İhanetin kitabını yazmışlar: En çok aldatan 5 burç açıklandı - Resim: 1

KOÇ BURCU

Sosyal bir burç olan Koç burcu daha çok agresif tutumuyla bilinir. Bir insana gerçekten değer verdiğinde oldukça sadık olsa da kafası bir kere karıştığında geri dönülmez hatalar yapmaktan çekinmez.

İhanetin kitabını yazmışlar: En çok aldatan 5 burç açıklandı - Resim: 2

Kaçamak yapmayı seven Koç burçları, bunları hayatın küçük eğlenceleri olarak görür. 'Kalbim onda ama bazen heyecan benim de hakkım' mantığıyla hareket eden koç burcu, ihanet eden burçlar listesinde ilk sıraya yerleşir.

İhanetin kitabını yazmışlar: En çok aldatan 5 burç açıklandı - Resim: 3

Aldatmak Koç burcu için bir maceradır ve buna büyük tepkiler verilmesini zaman zaman anlamsız bulur.İhanetin kitabını yazmışlar: En çok aldatan 5 burç açıklandı - Resim: 4

İKİZLER BURCU

Dengesiz ruh hali ve çözümlemesi zor bir burç olan İkizler burçları, ortamın adeta neşe kaynağıdırlar. İletişim kabiliyetleri oldukça yüksektir ve bu da flörtöz olmalarına yol açar.

İhanetin kitabını yazmışlar: En çok aldatan 5 burç açıklandı - Resim: 5

Şeytan tüyüne sahip İkizler burçları, güleç tavırları ve yüksek enerjileriyle hemen dikkatleri üzerine çekerler. Pozitif özellikleriyle birilerinin aklını çok kolay çelebilirler.

İhanetin kitabını yazmışlar: En çok aldatan 5 burç açıklandı - Resim: 6

İlişkisinde gerektiği ilgiyi alamadığını düşünen İkizler burçları, mevcut ilişkisine son vermek yerine başka insanların ilgisini kazanmaya çalışabilir ve bu da onlar için hiç zor olmaz.

İhanetin kitabını yazmışlar: En çok aldatan 5 burç açıklandı - Resim: 7

AKREP BURCU

Astrolojide tutkunun burcu olarak bilinen Akrep burçları, gizemli tavırlarıyla karda yürür, izini belli etmez. Aldatmaları da tabi ki oldukça sessiz olur.İhanetin kitabını yazmışlar: En çok aldatan 5 burç açıklandı - Resim: 8

Farklı insanlarla, farklı fanteziler deneyimlemek Akrep burçları için oldukça caziptir.

İhanetin kitabını yazmışlar: En çok aldatan 5 burç açıklandı - Resim: 9

Kinci olan Akrepler, kalpleri kırıldıysa intikam için de gözlerini kırpmadan aldatabilirler. Ayrıca sadece merak duydukları bireylerle ilişki yaşarlar ve merakları geçtiğinde ihanete meyilli olurlar.
İhanetin kitabını yazmışlar: En çok aldatan 5 burç açıklandı - Resim: 10

TERAZİ BURCU

Tıpkı İkizler burcu gibi bir hava grubu burcu olan Terazi, flörtözdür ve gözüne hitap eden herkesle aşk yaşayabilir. Yalnız kalmaktan oldukça kaygı duyan terazi burçları, ilişkisi varken yedekte başka adaylar da bulundurabilir.

İhanetin kitabını yazmışlar: En çok aldatan 5 burç açıklandı - Resim: 11

İlgi delisi olan teraziler, en çok ilgiyi kim verirse soluğu onun yanında alacaklardır.İhanetin kitabını yazmışlar: En çok aldatan 5 burç açıklandı - Resim: 12

BALIK BURCU

Balık burçları her ne kadar duygusallıklarıyla ön plana çıksalar da su grubunun en manipülatif burcudur.

İhanetin kitabını yazmışlar: En çok aldatan 5 burç açıklandı - Resim: 13

Bir Balık burcuyla ilişki yaşamak, zaten oldukça zorken bir de aldatılma korkusu bu iletişimi kabusa çevirebilir. Aşk ilişkilerinde romantik bir tavır takınan Balık burçları, kendilerini başka seçeneklere kapatmaz.

İhanetin kitabını yazmışlar: En çok aldatan 5 burç açıklandı - Resim: 14

Günlük burç yorumları: 12 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 12 Eylül 2024

Yasaklı partneriyle çok rahat bir ilişkiye başlayabilirler ve kırdıkları kalbe dönüp bir daha bakmazlar.

Kaynak: gercekgundem.com