Koç ve Yıldırım'ın, bir televizyon kanalında bir araya gelmesi bekleniyor. Fenerbahçe camiası tarihi buluşmaya kenetlenirken Aziz Yıldırım-Ali Koç canlı yayın ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları da merak konusu oldu.

A W223216 21

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım, Başkan Ali Koç'un 'canlı yayın' teklifine olumlu yanıt verdi. Yıldırım, "Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız" açıklamasını yaptı

A W223216 33

Aziz Yıldırım Ali Koç'un davetini kabul etti: Bu akşam canlı yayına çıkacağız

Fenerbahçe'de başkanlık için yarışan Ali Koç ve Aziz Yıldırım bu akşam canlı yayında karşı karşıya gelecek. Ali Koç, genel kurulda yaptığı konuşmada Yıldırım'a hitaben, "Konuşmanızı yapamadınız. Bu çağrı tarihte son kez olacak, bir daha olmayacak. İstediğiniz yerde akşam buluşalım, söyleyemediklerinizi söyleyin. Ben söyleyemediklerimi yüzünüze bakıp söylemek istiyorum" demişti.

A W223149 02-1

İKİ  İSİM ANLAŞTI

Canlı yayın davetini kabul eden Aziz Yıldırım, "Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız" açıklamasını yaptı.

İki ismin NOW TV'de canlı yayına çıkacağı, programın moderatörlüğünü de NOW TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'ün yapacağı belirtiliyordu. Ancak yayın için Habertürk TV'nin de devreye girdiği öğrenildi.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un, saat 23.00'te Habertürk ekranlarında karşı karşıya gelecekleri netleşti.

A W223216 04

GENEL KURULU TERK ETTİ

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, "Benim için camianın birlik ve beraberliği en önemli konudur. Bunu sağlanmazsa hiçbir zaman şampiyonluğu elde edemez. Seçimi kazanmak uğruna camiayı birbirine düşürmek asla benim rıza göstereceğim bir şey değildir" dedi.

Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu'nda devam ediyor. İki gün sürecek genel kurulu yönetmesi için Divan Başkanlığı'na Vefa Küçük seçilirken, Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, "Demokratik olmayan bir seçim oldu. Ben buradan ayrılıyorum. Yarın oy kullanmaya geleceğim" diyerek Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nı terk etti. Ardından Yıldırım, kendi ofisinde basın açıklaması yaptı.

Seçimi kazanmak uğruna camiayı birbirine düşürmenin yanlış olduğunu ve buna razı göstermeyeceğini dile getiren Aziz Yıldırım, "Divan başkanı seçiminin oldu bittiye getirildiğini herkes gördü. Seçimde taraftar da alınmış. Ben gerilimli bir kongre olacağını gördüm. Bundan endişe duydum. Ali Koç'tan bu gidişe bir çözüm bulmalarını istedim. Yoksa ayrılacağımı söyledim. Daha kongrenin başında iki taraf kavga edecek hale gelmişti. Ali Bey'e divan kurulunun üslubunun kavgaya yol açacağını söyledim. O da bana 'Gerekirse kavga ederiz' dedi. Benim için camianın birlik ve beraberliği en önemli konudur. Bunu sağlanmazsa hiçbir zaman şampiyonluğu elde edemez. Seçimi kazanmak uğruna camiayı birbirine düşürmek asla benim rıza göstereceğim bir şey değildir" dedi.

A W223129 01

İYİ Kİ ALİ BAŞKAN İLE DEVAM ETTİK DEDİRTECEĞİM

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yarın yapılacak seçim öncesi kongre üyelerine seslenerek, "Sizlere karşı çok mahcubum. 3 sene sonra hayallerin fitilini ateşleyecek mahcubiyet. Size 'İyi ki Ali Başkan ile devam ettik' dedirteceğim. Bana karşı olumsuz düşüncede olan, Aziz Yıldırım'ı destekleyen, kararsız olup taze kan isteyenlere de borcum var. Hep birlikte zincirleme ulusal ve uluslararası başarılara imza atacağız" dedi.

Fenerbahçe’de Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu’nda yapılırken, ilk günün sonunda mevcut başkan Ali Koç, kongre üyelerine konuşma gerçekleştirdi. Başkan adayı Aziz Yıldırım'ın bugün stadyumu terk etmesiyle hesapların değiştiğini belirterek sözlerine başlayan Koç, "Fenerbahçe ruhunuza en ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, gerek Aziz Yıldırım'ı, gerek şahsımı desteklediniz. İki tarafı da destekleyenlere canı gönülden teşekkür ediyorum. Çok farklı bir gün bekliyordum. 6 senedir hayal ettiğim, çok istediğim ama gerçekleşmediğim buluşma bugün gerçekleşecekti ama olmadı. O kadar çok şey söylendi ki son 6 ayda, özellikle son 2 haftada; insan olan bunlara cevap veremediği zaman atılan iftiralarda bir gram doğruluk payı olmadığı zaman ve bunu da cevaplayamadığı zaman isyan ediyorsunuz. Ben bugün on binlerce kongre üyemizin, milyonlarca taraftarlarımızın huzurunda Fenerbahçe'nin 3 yıllık seçilecek olan başkanı olarak en doğru bilgileri sunmayı hedefliyordum. Benim en büyük hayalim öncelikle 3 sene sonra kayıtsız şartsız arkadaşlarımı destekleyen, yeri geldiği zaman ağır eleştiren, bizleri destekleyen insanlara 3 sene sonra 'iyi ki yapmışız, iyi ki ona dayanacak gücü vermişiz, bakın iş nereden nereye geldi'; karşıma kaldırım taşı çıksa ona destek veririm diyen, bir kısmı haklı sebepler, beni ve arkadaşlarımı desteklemeyenlerin de 'biz de onu destekleyelim' demeleri. Bunu yaptığımız zaman, Fenerbahçe çok başarılı oluyor demektir, Fenerbahçe bir ve bütün demektir. İnşallah o günleri de hep beraber göreceğiz, tecrübe edeceğiz" diye konuştu.

Kritik gün 9 Haziran Pazar 

Kongreyi yöneten isim Eski̇ Di̇van Kurulu Başkanı Vefa Küçük 9 Haziran Pazar günü (yarın) 09.00’da her iki başkan adayı da listelerini yazılı bir şekilde beyan etmeleri gerekecek” ifadelerini kullandı. Saat 10.00’da oylamaya başalanacağı belirtilirken saat 17.00'ı gösterdiğinde sandıkların kapanacağı bilgisi paylaşıldı.

A W223058 02

Son anlarda puanı kaptı! Trabzonspor, Kayserispor'u şaşırttı! Son anlarda puanı kaptı! Trabzonspor, Kayserispor'u şaşırttı!

Kaynak: Haber Merkezi