Eda Erdem Dündar, Türk voleybolunun en önemli isimlerinden biridir. Hızlı refleksleri, güçlü blokları ve oyun zekası ile tanınan sporcu Türk voleyboluna önemli katkılarda bulunmuştur. Yıllarca süren başarılı kariyeri boyunca sayısız şampiyonluk yaşayan Erdem hem ülkemizde hem de dünyada büyük bir hayran kitlesine sahiptir. Eda Erdem’in başarılarının yanında özel hayatı da merak edilmektedir. Peki, Eda Erdem evli mi? Sizin için araştırdık.

Eda Erdem Evli Mi?

Ülkemizin başarılı voleybolcularından biri olan Eda Erdem 2011 yılında Erdem Dündar ile dünya evine girmiştir. Çift uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdürmektedir.

Ünlü oyuncu İrem Sak’ın babası son yolculuğuna uğurlandı Ünlü oyuncu İrem Sak’ın babası son yolculuğuna uğurlandı

Özel hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih etse de zaman zaman sosyal medyada eşiyle ilgili paylaşımlarda bulunmaktadır. Peki, Eda Erdem’in eşi Erdem Dündar kimdir? Yazımızın devamında…

Eda Erdem Eşi Kim?

Eda Erdem Evli Mi 3

Erdem Dündar, Türk voleybolunun başarılı isimlerinden biri olan Eda Erdem'in eşi olarak tanınır. 2011 yılında dünya evine giren çift özel hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih eden bir yapıya sahiptir.

Mesleği hakkında kesin bir bilgi olmamakla birlikte bazı kaynaklarda denizcilikle uğraştığı belirtilmektedir. Ancak bu konuda net bir bilgi bulunmamaktadır. Eda Erdem evli mi sorusu kısaca bu şekilde özetlenebilir.

Eda Erdem Kaç Yaşında Evlendi?

Eda Erdem Evli Mi 8

Eda Erdem evli mi sorusu kapsamında kendisinin kaç yaşında evlendiği de araştırılmaktadır. Eda Erdem Dündar'ın 2011 yılında Erdem Dündar ile dünyaevine girdiği bilinmektedir. Başarılı sporcu 1987’li olduğuna göre bu durumda evlendiğinde 24 yaşındadır.

Eda Erdem Kaç Yıllık Evli?

Eda Erdem Dündar günümüz tarihi itibarıyla 13 yıldır evlidir. Özel hayatıyla ilgili detayları çok fazla paylaşmasa da evliliğiyle ilgili bilgiler zaman zaman medyada yer almaktadır. Kendisinin hem bekarlık soyadının hem de eşinin adının Erdem olması nedeniyle formasında “Eda Erdem” ismini taşımaktadır. Bu anlamda eşine de bir jest yaparak çift olarak kendi adlarını kullanmaktadır.

Eda Erdem Çocuğu Var Mı?

Eda Erdem Dündar'ın şu an için çocuğu bulunmamaktadır. 2011 yılında evlendiği eşi Erdem Dündar ile mutlu bir evlilik sürdürmektedir.

Eda Erdem Dündar Kimdir?

Eda Erdem Evli Mi 9

Eda Erdem Dündar, Türk voleybolunun parlayan yıldızlarından biridir. 22 Haziran 1987'de İstanbul'da doğan sporcu hem Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı'nda hem de Fenerbahçe Opet takımında orta oyuncu ve kaptan olarak görev yapmaktadır.

Voleybola Beşiktaş altyapısında başlayan Eda kısa sürede yeteneğiyle dikkat çekmiş ve Türkiye'nin en önemli voleybolcularından biri haline gelmiştir. Fenerbahçe'ye transferiyle birlikte kariyeri daha da yükselmiş ve takımına birçok şampiyonluk yaşatmıştır.

Türkiye Milli Takımı'nın kaptanlığını da üstlenen Eda ülkemizi birçok uluslararası arenada başarıyla temsil etmektedir. Üstelik kategorisinde üst üste dördüncü kez “En İyi Orta Oyuncu” seçilmiştir.

Eda Erdem Kaç Yaşında?

Eda Erdem 22 Haziran 1987 doğumlu olup 2024 yılı itibarıyla 37 yaşındadır. Türk voleybolunun önemli isimlerinden biri olarak başarılı kariyeri ve milli takım kaptanlığıyla ülkemizi gururlandırmıştır.

Aynı zamanda Türkiye milli takımının da vazgeçilmez oyuncularından biri olmuştur.

Eda Erdem Nereli?

Eda Erdem Evli Mi 10

Eda Erdem İstanbul'da doğmuştur. Ülkemizin başarılı voleybolcularından biridir ve spor hayatına da İstanbul'da başlamıştır. Beşiktaş altyapısında yetişen Erdem daha sonra Fenerbahçe takımına transfer olarak kariyerine burada devam etmiştir.

Bulunduğu takımlardaki dinamik ve sporcu ruhlu atmosferi, kendisi gibi yetenekli sporcuların yetişmesinde rol oynamıştır. İstanbul'da başlayan ve ülkemizin dört bir yanında yankı bulan voleybol kariyeriyle hem şehri hem de ülkesini gururlandırmıştır.

Eda Erdem Heykeli Nerede?

Eda Erdem Dündar'ın heykeli Türk voleybolunun efsane ismine adanmış önemli bir anıttır. Eda Erdem’in heykeli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda açılmıştır.

Bu heykel hem sporcunun başarılarını ölümsüzleştirmekte hem de genç sporculara ilham kaynağı olmaktadır. Heykelin konumu, stadyumun protokol giriş önü olarak belirlenmiştir. Bu sayede hem taraftarlar hem de ziyaretçiler tarafından kolaylıkla görülebilmektedir.

Heykeltıraş Pınar Öktem Doğan tarafından yapılan heykel, Eda Erdem Dündar'ın karakteristik özelliklerini ve voleybola olan tutkusunu yansıtmaktadır. Açılış törenine spor camiasından ve Fenerbahçe taraftarından yoğun ilgi gösterilmiştir.

Eda Erdem Dündar'ın heykeli yalnızca bir heykel değil, kadın sporculara verilen değerin ve Türk voleybolunun gururunun bir simgesi olarak kabul edilmektedir.

Bu yazımızda sizler için Eda Erdem evli mi sorusu etrafında tüm merak edilenleri yanıtladık!

Kaynak: Özlem Sucu