Kızılcık Şerbeti her hafta büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Cuma akşamları Yalı Çapkını ile yarışan dizide flaş bir gelişme yaşandı. Farah Zeynep Abdullah fenomen dizinin ekibine katıldığını duyurdu.

farah-zeynep-abdullah-kizilcik-serbeti

Sosyal Medya O Paylaşımla Çalkalandı

Son olarak "Bihter" filminin başrolünde yer alan oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Show Tv ekranlarında yayınlanan Gold Film imzalı 'Kızılcık Şerbeti' dizisine konuk oldu. Oyuncu, haberi sosyal medya hesabından " Sürpriiizzzzzzzzz" notuyla bir fotoğraf paylaşarak duyurdu.

farah-zeynep-abdullah-paylasim

Dizide Dilruba karakterine hayat verecek olan Abdullah, diziye bir bölümlük konuk oyuncu olarak katılacak. Haberi sosyal medya paylaşan Abdullah, gelen tepkiler üzerine, 'Gerçek mi, değil mi, Photoshop mu? Hayır Photoshop değil. Gerçek' diyerek ayrı bir paylaşım yaptı.

Bu haber Kızılcık Şerbeti izleyicilerini epey şaşırtırken, Farah Zeynep Abdullah'tan bir de videolu paylaşım geldi:

Kızılcık Şerbeti Dilruba Kimdir?

Farah Zeynep Abdullah, dizinin yeni bölüm fragmanında yer aldı. Nursema’nın Amerika’dan gelen arkadaşı "Dilruba" rolüne hayat verecek. Oyuncu, dizinin önümüzdeki hafta ekrana gelecek 41. bölümünde yer alacak.

kizilcik-serbeti-dilruba

1 milyondan aşağısı yok! Oyuncuların bölüm başı ücretleri dudak uçuklatıyor 1 milyondan aşağısı yok! Oyuncuların bölüm başı ücretleri dudak uçuklatıyor

Sosyal Medyada Birçok Yorum Yapıldı

Haberin açıklanmasının ardından sosyal medya adeta çalkalandı. Fotoğrafı gören kullanıcılar 'Yanlış mı görüyorum?', 'Bu tam bomba oldu', 'Sen reytingleri şimdi gör', 'Kızılcık Şerbo tam gaz' gibi yorumlarda bulundular.

farah-zeynep-abdullah-dilruba

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

17 Ağustos 1989'da İstanbul'da doğan Farah Zeynep Abdullah oyuncudur. Bir abisi ve bir erkek kardeşi vardır. İlk ismi olan Farah, ailesinin çok sevdiği İran Şahı Muhammed Rıza Pehlevi'nin son eşi Prenses Farah Diba'dan gelmektedir. Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesinde okudu. Daha sonra babasının işi gereği kaydını İngiltere'ye aldırarak lise öğrenimini bu ülkede tamamladı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizinin 2. sezonundan sonra diziden ayrılarak oyunculuk kariyeri için kaydını dondurduğu Kent Üniversitesi (İngiltere) Fransızca-Drama Bölümüne dönüp eğitimini tamamladı ve 2013'te diplomasını aldı. Yılmaz Erdoğan'ın filmi Kelebeğin Rüyası'nda oynadı. Bu filmde başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile paylaştı. 2014 senesinde Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynadı. Ardından 14 Şubat 2014'te Kerem Deren'in yönetmenliğini üstlendiği Bi Küçük Eylül Meselesi filminde Engin Akyürek ile başrolü paylaştı. Çağan Irmak'ın yönettiği, 2014 yılının en başarılı filmlerinden olan Unutursam Fısılda filminde Hümeyra'nın da oynadığı "Hatice (Ayperi)" karakterinin gençliğini canlandırdı.

farah-zeynep-abdullah-kimdir

Kaynak: Ayşenur Yılmaz