NTV'de yer alan habere göre;

Günlük burç yorumları: 17 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 17 Eylül 2024

DAVETLİ LİSTESİ HAZIRLAYIN

İlk olarak mutlaka bir davetli listesi hazırlayın. Çünkü eve gelecek kişi sayısına göre kullanılacak odaları ayarlamalı ve bu doğrultuda bir ikram menüsü hazırlamalısınız.

BİR TEMA BELİRLEYİN

Kutlama amacınız ne olursa olsun mutlaka partiniz için bir tema belirleyin. Seçtiğiniz temaya uygun bir dekorasyon oluşturun. İkramlarınızdan müziklerinize hatta gerekiyorsa kıyafetlere kadar temaya uygun bir ambiyans yaratın.

EVİNİZİ PARTİYE UYGUN BİR ŞEKİLDE ORGANİZE EDİN

Partinizin temasını belirledikten sonra evin hangi bölümünü kullanacağınızı belirleyin. Çünkü burası partinin merkezi olacaktır. Seçim yaptıktan sonra kullanacağınız yerdeki fazla eşyaları kaldırın.

Hatta bir odayı da mutlaka misafirlerinizin eşyalarına ayırın. Böylece eşya kalabalığı olmadan ferah bir ortam yaratabilirsiniz.

YİYECEK İÇECEK KONUSUNA DİKKAT EDİN

Partinizde misafirlerinize ikram edeceğiniz yiyecekleri uygun bir kombinasyonla hazırlayın. Eğer bununla ilgilenmek istemiyorsanız bir catering firmasından destek alın.

Öte yandan parti boyunca ihtiyacınız olabilecek ve tüketeceğiniz şeyleri evde fazladan bulundurun. Böylece eğlenceye ara vermek zorunda kalmazsınız.

MÜZİK LİSTESİ YAPIN

Müziksiz bir ev partisi elbette düşünülemez. Bir yandan eğlenirken diğer yandan bir sonraki şarkıyı seçmeye çalışmak partinizin tadını çıkarmanıza engel olabilir. Bu yüzden önceden ortalama 2 saatlik bir müzik listesi yapın.

PARTİYE ÇEŞİTLİLİK KATIN

Muhabbet, yiyecek, içecek, müzik, her şey sıkıntısız ilerlese de partinizin ilerleyen saatlerine çeşitlilik ve renk katmak için birkaç plan yapın. Karaoke, kutu oyunları gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Kaynak: ntv.com.tr