Birçok il ve ilçede hizmet ağını genişleten TURYAP emlak Salihli’de de Kamil Yüzbaşı ve Mehmet Aslan ortaklığı ile kurulan şirketle birlikte gücüne güç kattı.  Alanında profesyonel 15 kişilik kadrosuyla Salihli’de emlak işlerinde güvenin tek adresi olacak.

DSC_0009-3

Kocaçeşme mahallesi, Atatürk caddesi (Çınarlı) No: 79/A’da kapılarını düzenlenen açılışla araladı. Açılış etkinliğine, Salihli belediye başkan yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu, Serkan Sözer, Salihli TSO başkanı İbrahim Yüksel, SEMDER başkanı Yıldırım Yılmaz, şirket yönetimi çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

DSC_0006-3

İlçe Müftüsü Ali Çebi tarafından dua edilirken, açılan işletmenin kurdelesi yine dualar eşliğinde kesildi.

DSC_0038

“AVRUPA’DAKİ SİSTEMİ TÜRKİYE’DE HAYATA GEÇİRDİLER”

 Açılış öncesinde bir değerlendirme yapan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel; “TURYAP Emlak ofisciliği Avrupa’da olan bir sistemin Türkiye’de hayata geçirilmesidir. Yaklaşık 40 yıl önce oradaki emlak sektörünü inceleyerek TURYAP firmasının kurulması ve bugünde Türkiye’de 301’e yakın ofisiyle emlak alım satım konusunda bir standart oturtarak, Türkiye’deki tüm ofislerinde aynı standart ölçüsü ve aynı hizmet kalitesinde vermeye çalışan bir ofisimiz. Ben bu genç arkadaşlarımızın hem burada ortaklık kültürünü yaşatmalarını, hem de odamızın üyeleri olmaları vesilesiyle kendilerine işlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Burada 15 arkadaşımıza istihdam sağlanmış oldu. Bu anlamda da ayrıca teşekkür ediyoruz.” İfadelerinde bulundu.

DSC_0017-1

“EV SAHİBİ YAPMAKTA ARACI OLUYORLAR”

 TSO Başkanı Yüksel’den sonra bir değerlendirme yapan Salihli Belediye Başkan yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ise; “Temennimiz herkesin bir ev sahibi olması. Emlak işleri ile uğraşan bu arkadaşlarımızın halkımıza aracılık yaparak güvenilir bir şekilde ev sahibi yapabilmeleri değerli. Bu anlamda bu açılışın işletme ortaklarına, çalışanlarına ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.  

Merkez Bankası ne zaman faizleri indirecek? Dikkat çeken değerlendirmeler: Kasım ayı işaret edildi Merkez Bankası ne zaman faizleri indirecek? Dikkat çeken değerlendirmeler: Kasım ayı işaret edildi

DSC_0051

“ROTAMIZ, GÜVEN VE ŞEFFAFLIK” 

Açılış öncesi işletme ve faaliyetleri ile ilgili bir değerlendirme yapan işletme kurucu ortaklarından Kamil Yüzbaşı;  “Salihli’de gayrimenkul piyasasında yeni bir oluşumuz. Ancak Türkiye’de 1985 yılından beri devam eden TURYAP ailesinin bir parçasıyız. Türkiye çapında 301 tane ofisimiz, dünya çapında da 420’in üzerinde ofisimiz bulunmaktadır. Şirketimizin en önemli prensibi bir tanesi ‘Güvenilir, şeffaf hizmet’ sunabilmek. Bizde bu şiarla işletmemizi kurduk ve Salihli’de amacımız güvenin, şeffaflığın kapısı olmak. TURYAP, emlak alım ve satımında güçlü bir kuruluş ağına sahip. Bizlerde bu gücü Salihli halkı ile buluşturduk. Bunun için mutluyuz ve gururluyuz. İşimiz ve rotamız belli güçlü kadromuzla Salihli’de güvenilir liman olacağız. İşletmemiz Ev- işyeri alım satım kiralama hizmetleri arsa satım işlemleri, OSB’de arsa yer tahsisleri gibi emlak işlerinde akla gelen tüm işlemleriyle tüm vatandaşlarımızın hizmetinde ” dedi.

DSC_0067

DSC_0064-1

DSC_0062-1

DSC_0055-1

DSC_0048

DSC_0047

DSC_0044

DSC_0042-1

DSC_0035

DSC_0032-1

DSC_0028-1

DSC_0025-1

DSC_0024-1

DSC_0022-3

DSC_0019-2

DSC_0008-3

DSC_0007-1

Kaynak: Onay Ozan