya platformlarında aktif olarak içerik üreten Özdinç, takipçilerinin beğenisini kazanmaya devam etmektedir.

Feride Özdinç Kimdir?

Feride Özdinç kaç yaşında yanıtladıktan sonra ünlü fenomen hakkında diğer merak edilenlere geçelim…

Feride Özdinç, hayatlarımıza sosyal medya platformu olan TikTok ile girmiştir. TikTok’ta yaptığı paylaşımlar ile oldukça ses getiren Feride Özdinç, kendini Youtuber, fenomen, TikToker ve influencer olarak tanımlamaktadır.

Feride Özdinç, @ozdincferide kullanıcı adı ile YouTube’da paylaşımlarını yapmaktadır. YouTube isimli sosyal medya platformunda 2024 yılı Temmuz ayı itibari ile 1,13 milyon abonesi bulunmaktadır.

Feride Özdinç, Instagram’da ise @ferideozdincc kullanıcı ile paylaşımlarını yapmaktadır. Yaptığı paylaşımlar hayran kitlesi tarafından oldukça beğenilmektedir. Instagram’da ise güncel olarak 1 milyon takipçisi bulunmaktadır.

En çok kullandığı TikTok platformunda ise 3.7 milyon takipçiye sahip olan Feride Özdinç, TikTok’ta @ferideozdinco olarak videolarını paylaşmayı sürdürmektedir.

TikTok resmi hesabından paylaştığı müzik eşliğinde çektiği videoları ile büyük ilgi gören genç fenomen, birçok paylaşımında sevimli köpeği Linda’ya da yer vermektedir. Ayrıca, vlog ve makyaj videoları çektiği bilinmektedir.

Birçok ünlü Youtuber, fenomen ve TikToker ile video paylaşımları bulunmaktadır. Bu isimlerden bazıları ise Cellat36, Yağmur Eroğlu ve Aysude’dir.

Ayrıca, sosyal medya fenomeni Feride Özdinç’in iki kardeşi bulunmaktadır. Ablası Fatma Özdinç, 2002 doğumludur. Kendinden küçük bir erkek kardeşi olduğu da bilinenler arasındadır. Erkek kardeşinin yaşına dair net bir bilgi bulunmamaktadır. Feride Özdinç kardeşlerine zaman zaman videolarında yer vermektedir.

Feride Özdinç’in eğitim hayatı hakkında bir bilgi bulunmamaktadır. Özdinç’in henüz üniversiteye başlamadığı bilinmektedir.

Genç sosyal medya fenomeni Feride Özdinç’in, 1,69 metre boyunda olduğunu bilinmektedir.  Kilosunun ise 55 kilogram olduğu tahmin edilmektedir. Feride Özdinç’in Galatasaray takımını tuttuğu bilinmektedir.

Feride Özdinç Nereli?

Ünlü fenomen Feride Özdinç’in nereli olduğu da kendisi hakkında merak edilenler arasındadır. Feride Özdinç, İstanbul doğumludur. Aynı zamanda, İstanbul’da hayatını sürdürdüğü bilinmektedir. Ancak baba tarafından aslen nereli olduğu bilgisine ulaşılamamıştır.

Feride Özdinç'in Sevgilisi Kim?

Feride Özdinç kaç yaşında sorusundan sonra en çok merak edilen konulardan biri de Feride Özdinç’in sevgilisi kim sorusudur. Ünlü fenomenin sevgilisinin kim olduğu hakkında birçok kişinin isimi geçmektedir. Fakat bu bilgilerden hiçbiri kesin değildir.

Adı geçen isimlerden biri, Feride Özdinç’in zaman zaman beraber videolar çektiği Ahmet Can Dündar’dır. Bazı videolarda ikili birbirleriyle telefonda “aşkım” diye hitap ederek konuştuğu söylenmektedir.

Ancak Feride Özdinç Ahmet Can Dündar ikilisinin sevgili olduğu kesin bir bilgi değildir. Ne Feride Özdinç’ten ne de Ahmet Can Dündar’dan bu konu ile alakalı bir açıklama gelmemiştir.

Hem Feride Özdinç’in hayranları hem de Ahmet Can Dündar’ın hayranları ikiliyi birbirlerine çok yakıştırdıkları sosyal medyada sık sık konuşulmaktadır. Hatta bazı hayranların aslında sevgili olduklarını ancak gizli tutmaya çalıştıklarını iddia edilmektedir.
Adı geçen bir diğer isim, Cellat36’dır. Lakin bu teyit edilmiş bir bilgi değildir. Cellat36, gerçek adı ile Özgür Deniz, fenomen, influencer, sosyal medya içerik üreticisi ve TikToker olarak tanınan bir isimdir.

Editör: Ecem Döner