31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adaylığı için başvuru sürecinin devam ettiği AK Parti'de, aday adayları belli olmaya başladı. Salihli’de 4 dönemdir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanlığı görevini yürüten, geçmiş dönemlerde AK Parti ilçe başkanlığı yapan, son olarak yönetim kurulu üyesi olan Fatih Azak, belediye başkanı aday adayı olduğunu duyurdu. Azak, aday adaylık başvurusunu Ak Parti Salihli İlçe Başkanı Osman Aksoy’a teslim etti.

Tarımsal sulama sistemlerinde çiftçiye özel indirim Güven Sulama Sistemleri’nde Tarımsal sulama sistemlerinde çiftçiye özel indirim Güven Sulama Sistemleri’nde

1-620

“Salihli’ye yeni bir ses getireceğim”

’’Salihli’de yaşayan insanların sosyal, ekonomik, kültürel yaşam standartlarını yükseltmek için AK Parti’den Salihli Belediye Başkan aday adayıyım’’ diyen Fatih Azak “Yaşadığım, siyaset, oda başkanlığı ve esnaflık yaptığım şehrimize daha büyük hizmetler kazandırmak için, sorunlarını bildiğim ve çözümü için gece gündüz demeden çalışarak daha gelişmiş bir Salihli inşa etmek için, ben değil biz anlayışıyla yönetilecek bir Salihli için belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum. İnşallah memleketimiz için sizlerle birlikte yeni bir ses, yeni bir heyecan getireceğim” dedi.

Öte yandan parti binasında aday adaylığını açıklayan Fatih Azak’a, aday adaylığı açıklamasında İlçe Başkanı Osman Aksoy ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra geçmiş dönem İlçe Başkanı Selçuk Dinç ve partililer yalnız bırakmadı.

3-434

2-513

Kaynak: Behzat Akcan