Sabancı Ailesi, Türkiye’nin en köklü ve zengin aileleri arasında yer alıyor. Bu ailenin bir üyesi olan Faruk Sabancı müzikal yetenekleriyle tanınıyor.

Başarılı DJ, geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Esra Bilgiç ile romantik bir akşam yemeği yerken magazine yakalandı. Bu yüzden herkes bir anda Faruk Sabancı kimdir diye sormaya başladı.

Faruk Sabancı hakkında merak edilenlere birlikte bakalım.

Faruk Sabanci Kimdir 5

Faruk Sabancı Kimdir?

Sabancı Ailesi her zaman basının ve magazin muhabirlerinin ilgisini üzerinde topluyor. Ailenin her bir üyesi yakından takip ediliyor ve yaptıkları her şey gündem oluyor.

Bugünlerde ise Faruk Sabancı magazin gündemine bomba gibi düştü. Başarılı bir DJ’lik kariyeri olan Faruk Sabancı, ünlü oyuncu Esra Bilgiç ile romantik bir yemek yerken yakalandı. Sosyal medyada ikili hakkındaki aşk iddiaları ortalığı kasıp kavururken özellikle Esra Bilgiç’in hayranları Faruk Sabancı kimdir diye merak ediyor.

Ünlü Sabancı Ailesi’nin bir üyesi olan Faruk Sabancı, 18 Haziran 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Mehmet Sabancı ve annesi de Zeynep Sabancı’dır. Küçük yaşlardan itibaren piyano dersi aldı ve müzikle ilgilendi. Liseyi İsviçre’de yatılı olarak okudu. Bu süreçte bilgisayarına indirdiği bir programla müzik yapmaya başladı. Sonra çalışmalarını hayranı olduğu Hollandalı DJ Armin van Buuren’e gönderdi.

Armin van Buuren’in çalışmalarını beğenmesi üzerine ondan destek alarak müzik yapmaya devam etti. Daha sonra bir diğer Hollandalı DJ olan Tiesto’nun dikkatini çekti ve onun için müzik yapmaya başladı. Başlangıçta daha çok elektronik müzik yapsa da sonradan pop müziğe yönelip ilk single’ı olan Your Call adlı parçayı çıkardı.

Daha sonra çıkardığı parçalarla David Guetta, Martin Garrix, Calvin Harris gibi ünlü isimlerin beğenisini kazandı. 2016 yılında Türkiye’ye döndü ve Sabancı Holding’de çalışmaya başladı. İşten kalan zamanlarında müzik yapmaya devam etti.

Üçüncü derece morbid obez olan Faruk Sabancı daha sonra mide küçültme ameliyatı ve bir yılda yaklaşık 100 kilo verdi. Şu anda hala Sabancı Holding’de çalışıp müzik yapmaya devam ediyor.

Faruk Sabancı Boyu Ne Kadar?

Faruk Sabancı, 194 cm boyundadır.

Faruk Sabanci Kimdir 9

Faruk Sabancı Babası Kim?

Faruk Sabancı kimdir sorusuna yanıt bulanlar ünlü DJ’nin babasını da merak ediyor. Faruk Sabancı’nın babası Mehmet Sabancı’dır. Mehmet Sabancı, Sabancı Holding'in kurucusu olan Hacı Ömer Sabancı'nın oğlu olan Hacı Sabancı'nın çocuğu olarak 25 Nisan 1963 tarihinde Adana'da doğdu.

Tarsus Amerikan Koleji'nde eğitim aldı. Daha sonra Londra'da US International University Europe'de İş Yönetimi alanında lisans derecesi aldı. 1983’te Akbank ve Sabancı Holding’te çalışmaya başladı. 2001’de buradaki görevlerinden ayrılarak kendi şirketini kurarak Aston Martin, Porsche, Mercedes-Benz ve Rover gibi araçların distribütörlüğünü yaptı.

İşini büyüttükten sonra gıda, elektronik ve petrol üretimi sektörlerinde çalışmaya başladı. 9 Kasım 2004 tarihinde iş gezisi için gittiği Londra’da kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Faruk Sabancı Hakan Sabancı'nın Neyi Oluyor?

Faruk Sabancı kimdir sorusunun ardından ünlü DJ’nin Hakan Sabancı’nın neyi olduğu da merak ediliyor. Faruk Sabancı, Hakan Sabancı’nın kuzenidir. Babası Mehmet Sabancı ile Hakan Sabancı’nın babası Ömer Sabancı kardeştir.

Metin Şentürk'ten kahkahalarla derbi yorumu: Yine gülümsetti! Metin Şentürk'ten kahkahalarla derbi yorumu: Yine gülümsetti!

Faruk Sabancı Sakıp Sabancı'nın Nesi Oluyor?

Faruk Sabancı’nın dedesi Hacı Sabancı ile Sakıp Sabancı kardeştir.

Faruk Sabanci Kimdir 10

Faruk Sabancı Annesi Kim?

Faruk Sabancı kimdir sorusunun ardından ünlü DJ’nin annesinin kim olduğu da merak konusu oluyor.

Faruk Sabancı’nın annesi Zeynep Sabancı’dır.

Faruk Sabanci Kimdir 6

Faruk Sabancı Sevgilisi Kim?

Sabancı Ailesi’nin her üyesi gibi Faruk Sabancı’nın da özel hayatı yakından takip ediliyor. Daha önce magazin gündeminden uzak kalmayı başaran Faruk Sabancı, ünlü oyuncu Esra Bilgiç ile görüntülendi. Faruk Sabancı ve Esra Bilgiç birlikteliği gündeme bomba gibi düştü.

Romantik bir akşam yemeği yiyen çift, restorandan çıkarken magazin ekiplerine yakalandı. Muhabirlerin sevgili olup olmadıkları yönündeki sorularını ise “Sadece birlikte yemek yedik.” diyerek cevapladılar.

Esra Bilgiç Kimdir?

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Faruk Sabancı ile görüntülenerek sosyal medyada haftanın en çok konuşulan ismi oldu. Bu nedenle birçok kişi Esra Bilgiç kimdir diye merak ediyor.

Başarılı oyuncu Esra Bilgiç, 14 Ekim 1992’de Ankara’da doğdu. 2014 ile 2018 yılları arasında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun’u canlandırdı. Bu rolüyle yurt içinde ve dışında büyük ün kazandı.

Daha sonra Ramo ve Kanunsuz Topraklar gibi yapımlarda rol aldı. Güzel oyuncu son olarak Zamanın Kapıları dizisinde Nevra karakteriyle başrolde yer aldı.

Bu yazımızda ünlü oyuncu Esra Bilgiç ile objektiflere yakalanan Faruk Sabancı hakkında merak edilenleri yanıtladık.

Kaynak: Özlem Sucu